Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога да отида на преглед след като видях положителен резултат на теста за бременност?
Какви са ранните симптоми на бременността и кога се появяват?
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност и кога трябва да бъдат направени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога да отида на преглед след като видях положителен резултат на теста за бременност?
-
Какви са ранните симптоми на бременността и кога се появяват?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност и кога трябва да бъдат направени?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността през първите седмици?
-
Какви са симптомите на бременността, които жените споделят в публикация и във форум?

не знам даже какво точно и малко се притеснявам, а както ви казах минаха цели седем години от предишното ми бременеене ... При вас как е като не говоря за типичните болки ниско в корема ами..... от долу....
Относно усещането... болките и спазмите са си нормални, както и честото пишкане, което Nektarina спомена, Но аз лично не усещам някакви промени там долу, освен може би малко по-обилна секрвция от нормално и естествено подута матка, подобно на преди цикъл. Успех ти желая на теб и на другите мами и нека споделяме тук само радостни трепети!
.

. Аз съм зле и с апетита и с киселините и с гаденето. Малко по добре се чуствам като се разхождам. В събота след първия тест отидох и си купих грейпфурти, пиле, фреш, зеленчуци. Не ям почти нищо друго освен препечени филийки, малко пилешко и картофи.
Още е доста рано и честно казано се тревожа как ще минат тези три месеца...
Сигурна съм