Отговори
# 570
Валя, ако това ще е цената за оставането му, аз също не го искам. Peace
Лагунии,  Heart Eyes и аз преди време писах, че очаквам изненади от този образ, все още мисля, че ще има такива. Peace Но, аз мисля, че за момента, Петро не изпитва никакви чувства към Шура. Дори и приятелски, защото никой приятел не би ти причинил това, което той и причини. Peace

Съгласна съм, Госпожата!  Heart Eyes Аз също не мисля, че Петро изпитва чувства към Шура. Обаче този поглед е много как да се изразя - различен...Не е поза за мен в случая. Може пък да се е трогнал от страданието на Шура, знам ли. Факт е, че не e казал на родителите си за инцидента с Шура. Беше наблегнато на това. newsm78

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 00:36 от sinq laguna

# 571
Предполагам, че причината да не споменава пред родителите си за опита на Шура да се самоубие, е молбата на лелята, в която той вижда надежден съмишленик, а и може би някакво бегло чувство на вина - все пак той е част от причините за това нечовешко страдание, което Шура трябваше да понесе. Peace

# 572

До утре вечер! Лека нощ !  Hug

# 573
Лека, Лагуниии !  Heart Eyes Hug Heart Eyes И татлъ сънища !   bouquet

# 574
Добро утро, дружки !  Hug Днес е нашият ден, очакван с нетърпение епизода довечера !  Heart Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:

Честит нов месец ! Честит Ден на шегата !
Усмихвайте се на живота, за да ви се усмихва и той!
И не забравяйте, че
Светът е оцелял, защото се е смял! Hug

Част от речта на знаменития Чарли Чаплин по случай седемдесетгодишнината му:

Скрит текст:
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупредителни сигнали за това, че живея против собствената си истина. Сега знам, че това се нарича “автентичност”.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов, и този човек съм самия аз. Днес наричам това “признание”.

Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това “зрялост”.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това “увереност в себе си”.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам да правя и носи на сърцето ми приятни усещания. Правя това по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това “простота”.

Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми – храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това “позиция на здравословния егоизъм”. Сега го наричам “любов към самия себе си”.
Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от то
зи момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е “скромност”.

Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това “реализация”.
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и от това мога да се разболея. Но когато го обединих с моето сърце, моят разум ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка “мъдрост на сърцето”.
Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам: “Това е животът!”

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 08:35 от gospojata

# 575
Признавам си, любов голяма
залегнала е в тази драма. Peace
Скрит текст:
Честит първи април! Hug Обещавам, че като я видя ще си призная наистина, не на шега. Peace
От погледите на момчето,
как да не ти се разтупти сърцето!
Скрит текст:
Пожелавам сърцетуп на всички довечера!До тогава- усмихнат ден!

# 576
Здравейте Сеитки  Hug
довечера с лаптопите и с по едно тасче в банята, там ще се гледа епизода, че ще има горещи сцени и ще имаме нужда от студен душ да ни охлади страстите  Embarassed

Само дано сценаристките да не ни залеят с нещо хард  Shocked

# 577

От погледите на момчето,
как да не ти се разтупти сърцето!
Скрит текст:
Пожелавам сърцетуп на всички довечера!До тогава- усмихнат ден!

Ники,  Hug благодаря !   bouquet

Скрит текст:
Като гледам кадрите в хамама,
и погледите на тез двама,
сърцетуп ще има знам,
искам пък и аз във тоз хамам !  Crossing Arms Wink Heart Eyes

# 578
Здравейте!  Hug

https://www.facebook.com/photo.php?v=720775551277558&set=vb.490384587649990&type=3&theater

Никита,   bouquet Нервакова,   bouquet Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 16:03 от sinq laguna

# 579
Лагуни, много ми хареса клипа с Къванч. Браво, че е гласувал! Браво, че се е снимал с хората!

Видях Халит и Бергюзар също. За един друг мой любимец обаче, няма шанс да бъде засечен как гласува или как въобще се изявява като гражданин. "Винаги в мъглата" е неговото мото.   Sad

А е важно какви са в живота тези, които харесваме на екрана.

Честит вторник!

# 580
дружки! Hug
Днес най-после е вторник!  newsm44 newsm44 newsm44
Благодаря на всички ви за всичко!
Вале  Heart Eyes
Скрит текст:
ми той може и да е гласувал, ма никой не се интересува явно  Joy Joy Joy

# 581
Фенче  Hug
Скрит текст:
не бях се сетила за това  Joy Joy Joy свикнах да мисля, че живее в синята мъгла.

Да видим тази вечер как ще започне съвместният живот на Сеит и Шура.  Simple Smile

# 582

Приятно гледане, момичета!  Hug

# 583
Приятно гледане  Hug

# 584
Момичета, здравейте,  моля дайте линк. Нямам СТАR TV.  Да не ходим на 1-ва стр. Благодаря от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт