Жената зодия Риби - 18

• 65 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Не мога да търпя да съм в дупки някакви. И обичам да коуникирам. Кат няма с кого, с мене си го правя.
Годината е лежерна за мен, май го писах. Надявам се есенно да се забърза малко с каквто съм си наумила.

# 646
Рибки, как сте с комуникацията в последно време?
Аз съм супер! Спрях да говоря с всички, само от време на време сама си говоря и ми е свръх спокойно вече!

1:1. С кучето също. Grinning така отцепих всичко живо и ми е едно мирно на главата. Един клиент ми вика, че изглеждам много весело да няма нещо около мен (демек любов) - казвам "А не. То защото няма такова нещо, затова съм така."
На път съм да приключа приятелство, което значеше много за мен, но не ме натъжава. Допускам даже дали не е по-добре така. Все имах чувството че това приятелство колкото ми е помагало, толкова ми е играло и лоша шега. Понякога трябва да се затвори една врата и да се отвори друга, откъдето може би пък да навлезе по-добър човек - знае ли се?
Времето ми харесва мъгливо, облачно, действа ми успокояващо.Не понасям жегите.

# 647
Почивай в мир, мамо!
Последва татко точно след два месеца и половина.
Мир на праха ви, светъл и лек да е пътят ви!
Аз останах сама...

# 648
Анра, много съжалявам. Приеми моите най-искрени съболезнования и сълзи. Пътят ни е кратък. Ти си осмислила техния. Прегръщам те,  не знам какво да кажа. Мъчно се чете и пише след такъв пост. Съжалявам.

# 649
Благодаря ти!
Все още плача и не знам как ще сбогувам с нея...
Ужасна, ужасна година!!!

# 650
С любимите й цветя, безсилие, немощ, благодарност, обич и болка без дъно. Едва ли някой може...🥺 Съжалявам.

# 651
  • Burgas, Bulgaria
Моите най-искрени съболезнования.... прегръщам те , макар и да не те познавам,  това  е брутална загуба ....

Тази 2020 година е жестока  Sad

# 652
Анра, моите най-искрени съболезнования.
С тежки новини се включи. Как си? Надявам се малко по-добре...
Другите и вие как сте?

# 653
Не съм добре и не се съвземам изобщо.
И двамата си отидоха по мъчителен за тях начин. А за мен е още по - тежко, защото остава дълбаещото чувство, че не съм направила достатъчно. Нищо, че всички около мен твърдят обратното.
Никога не е достатъчно да полагаш грижи за някой, да му казваш, че го обичаш, да му показваш любовта си. Даваш си сметка за това, когато загубиш някой близък. А когато загубиш и двама, е още по - тежко.
Ужасна, ужасна, ужасна година!
Кога ще започне да се развиделява?

# 654
  • София
Анра, съжалявам.
Клише е, но времето лекува. Не, че ще спре да ти е мъчно, но малко по малко ще ти става по-леко.
Наистина, ужасно е да изгубиш родителите си, а по едно и също време-не ми се мисли какво ти е.

# 655
Време, да. Без значение колко хора са наоколо и съчувстват или се опитват да помогнат по някакъв начин, на човек му трябва време и самичък да си мине през трудните моменти, докато поосъзнае нещата.

Мислите ли за почивки някъде, за Нова година планувате ли нещо, започва ли да ви става празнично покрай тая карантина?

# 656
  • Burgas, Bulgaria
Нямам търпение да свърши тази 2020г. С надежда към 2021г. ...

Не мислим да ходим където и да е . Всъщност последните дни , май бая дни станаха, в къщи е мълчанка . Аз пак с моя отвратителен характер съм дала игнор на всички . Хванах се да правя коледни красотички , хем ми носи спокойствие,  хем да си помогна с тъпия бюджет ,хи хи хи - да видим!

# 657
  • София
Не, няма да пътуваме. Мъжът ми ходи след Коледа при баба си на село(и тя, като него и половината му рода е Козирог), но се надявам тази година да пропусне. Хамалогия ми е на 27.12 да се товарим и да стоим после 2 дни в къщата, където банята е студена, на първи етаж, до който се слиза по външни стълби. Не се и спогаждам с бабата 🤣
Но като цяло не смятам и че е редно, при условие, че децата ни ходя на градина и има +случаи, да и носим потенциални зарази. Жена с диабет и инсулти, по-добре да е жива и здрава.

Мислехме за рождените дни на децата(през 2 дни през декември са) да пътуваме някъде. Убедихме се предишни години, че не става празнуването в този месец, всички са болни, те включително. Тази година е още по-непостижимо.
Но явно и пътуването няма да стане. Евентуално братовчедите ще поканик с преспиване, ако всички сме здрави и не сме в поредната карантина.
2020 за мен не беше чак толкова лоша. Смятам, че я изкарахме добре и нямам право да се оплаквам. На фона на мъките и несполуките на другите. Да, притеснена съм, все нещо ми тегне отгоре, но се разминаваме с всичко и сме си добре.
Но си знаете, че ние няма как да сме добре, защото на нас си ни е добре (🤣)...все мислим другите, мислим за всеки и всичко. Тревожността ни се е увеличила. Аз избягвам да гледам и слушам всякакви неща, че после ги мисля и не мога да спя. Не ми е достатъчно вкъщи нещата да са наред, искам навсякъде да са наред и никой да не страда.

# 658
Именно, аз съм станала в пъти по-тревожна. Понякога имам чувството, че имам паник атаки или там както се казва. На няколко пъти си махам маската, за да поема дълбоко въздух, иначе имам чувството, че се задушавам.

# 659
Анра, как си??

Влизам и аз с лоши новини...Вчера претърпях ПТП, без кола съм, без работа, днес цял ден лежа и не мога да си събера мислите. Не знам от къде да започна, с кое, как, а най-лошото е че не виждам надежда за нещата и полека встъпвам в депресия... Главата ще ми се пръсне, всичко ме боли, чувствам се половин човек...
Ужасна година за семейството. Две злополуки със сестра ми, две катастрофи - родителите ми, сега аз, изобщооооо...

Общи условия

Активация на акаунт