"Селски" номера и пинизи

• 5 177 833
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 310
Има хора, които изобщо не са анонимни тук. Имат по стотина форумски контакта пренесени към във ФБ, къде в абсолютно реални срещи. Как да питам какво се прави, ако хвана срамни въшки, като едно ще стане ясно, че съм непоправима мърла, второ, че има на какво да се хванат въпросните буби?

Как ще попиташ? Като започнеш отдалече и подробно какво се е случило на една близка приятелка, на която много искаш да помогнеш.

# 14 311
Или на съседката.  Laughing

# 14 312

Не е важно чия е историята, задължително е обаче да не се разказва от 1-во лице.

# 14 313
Не знам доколко би могло да бъде определено като "селски пиниз", но пък мен лично много ме дразни, а именно това някой да си отваря шумно пакетчето с ядки и да хрупа след това в читателската зала на библиотеката, където храните са забранени.

# 14 314
  • София
Селска простотия е да не си пуснеш водата след като си свършил. На обяд в Коста срещу Народния театър. Излезе една кифла, горе-долу мой набор, наконтена и качена на токове, влязох след нея и воала! пикнята си седеше. Побеснях  Twisted Evil

# 14 315
Днеска, както си минавах по улицата, някой метна през прозорец буркан, който се разби на крачка от мене и съдържанието му  - някакво пюре ли, развалена храна ли - се разпръска по панталона ми. Да не говорим, че за две педи можеше да ми разбие главата. С печени чушки са ме целили, докато седя на пейка на детска площадка пред блок, с найлонова торба, пълна с рибешки черва, с по-незначителни неща, ама стъклен буркан....  Някои хора наистина са с манталитет на животни - яде, сере и продължава нататък, да не говорим и че всъщност животните обикновено си заравят с лапи....   Голяма мръсотия е около някои блокове, а всъщност е тяхното място за живеене...  Confused

# 14 316
  • Варна/Лондон
Наложи ми се служебно да прекарам четири дена с български селяни живеещи в чужбина.
По-нечистоплътно не съм се чувствал . Пази боже сляпо да прогледа, само това ще кажа.
Няма такава простотия, няма ooooh!
Предполагам, че ще бъда разбрана погрешно, но на мен също ми е правило впечатление това за повечето българи в чужбина. Винаги си личи дали от Горно Камарци-примерно си се озовал в Париж, или от град, пък макар и малък. Не, че няма културни и възпитани по селата, но явно идват онези, които им е писнало да доят крави и хоп-парижанин.  Simple Smile
Дано не се обиди някой.

# 14 317
Търсихме бънджи за детето, разиграва се на крайморска алея.
на първото- навалица, на второто питахме, имаше 4 деца преди нас и жената ни каза точно колко минути ще чакаме. Отидохме на следващото. Имаше тълпа зяпачи и като не можем да преценим кои ще скачат питахме момчето с тефтера. Каза, че е само това, което е качено в момента. Ок, ние ще сме следващите. Слезе момиченцето и дойде друго от същата компания, питах какво става. Ами той не знаел, че и другите щели да скачат, а били заедно. Изчакахме любезно, ама нашите вече бяха много изморени и бързахме да се прибираме.
В този момент дойдоха едни българи и момиченцето директно се нагласи до стълбичката, никого не питаха за ред, просто се опъна с краченце и запречи. И в момента, в който предното детенце слезе, това се метна, татко или дядко бутна парите и ние като *****. Скочих и викнах на момчето с тефтера, по-тъп поглед не съм виждала. Объркал се, не разбрал, ама да изчакаме.....Тоя с 3 деца не може да се оправи (само събира парите, друг люлее), ако беше сервитьор да е умрял от глад. Бяхме на метър от него, да се сбием за едното бънджи ли, че да не ни пререждат  ooooh! Казах, че тръгваме, той започна да ни гони по алеята и да ни уговаря да се върнем....това вече ме закова с простотия.
А за тежкотоварния, нахален татко думи нямам. Бяха само деца, нетърпеливи, очакващи - да се бутнеш отпред и дума да не обелиш! Добре, че сина ми не ревна, а кротко тръгна с нас към друго бънджи.

# 14 318
Селска простотия е да не си пуснеш водата след като си свършил. На обяд в Коста срещу Народния театър. Излезе една кифла, горе-долу мой набор, наконтена и качена на токове, влязох след нея и воала! пикнята си седеше. Побеснях  Twisted Evil

Може да е свикнала на автоматик и да се е отплеснала. Аз винаги си повтарям на ум "пусни водата, пусни водата", защото на работа са автоматик; влизаш, излизаш, миеш ръце и това е!

# 14 319
  • Най-красивата страна
Близо до нас има детска работилничка и пред нея собствениците са направили градина . Вчера заведох дъщеря ми и видях,че липсват цъфналите рози.
Минал един господин с кофа и ножица  и отрязал цветята.
Видяли го ранобудни съседи ,направили забележка,а той отговорил"Какво толкова,аз не съм ви влязъл в двора"

# 14 320
  • Бургас
Търсихме бънджи за детето, разиграва се на крайморска алея...

Това с прережданията на детски мероприятия направо ми е писнало. Всеки се прави на тарикат и гледа се цопне най-отпред.

# 14 321
Колегите ми не оставят стотинка бакшиш. Много ме е срам, когато трябва да седна с тях някъде.

# 14 322
  • София
Колегите ми не оставят стотинка бакшиш. Много ме е срам, когато трябва да седна с тях някъде.

Не виждам нищо срамно. Понякога оставям, понякога - не. В зависимост от обслужването. За останалите - въобще не ме интересува кой оставил и кой не. Всеки преценя за себе си.

# 14 323
  • Бургас
Остовянето на бакшиш НЕ е задълшително. Аз оставям когато преценя, че си заслужава, не винаги. Не намирам нищо селско в това.

# 14 324
Когато обслужването е на ниво, когато сервитьорът е усмихнат и приветлив... за мен е селско, да не се остави нищичко, забелязвам го в дребните душишички или така наречените "широколистници". Не ангажирам с мнението си никого, но е изключително селско да оставиш 10.20...или 10.78 ... "не им били копали на лозето" ...

Общи условия

Активация на акаунт