Радвам се, че рибките почнахме да се събуждаме полека лека.
Доколкото разбирам щом си писала стихове и разкази като малка, а и спомена, че говориш много значи може би имаш дар слово, което е уникално само по себе си. Не е ли така?
Особено много ми хареса това изречение " Аз вярвам в доброто и красотата у хората, в свръхестествените сили, в хуманизма, идеализма и най-вече любовта."
Много красиво написано и много вярно! Напълно го споделям

Доколкото разбирам щом си писала стихове и разкази като малка, а и спомена, че говориш много значи може би имаш дар слово, което е уникално само по себе си. Не е ли така?

Даже се опитвам да правя тоно обратното, по-малко да говоря и повече да слушам. За сега не ми се получава много, но дано стане 

Даже се опитвам да правя тоно обратното, по-малко да говоря и повече да слушам. За сега не ми се получава много, но дано стане
По принцип казват, че не е хубаво да се говори много, но пък ако е нещо смислено защо не
Важното е да не се говорят глупости.
А иначе за емоционалното и аз съм доста емоционална и лесно се привързвам към хора и понякога си страдам от това, но какво да се прави
но невинаги ми се удава...
мога да пея, да рисувам, свирила съм като малка и аз няколко мелодийки от рода на мила моя мамо
защото тогава имах една йоника и на нея се бях научила да свиря. Иначе за пеенето пеех в хор народни песни в ученическите години. Мога също да плета предимно шалове.
Разтапям се от бебета, всякакви малки животинки кученца, котенца само малки да са
Обичам цветята, отнасям се с любов и грижа към тях, но не обичам да ми подаряват цветя. Имам страх от това, тъй като имах един колега в университета, който ми донесе на два пъти цветя за умряло, тъй като не знаел, че 2 цветя не се подаряват, но той не си беше добре момчето. Просто се бях съгласила да изляза с него на среща от състрадание, тъй като всички други го отбягваха. Но някак си това с тези цветя супер много ме беше изненадало и ми е оставило някаква трайна неприязън към това да ми подаряват цветя. Та друго какво за мен както казах емоционална, чувствителна личност съм. Обичам да чета приключенски книги, обичам да пътувам, да спортувам (предимно плувам и карам колело)
ако помисля със сигурност мога да изредя много неща за себе си, но да не ви отегчавам сега
))

Обожавам ги бих искала да имам такова
и от трите искам по 1 ще си ги гледам с кеф
Препоръчани теми