Фризо вом и наддаване

• 6 652
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Най-рано на 5 месеца, най-добре след 6-я  Peace

П.П. пиши на кирилица, това е правило в сайта

# 16
Абеее как да не захранват като детето е вече на 5 месеца и не качва добре трябва да се започне, всички педиатри ще го кажат.
Само не знам по коя схема защото не вярвам да започнете с плодовите.

# 17
  • in Wonderland
Моята дъщеря е вече на 5м и до сега си ядеше 5 по 150 мл и си качваше ок ( и ние сме на Фризовом , затова се включвам) . Вече е й малко обаче и от 2-3 дни й правя по 180 , а също започнахме и захранване преди 2 дни . Та мисълта ми е ,че едва ли е от млякото . Иначе аз имам приятели с дете със сърдечни проблеми , което качваше мн малко ( вече е на 3г , но все още си е по- мъничка ,но пък вс друго й е наред ,слава Богу) . И тогава лекарите им бяха казали да я хранят с Аптамил , тъй като от него се наддавало най- много . Попитай лекаря ви следващия път дали да не го смените ( а ако сте на Фризовом , заради рефлукс , също има и Аптамил АР) .
Надявам се всичко да е наред с малкия и да започне да си качва нормално .
Поздрави!

# 18
Oshte vednaj izvinqvaite za latinizata no v momenta sam izvan stranata i nqmam vazmojnost za kiriliza Sad

Za jalost i nasheto bebence e s problem v sarceto no doktorkata ni kaza 4e ne e ot tova problema s nadavaneto.
Reshihme i smenihme mlqkoto kato minahme na Laktana Bio. Za jalost malkiq namali gramajite ot 150ml. na 90-100 nqkakvi saveti?
Mislq si 4e poneje frizovoma e malko po gast i na beb4o my haresva pove4e. Sega s Laktanata se yliva zeliq, no pone nepovrasha.
Sega pak sme pred dilema da se varnem na Frizo vom ili da prodaljim na laktana vapreki po malkoto koli4estvo koeto izqjda?

Още веднай извиняваите за латинизата но в момента сам изван страната и нямам вазмойност за кирилиза Сад

За йалост и нашето бебенце е с проблем в сарцето но докторката ни каза 4е не е от това проблема с надаването.
Решихме и сменихме млякото като минахме на Лактана Био. За йалост малкия намали грамайите от 150мл. на 90-100 някакви савети?
Мисля си 4е понейе фризовома е малко по гаст и на беб4о мъ харесва пове4е. Сега с Лактаната се ълива зелия, но поне неповраша.
Сега пак сме пред дилема да се варнем на Фризо вом или да продалйим на лактана вапреки по малкото коли4ество което изяйда?

–––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 00:02 от Vivi

# 19
  • Sofia
Не искам да съм рязка, но е абсурдно с вашия доста специфичен проблем, да се допитвате до форума. Търсете специалисти, очевидно педиатърът ви не може да се справи. Също така е меко казано нежелателно да сменяте адаптираните млека.

# 20
Ама вие защо сменяте Фризовом, щом е изписан за повръщане?
Заведете бебето на лекар, тук няма място за компетенции на една-жена-каза...

# 21
как разбивате млякото за да няма толкова пяна защото ние от нея имаме много колики

# 22
Моят син също се роди малък , но вече е на 8 месеца и все още яде през три часа, а понякога и през един както му е кеф, като му писне го оставям на поискване, много нерви и мъки преживях докато разбера, че без схеми и часове дете се гледа много лесно, а с времето го разбираш кога колко мл му се хапват  Peace УСПЕХ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт