Отговори
# 630
Жалко само че семейството му не го подкрепя
колкото и да обича Шура , тази женитба ще му нагарча с привкус на носталгия към семейството
и тъгата в очите винаги ще я има

# 631
Много хубав този Къванч бееееее !  Heart Eyes Crazy Flutter Колкото и да се пънат някои, срещу него да тръгнат, не могат го стигна !  Laughing Страхотна игра прави, направо .... Heart Eyes

А Петро къде ги е скрил болшевиките ?! Дали няма да хванат Сеит, докато се връща?
Сетих се и за тях, че досега само хамама ми в главата !  Crazy

# 632
Стана ясно, когато Сеит и Махмут разговаряха, че Шура още в самото начало е била в сърцето му. Това беше преди диваначето... А майка му е знаела, ама пак оглеждаше Гьозидето за снаха. ooooh!

# 633
Стана ясно, когато Сеит и Махмут разговаряха, че Шура още в самото начало е била в сърцето му. Това беше преди диваначето... А майка му е знаела, ама пак оглеждаше Гьозидето за снаха. ooooh!

Peace Щото си знае стоката в къщи !  ooooh!

# 634
Е, Сеит също направи своят избор ! По - голямо доказателство за чувствата му от това - здраве му кажи !

# 635
  • София
Госпожата, едва ли ще го хванат Сеит болшевиките, та той е Супермен!

Да Лагунка, правилно си го разбрала!
Захидето - Е голяма овца, вместо да подготви мъжа си, тя само се заглеждаше по Гюзиде. Ако още тогава беше казала на Мирза, той вече щеше да се е примирил!

# 636
Много хубав този Къванч бееееее !  Heart Eyes Crazy Flutter Колкото и да се пънат някои, срещу него да тръгнат, не могат го стигна !  Laughing Страхотна игра прави, направо .... Heart Eyes

А Петро къде ги е скрил болшевиките ?! Дали няма да хванат Сеит, докато се връща?
Сетих се и за тях, че досега само хамама ми в главата !  Crazy

+ 1  Peace

Продължаваме Simple Smile

# 637
  • София
Един страничен въпрос ама  Седев Авджъ и Каван Касабалъ кога се сдобили със наследник?

# 638
Много благодаря за преводите!  bouquet

Започна повторение на епизода.

# 639
  • София
Защо свърши толкова рано? Аз бях готова за поне още 45 минути, ядох, ходих до 00, налях си вода, а те ме изненадаха!

# 640
Защо свърши толкова рано? Аз бях готова за поне още 45 минути, ядох, ходих до 00, налях си вода!

Започна нова серия

оппа, повторение било, сори Simple Smile

# 641

Не мисля, че Захиде или който и да е друг, би могъл да повлияе на мнението на Мирза.  И тук не става дума толкова за това, че Шура е рускиня, а за факта, че Сеит дръзна да му се противопостави и да не изпълни бащините завети !  Peace Затова и побесня така Мирза. Сигурно им каза, че вече няма син Сеит Еминов и че не е член на семйството, може би им забрани да го виждат, като ги беше строил !  ooooh!

# 642
  • София
Защо свърши толкова рано? Аз бях готова за поне още 45 минути, ядох, ходих до 00, налях си вода!

Започна нова серия
Най вероятно, ще е повторението на тази която гледахме!

# 643
Много хубав този Къванч бееееее !  Heart Eyes Crazy Flutter

newsm51 newsm51 newsm51

# 644
Един страничен въпрос ама  Седев Авджъ и Каван Касабалъ кога се сдобили със наследник?

Е, преди няколко месеца още ! Той вече порасна малкият Джан !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт