"Селски" номера и пинизи

• 5 177 555
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 035
Дрехите ѝ са добре подбрани съобразно фигурата. С други може и дебеличка да изглежда. На мен ми се струва, че е просто едра мадама, не и нормална. Най-малкото е, че този ръст не е точно средностатистически.

# 16 036
Интересна дискусия.
Май съм точно по темата.
Според американските стандарти съм сравнително слаба 5'6 и 110 lb.  аха, почти на Фиданка Бойлиева ще го докарм Party
а според мащехата ми, която ни гостува и непрекъснато изтъква българските стандарти,  съм направо заоблена newsm78 Става дума за 169 см. и 50 кг.
Знам, че българките са финни и слаби, ама това натякване, как съм се заоблила, ми идва множко.

Мащехата и нейна приятелка, ни гостуват, дали да не сложа цялата къща на салатена диета, например   Party  че всички дружно да се впишем в пустите стандарти   bouquet

как заоблена!!! ти си си баш фиданка с тези размери.  Пък и честно казано аз не забелязвам въобще тенеденция бг жените да са малки кльощи. Имаме си от всички размери в изобилие. Друг е въпросът , че в очите на един човек 169/50 може да е слон, в нечии други - "анорексик"

# 16 037
Дрехите ѝ са добре подбрани съобразно фигурата. С други може и дебеличка да изглежда. На мен ми се струва, че е просто едра мадама, не и нормална. Най-малкото е, че този ръст не е точно средностатистически.
Ами очевидно критериите са ни различни. Наблюденията са ми от това, което виждам около себе си.
Това е едра, дебеличка мадама: https://elizabethu1.files.wordpress.com/2013/07/4cf88fea835a508e1.jpg
И това: https://elizabethu1.files.wordpress.com/2014/04/b181d483f81b1d08 … 46a46b9233231.jpg

Показах снимките на една колежка за мнение /миньон, 40 кила/ - "Тази хърба ли наричат пълничка?"   Joy Joy Joy

# 16 038
  • София
а според мащехата ми, която ни гостува и непрекъснато изтъква българските стандарти,  съм направо заоблена newsm78 Става дума за 169 см. и 50 кг.
Сериозно?!
Кийра Найтли е 170/50, заоблена, ама друг път.

Скрит текст:

# 16 039
  • София
И аз мисля, че жената от линковете към магазина на Манго си е съвсем нормална, не е слаба, но в никакъв случай не е дебела.
Daylily, с тези мерки, които имаш изобщо не си дебела, по-скоро си слаба. Мащехата ти явно е решила да се заяжда с тебе.

# 16 040
Datylily, пак ли ще ти гостуват двечките?  Wink

# 16 041
  • София
Като едра мадама (178 см на 63 кг) мога да кажа, че дрехи Curvy size ми стоят като на закачалка. Че и са ми къси при това. Вярно е, че последните две години си промених фигурата и тези 63 кг са вече и мускул, не само сланина, така че съм по-обрана като обиколки.   Crossing Arms Китайски дрехи от години не пробвам - няма смисъл. В разни Манго, ХМ и Зари нося М и често са ми широки. И пък къси.  Mr. Green

# 16 042
  • София
Като едра мадама (178 см на 63 кг)......
Ехоо, ти къде де буташ при едрите? Висока - да, може да имаш по-едър кокали затова така да ти се струва, ама твоят ИТМ е под 20....Блазе ти
Аз съм 163/62 и не се смятам все още за дебела, но цял живот съм била доста по-слаба и сега не мога да се понасям...

# 16 043
  • sofia
Аз пьк от 15-тина години приех реалността, че модел няма да ставам:hahaha: В младежките си години имах някои залитания, кьм диети и спорт, ама ми мина.

# 16 044
  • София
Като едра мадама (178 см на 63 кг)......
Ехоо, ти къде де буташ при едрите? Висока - да, може да имаш по-едър кокали затова така да ти се струва, ама твоят ИТМ е под 20....Блазе ти
Аз съм 163/62 и не се смятам все още за дебела, но цял живот съм била доста по-слаба и сега не мога да се понасям...
Не ми е едър и кокала даже, ама съм отраснала по нашите ширини измежду нормални по ръст жени. Свикнала съм да ме оглеждат като елф-мутант (или както бее там, по Касита). Не мога да се нарека дребна до миньонче 1,55...

# 16 045
Не селско,а ми е гнусно,да пускаш чисто голи снимки във фейса,на дете 3-4 годишно  Sick

# 16 046
Не селско,а ми е гнусно,да пускаш чисто голи снимки във фейса,на дете 3-4 годишно  Sick
Независимо от годините е гнусно. Вярно, че си е техен фейсбука, но винаги им пиша, познати са ми. Не разбирам очарованието на това да имам публичен клип как мия дъщеря ми, която е разкрачена срещу камерата, или сина ми да е навлечен горе като за зима,а надолу да е гол, за да
Скрит текст:
"се вижда, че е наследил на татко си големите топки".

# 16 047
На мен това с децата ми е най-вече индикация за пълна липса на мисъл в главата на родителя.

На мен ми е тъпо да получа бизнес имейл от лице, което не познавам и започващо със 'Здравейте!'

# 16 048
  • София
 Shocked А доказателства, че семейните бижута са наследени именно от бащата, а не от съседа, има ли постнати?

Правила съм забележка на приятелка, че си е сложила снимка на голата 5-6 годишна дъщеря на плажа. Знам, че не е моя работа, ама на нея много неща мога да кажа и тя да ги приеме.

# 16 049
Аз не приемам, че децата са голи на плажа, за снимки пък съвсем. Особено пък имаше дечица на по 7-8 и голи, ми не ми е нормално. А да сложиш снимка на детето си, което е на гърне, също ми се струва неуместна.

Общи условия

Активация на акаунт