Въпрос за гърдите по време на бременност?

• 2 673
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в 35г.с и исках да ви попитам нещо.Откакто забременях зърната на гърдите ми потъмняха рязко.За това знам, че е нормално, но напоследък започват да ми се появяват кафяви петна по целите гърди.Дали това трябва да ме притеснява?Освен това са ми се появили някакви пъпчици по целият корем.Това на какво може да се дължи?До преди няколко дни ги нямаше, а сега има и то доста.Не бих казала, че ме сърбят, но се чудя от какво се появиха.Дали е възможно да са някаква реакция на протеините на Биогейм, които пия от около седмица?Дали да звъня на доки или да изчакам следващата консултация, която е след седмица?

# 1
За петната - пигментацията при бременните е по-засилена, тъй че е нормално, особено в така напреднала бременност.
Пъпчиците обаче... Да не е алергия? Най-добре се консултирай с лекар! Не отлагай.  А приемът на тези протеини по лекарско предписание ли е?

# 2
Здравей, когато аз бях бременна ми се появиха пъпчици отзад на гърба , отидох на лекар и ми изписаха 1 мазило за мазане за бременни . Не ми помогна - махнаха се когато родих.

# 3
Да разбира се по лекарско предписание.Най - вероятно е от тези протеини.Зачудих се, защото никога не съм имала aлергии към нищо, но според мен няма от какво друго да е.Най - вероятно ще набирам телефона. Simple Smile

# 4
  • София
По време на бременността пигментацията е засилена.
Имах петно на гърдата, което се изчисти след раждането.

За обрива е най-добре да се консултирате с лекар.

# 5
Здравейте в 6-та г.с. съм и от вчера спряха да ме болят гърдите. Боляха ме повече зърната и ги усещаш малко напрегнати, но от вчера нито ме болят зърната, нито ги чувствам напрегнати. Има ли повод за притесниние спорен вас?

Общи условия

Активация на акаунт