КРУИЗИ /тема 3/

• 59 466
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да, за 6 април. Мисля, че предната дата беше 30 март, като и за нея нямаше свободна вътрешна каюта. Аз говорих със служител на Контитранс М.  Peace

Аз ще изчакам търпеливо очакваните големи януарски промоции.

# 646
  • sofia
Тези януарските не ги чакам вече, миналата година нищо не ми хареса, добре, че в италианските сайтове пускат добри оферти, аз по едно време се бях отказала да търся

# 647
Тези януарските не ги чакам вече, миналата година нищо не ми хареса, добре, че в италианските сайтове пускат добри оферти, аз по едно време се бях отказала да търся
Люба, може ли да пратиш някакъв линк.

# 648
  • София
Ужас, значи ще си остана без круиз.  Sad Изобщо не ми се рови из чужди сайтове.

# 649
  • sofia
Moareyn, пуснах ти круиза, с който пътувахме март-април и сайта през, който ще пътуваме Трансатлантика сега.
На 300€ е с таксите пролетния ни, а до Савона се стига много лесно. Уиз летят до Бергамо, а влака до Савона е 9€, ако го купиш 1 ден по-рано. 2ч някъде е пътя

# 650
http://www.royalcaribbean.com/findacruise/cruiseDetails/itinerar … amp;cruiseType=CO

Момичета, кажете нещо за този круиз Hug
Вече цял месец гледам ,и не мога да си набележа нищо конкретно Confused Искам до Монако и това е всичко ,което знам...не повече от 7 нощувки,останалото е без значение Simple Smile Чудя се ,защото на всички круизи които  включват Монако, останалите градове съм ги посещавала... толкова ми се искаше нещо към Холандия ,и да включва и Монако Thinking

# 651
  • София
росии
Има голям брой круизи посещаващи Монако.
Ние вече въобще не го гледаме да е в маршрута, защото три пъти сме спирали там и отделно без кораб.
Тези които са по 7 дни няма как да минат през Холандия и да се върнат.
Има много други, които минават в този район, включително и Монако, но са много повече дни.
Съответно и цената е висока. Ако искаш мога да ти намеря такива.
Показания круиз е много хубав, минали сме маршрута с друг кораб. Корсика ми е едно от любимите места.
Цената също е добра за толкова рано.

tonkabonka
Въобще не мисли, че ще те оставим без круиз, абсурд.

# 652
Bled ,благодаря ти Simple SmileНаистина ще съм много благодарна ,ако ме ориентираш към някой конкретен.
Днес открих този
http://www.contitrans-m.com/index.php?m=896&id_cruiz=3922&lang=1
  и ако ми кажете добри думи за норвежките линии мисля на него да се спра,нищо ,че съм минавала половината места по няколко пъти,влязло ми е това Монако в главата , и понеже няма да мога да отделя време и за самостоятелна екскурзия до там ,и за круиз, съм си наумила да съчетая двете неща ,пък мечтата ми за Санкт Петербуг  и Холандия явно ще са следващи круизи Thinking

# 653
  • София
Но в този круиз няма Монако ?
Ще ти потърся такива, които включват...нали да са само за 7 дни, а за какви дати?
Върни се тук в тази тема на стр. 38 пост 566, писала съм малко за NCL.
За Епик също всичко мога да ти кажа, ако сте на него.

# 654
  • Бургас
Блед, страхотна си, обаче това не мога да си го позволя с ръка на сърцето го казвам!

bebaaa , ти си го проверявала ли?

Да Simple Smile

# 655
  • София
tonkabonka
Въобще не мисли, че ще те оставим без круиз, абсурд.
Ха дано!  Praynig  Hug

# 656
Bled ,има Кан, той не е ли до Монако Thinking
7 дни, да,тази година не мога да оставя работата за по -дълго Sad  Всъщност нека конкретизирам поне това ,което мисля че искам- 7 дни, Монако, април- август 2015, май това е  Simple Smile
Отивам да чета за NCL Hug

# 657
  • София
росии
Да, близо е, някакви си 50-60 км. НО...
Аз го имам за съвсем отделна дестинация, все пак е Френска Ривиера.
Пристигайки там, какво по-напред, ще имаш голяма дилема и едва ли ще мислиш за Монако.
В Кан, около Кан и до Монако има толкова много неща, че ....
Имаш Кан, Île Sainte-Marguerite, Île Saint-Honorat...следва Vallauris, Антиб, Villeneuve-Loubet и идва Ница.
След това Villefranche sur Mer, полуостров Saint Jean, последния френски курорт Cap d Ail и тогава чак Монако.
От другата страна имаме и Сен Тропе и т.н.
Дори когато спираме в Villefranche sur Mer, съвсем близо до Монако се чудим на къде да тръгнем, към Ница, към Езе/забравих го преди малко/ или към Монте Карло.
Така, че е доста сложно, какво да се избере, ако вече не са посетени тези места.

# 658
Роси, Кан и Монако са далече за един ден...Абсурд.... По-добре си вземете круиз от Савона, кораба предлага трансфер от Ница -Савона (около 160км са). Отивате 1 или 2 дни преди круиза в Ница, разглеждате Ница и Монако и в деня на качване на кораба ще ви вземе автобус от летището на Ница до пристанището на Савона. Така направихме ние, трансфера Ница -Савона беше около 40-45 евро на човек. Хотел в Ница може за се намери евтин, нашия със закуска беше 67 евро нощувката /2 или 3 звезди не помня/... Ако и намерите евтини билети до Ница,  ще е супер.... Така ще видиш Монако и може да избереш какъвто и да е круиз, стига да е от Савона.... Може да има и други подобни комбинации, трябва да провериш... Peace

# 659
О,да,Bled ,абсолютно права си Wink Разбира се че искам И Сент Тропе,и Езе и Монте Карло.... май искам круиз из цялата френска ривиера ooooh! И сега ? Sad
lunna pateka,страхотна идея ! Hug 160 км са нищо Sunglasses
А Монако ,Сен Тропе,Езе и Монте Карло стават ли за ден-два да се обиколят ,ако отидем преди круиза?

Общи условия

Активация на акаунт