"Селски" номера и пинизи

• 5 177 803
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 325
Има и по-лош вариант. Двама да оставите бакшиш, а третия да си го приспадне от неговата сметка  Laughing

# 14 326
Бакшиш оставям, ако съм доволна. Ако съм чакала поръчаното фрапе без захар 25 минути, получила съм го със захар, върнала съм го, чакала съм още 15 минути, с оправданието - ми то никой не поръчва без захар, цяло чудо е че въобще съм го платила...

# 14 327
  • Другата България
Има и по-лош вариант. Двама да оставите бакшиш, а третия да си го приспадне от неговата сметка  Laughing
Joy Те това е хиперсупердупер  Wink селско. Явно обаче често се среща, щом и ти го споменаваш. На предната работа ходехме да обядваме в близко заведение с прилично обедно меню. Там персоналът освен, че беше любезен, ни оставяше от храната когато закъснеем, маса ни запазваше, абе много сладки хора бяха. И още са де. Та една от колежките ядеше само супа /щото е най-евтино/ и редовно "нямаше дребни" за нея, та на няколко пъти се получи това с бакшиша - всеки като остави повече и то тъкмо ѝ покрие супичката, че и филийките хлебец. hahaha

# 14 328
Близо до нас има детска работилничка и пред нея собствениците са направили градина . Вчера заведох дъщеря ми и видях,че липсват цъфналите рози.
Минал един господин с кофа и ножица  и отрязал цветята.
Видяли го ранобудни съседи ,направили забележка,а той отговорил"Какво толкова,аз не съм ви влязъл в двора"

Българска простотия!  Naughty Вчера много се смях на един надпис, сложен в големи, градински  саксии с доста красиви петунии до пазара на Красно село. Пишеше, моля не крадете цветята! Явно доста резонно...  Mr. Green

# 14 329
  • Най-красивата страна
Аз разбрах,че после откраднатите цветя се продавали....

# 14 330
Колегите ми не оставят стотинка бакшиш. Много ме е срам, когато трябва да седна с тях някъде.

Срам те е от какво?

# 14 331
Мери, да не сме имали една и съща колежка?  Joy

# 14 332
  • Другата България
Със сигурност не е същата, което е  по-лошо, явно не е единичен случая..... Confused

# 14 333
Стига бе какви колеги имате? Всеки четвъртък или петък излизаме с колеги и до сега никой не е правил такива номера. Снощи например моя колежка ми плати сметката, защото не знам си кога съм и била купила пиене Simple Smile.

# 14 334
  • Другата България
Отбелязваме, че са единици. Crossing Arms
И при нея, и при мен.
Поне при мен де, то това си е майсторлък, кики.

# 14 335
Стига бе какви колеги имате? Всеки четвъртък или петък излизаме с колеги и до сега никой не е правил такива номера. Снощи например моя колежка ми плати сметката, защото не знам си кога съм и била купила пиене Simple Smile.

Е, то не целия колектив е такъв. Те са единици. Но лично според мен така са ги научили колегите им. Примерно въпросното момиче е било една година преди мен на тази работа. Една година си е въртяла номерата. Аз обаче направих тактична забележка. Е докато аз бях там не си го позволи повече.

# 14 336
Отбелязваме, че са единици. Crossing Arms
И при нея, и при мен.
Поне при мен де, то това си е майсторлък, кики.
Случвало ми се е да ходя на заведение с колеги и да нямам в брой, а в заведението да не приемат карти и съм молила един от шефовете ми да ми плати сметката, но никога не бих си и помислила, че мога да скроя подобен номер .

# 14 337
  • Другата България
 Grinning До мислене е, предполагам. То това не е номер, това си е разбиране - като може да не направиш нещо, защо да го направиш? Днес левче, утре два, накрая...

# 14 338
 Mr. Green Хората са шарени, селчовци всякакви! В предната ми работа се вадеха найлонови торбички от дамските чанти след приключване на служебно парти, за да се съберат останалите ядки от масата, щото нали...сакън!! И още куп селски прояви!  Crazy

# 14 339
Когато обслужването е на ниво, когато сервитьорът е усмихнат и приветлив... за мен е селско, да не се остави нищичко, забелязвам го в дребните душишички или така наречените "широколистници". Не ангажирам с мнението си никого, но е изключително селско да оставиш 10.20...или 10.78 ... "не им били копали на лозето" ...

На мен бакшиш от 22 стотинки ми изглежда по-обиден от нулев, сори. Предпочитам или да оставя нормален, или никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт