но невинаги ми се удава...
Уникална е. Много пъти са ме питали като съм зодия риби на каква риба се оприличавам каквото и да значи това по характер ли по външен вид ли
Някоя от вас да се е сблъсквала със същия въпрос?

не знам как се чувстваш на земята... Липсата на практичност и заземеност не ти ли пречат в нашия суров свят?

Защо съм изпуснала това раздвижване в темата?
.
. 
И аз съм 2-на Риба, имам и Слънце, и Луна в Риби. Не съм много доволна от това разположение, защото съм много чувствителна и емоционална, но какво да се прави, дано е за добро!
Защо съм изпуснала това раздвижване в темата?
.
. 
И аз съм 2-на Риба, имам и Слънце, и Луна в Риби. Не съм много доволна от това разположение, защото съм много чувствителна и емоционална, но какво да се прави, дано е за добро! 

не знам как се чувстваш на земята... Липсата на практичност и заземеност не ти ли пречат в нашия суров свят?

Нямам друг избор. Истината е, че тук изобщо не се чувствам на мястото си в тоя свят и ми е трудно, ама няма как щом съм дошла значи има защо
Аз съм Риби, с Венера и Меркурий също в Риби, Асцендентът ми е в Скорпион, в точен съвпад с Уран, Марс ми е в Рак, тоест имам голям Воден тригон в наталната си карта, и сума ти планети във водни знаци
Аз съм Риби, с Венера и Меркурий също в Риби, Асцендентът ми е в Скорпион, в точен съвпад с Уран, Марс ми е в Рак, тоест имам голям Воден тригон в наталната си карта, и сума ти планети във водни знаци
пак вода, Меркурий имам в Риби, Венера ми е в Риби и е в първи дом заедно със слънцето. Иначе Марс и Юпитер са ми в Близнаци, имам и козирози Сатурн, Уран и Нептун, Плутон ми е в Скорпион, Хирон е в рак, Лилит във Везни, а да и имам и северен възел в Риби между другото абее лудница с тия води
Препоръчани теми