КРУИЗИ /тема 3/

• 59 643
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Виза за щатите някой пробвал ли се е да вади за круиз?

# 226
  • София
Момичета ,моля за малко помощ ,понеже не намирам никакви мнения за Холанд америка и Принцес круизите.
Дайте си мнението  кой круиз да избера,каква е разликата ,понеже цената им е почти еднаква
http://www.contitrans-m.com/index.php?m=896&id_cruiz=3814&lang=1
http://www.contitrans-m.com/index.php?m=896&id_cruiz=2352&lang=1
Благодаря ви предварително!
Разбира се, че Регал Принцес! Чисто новичък кораб с много, много екстри! Маршрутът е прекрасен също! Надявам се съвсем скоро да споделя впечатления  Wink

# 227
  • София
Виза за щатите някой пробвал ли се е да вади за круиз?

lyuba84 Дали ще е за круиз или друг вид туризъм няма никакво значение.
Варианта за такова пътуване е по-добър отколкото, запазената марка, отиване при роднини.
Там искат туристи, съответно и пари.
Последното ни интервю беше 3 минути, дори не погледнаха документите, въпрос на избор.
Но те знаят всичко предварително, колко си пътувал, колко круиза имаш и т.н.
Предварителната резервация също не е гаранция, но е добре да е има, без да е платена.
Спокойно и всичко ще е наред. Успех...

# 228
  • sofia
Моят мъж знае 5 думи на англ. и това мисля, че ще е проблем. Каква е процедурата за подаване на документи? Има ли фирми, които се занимават с това или сами да си движим въпроса.
Сега след като резервирахме Трансатлантическия до Бразилия и Аржентина обмисляме на пролет Маями

# 229
Моят мъж знае 5 думи на англ. и това мисля, че ще е проблем. Каква е процедурата за подаване на документи? Има ли фирми, които се занимават с това или сами да си движим въпроса.
Сега след като резервирахме Трансатлантическия до Бразилия и Аржентина обмисляме на пролет Маями
Можеш и сама да подготвиш документите, не е сложно . Подаването на заявление е on line  и след това си насрочваш час за интервю през сайта. На самото интервю те питат дали ще говорите на англ.или бг, като ви викат семейно, ако кандидатствате заедно. И ние кандидатствахме с цел круиз от Маями, но не си бяхме резервирали круиз.

# 230
  • sofia
Дадоха ли ви визи? Какво стана? Инфото е много полезно, мерси.

# 231
  • Варна
lyuba84, би ли споделила за бъдещия си трансатлантически круиз, че ми е влязла една такава муха в главата! Видях, че си посочила цена от около 900 евра, това за каква каюта е?
Изобщо съвети приемам всякакви.

Гледах няколко предложения за Ноември 2014:
1. С MSC Magnifica, Саутхамптън- Буенос Айрес комплект със самолетни билети за връщане ( но това е оферта от Cruisenation, а от там до сега не съм резервирала);
2. MSC Preziosa Венеция- Сантос;

ПС: В очакване сме на мини круиза от Бургас, дано се поуспокои малко времето  Praynig.

# 232
  • sofia
С Коста Пасифика ще пътуваме на 20.11. Цената е 3300€ за двамата, в цената е включен полет от Буенос Айрес до Милано на 10.12. Говорим за вътрешна каюта. За мен не са оправдани още 1000€ за такава с прозорец Simple Smile

Цената на визата предплаща ли се? Ако да изгарят ли ти парите?

# 233
  • Варна
lyuba84, би ли споделила за бъдещия си трансатлантически круиз, че ми е влязла една такава муха в главата! Видях, че си посочила цена от около 900 евра, това за каква каюта е?
Изобщо съвети приемам всякакви.

Гледах няколко предложения за Ноември 2014:
1. С MSC Magnifica, Саутхамптън- Буенос Айрес комплект със самолетни билети за връщане ( но това е оферта от Cruisenation, а от там до сега не съм резервирала);
2. MSC Preziosa Венеция- Сантос;

ПС: В очакване сме на мини круиза от Бургас, дано се поуспокои малко времето  Praynig.
[/quote

Като корабен механик 23 г. няколко десетки пъти съм прекосявал всякакви океани и не виждам каква муха би ме накарала да правя такъв круиз.Очарованието на круизния туризъм е в пристанищата , а не в лашкането през океана Simple Smile

# 234
Преди по-малко от месец получихме американски визи за круиз от Миями. Като поразгледах форумите и съветите на миналите по този път, се приготвих подобаващо- нотариални актове, документи за собственост на коли, извлечение от банкови сметки и разбира се, букнатия круиз. Трябва да бъде убеден интервюиращия, че нямате намерение да имигрирате. Всичко мина глатко. Получихме 10 годишни многократни визи.
Визите се предплащат (160 долара) и парите не се връщат, ако се получи отказ.

# 235
  • sofia
Петерки, всъщност от 20дни имаме Барса, Казабланка, Тенерифе, 5 курорта Бразилия, Рио, Уругвай и 2 дни Буенос Айрес. Кое не е ок за теб? 5 дни през ноември ще сме на летен климат в океана и ще релаксираме? За мен това е супер!

Всъщност ние имаме 3 деца и не смятаме да пътуваме с тях, движимо и недвижимо и-во, бизнес- собствен. Мислите ли, че това е достатъчно убедително за визите.
Аз мислех, че се дават само за времето на круиза, изненадах се, че са дали 10г.

Аз чакам отзиви за круиза от Бургас

# 236
Дадоха ли ви визи? Какво стана? Инфото е много полезно, мерси.
Да получихме визи, без проблем . Документите, които носехме, както е писала Sofia  са - документи за собственост на фирми , имоти , банкови извлечения и имахме покана от приятели в Америка. Не знам какво от всичко са гледали. Преди нас имаше дота откази най - вече на хора които имат роднини там, дори една девойка каза че ще ходи на круиз, обаче не й дадоха виза, така че може би има и доза късмет. За да не спамим може да ми пишеш на лични да ти дам повече подробности  Grinning

# 237
  • Варна
Кое не е ок за теб? 5 дни през ноември ще сме на летен климат в океана и ще релаксираме? За мен това е супер!

Taka си мислите!!!
Това показва , че не познавате океана и живот на кораб!!!

# 238
  • sofia
Кое не е ок за теб? 5 дни през ноември ще сме на летен климат в океана и ще релаксираме? За мен това е супер!

Taka си мислите!!!
Това показва , че не познавате океана и живот на кораб!!!

Факт!!!
Ще разкажеш ли или ...

# 239
  • Пловдив
lyuba84, ще чакам да кажеш за визите, че аз имам същата идея- да ходим на круиз от Маями..., само тъпнята с визите ме спира. А ние също имаме три деца, които тук ще седят, мъжа ми е на хубава работа, пари в банка и т.н., ама ... това тъпо интервююю и занимавката. Но все пак ще видим, може би и ние ще се пробваме, колкото и да ми е неприятно да моля Хамериканците да ме пуснат да харча пари при тях ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт