Жената зодия Риби - 18

• 65 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas, Bulgaria
Алооо ,  хелол ,  ахой ,  ко стаа рибоци ?
Как е водатааааа ?

# 466
Мътна и кървава! Joy

# 467
Имам рожден ден. Не искам да празнувам. С мъжа ми се скарах вчера вечерта и каза да си търся с кой да си празнувам. Защото аз исках само двамата да излезем. Се тая. Отивам на кола маска, фризьор и маникюр. Взела съм си три дни отпуск.

# 468
  • Burgas, Bulgaria
Говори мииии ,  още можееем ,  ощеее ! Даваааааййййй,  леля и блатна на тая вода ,  ще си продам душата на Дявола , да стана сухоземно 😂
Icey - ЙЕЕЕЕЙЙЙ ,  ХЕПИ РОЖДЕН ДЕЕЕЕН !Аз да дойда да празнувам с теб ,  ще си изкараме сууупер , само вино не ми давай ,  че събота не я помня , сефте ми се случва ! Целувам те и ти пожелавам да си здрава ,  неспираща каквато си и намираща 😊 ! Да ти е леко на перките , душата и сърцето !

# 469
Ако щеш ми вярвай, другото, което ми дойде на въпроса ти, беше "блатна". Grinning
Вярно, че тая година нещо не си пожелаваме ЧРД.
Е, ЧРД от мен, на всичките русалки от 20.02. насам...

# 470
Мерси, Мадам Тиква! Бих се напила, ама съм бременна. Поне ми се искаше на бар да ида за една бира Sad Кога да те чакам?

# 471
  • Burgas, Bulgaria
Лу ,  😘
Тъкмо с влака до утре ще дойда Kissing Heart
Аз без да искам се напих , детето имаше имен ден  и понеже исках  да пречукам мъжо си ,  без да се усетя , едно шише червено вино ! А аз не съм пияч и не бях яла и изобщо ,  чудо беше ! 😂
Снощи обявих и аз , че не искам РД ,  защото все в къщи идват и ги научих ,  че има много за ядене ,  което не ми е проблем ,  обичам да готвя ,  но понеже се събират и минимум 7 деца , после е СВИНЩИНА  , чистя преди , след , готвя от предния ден ,  щото лиготии им правя и накрая .... 12455788905 чинии за миене !
Ходи ми се по женски някъде , наистина да разпусна ,  нееее да съм падар , щото малката е камикадзе и ВИНАГИ се случва нещо , я глава пука , я ластик и вадя от гърлото ... 

# 472
Stuck Out Tongue Winking EyeТая година РД ми се пада в почивен ден. Ще си подаря мързелуване цял ден, надявам се де, изключая уроците за четвърти клас, дето, ща не ща, ще трябва да преговарям. Joy
Като пекне слънчо и ми става едно такова хубавоооо.

# 473
  • Burgas, Bulgaria
Пък аз ще го посрещам в болницата , снощи ме приеха,  бях в истерия направо ,  понеже и двата ми крака изтръпнаха ,  за бруталните болки да не говорим ,  ама ми вливат уникални химии  , не ме боли толкова вече Blush

# 474
Как си сега?  .

# 475
  • Burgas, Bulgaria
Спах ,  не повръщах и да ти кажа поуспокоих се ,  не ме боли ,  краката ми ги няма ,  но ще се оправят .
Искат ми стари снимки ,  че да видели нещо, температура да ли съм вдигала на скоро  ? Реално искам само да спрат симптомите , аз не дай Боже ,  ще си ида при моите лекари,  но в това състояние ,  просто нямаше как ,  че най много да ми измислят нещо друго тук Grinning
Лу Hug

# 476
Ти си познаваш тялото и възможностите. 
Аз мисля, че си доста силна, Тикве. И може би е добре  да направиш консултация с лекарите, които те лекуваха преди. Те знаят историята и по могат да направят връзките, ако има такива.  Ще отмине, ще видиш.
Няма да забравя нещо, което дядо ми, Бог да го прости, беше казл на сестра ми веднъж и така ми се е забило в съзнанието, че излиза по най-невероятни поводи... "Ставай, ставай! То ще боли, ще боли, ще му омръзне." Grinning
Прегръдки от мен. Ако нещо искаш да кажеш, пиши ми. Ако ти е скучно, също пиши. Heart

# 477
  • Burgas, Bulgaria
Оооо,  даа! Светла му памет на дядо ти ,  много вярни думи !
Аз когато бях малка и болеше много ,  между 14г.  и 16г.  имам една година болничен престой  ,  само си мислех - Господ сега ми дава толкова болка , за да може никога повече да не ми се случва !
На всеки му беше интересно , от къде на къде тази теория ,  но така ми беше по лесно .
И винаги казвам,  че това са бели кахъри Hug
Благодаря ти Heart

# 478
Рядко помня рождени дни. Близките ми знаят и даже ми звънят да ме подсещат един за друг, да не забравя да пожелая нещо хубаво, че се и сбъдва. Добра орисница съм.
Но пък, тебе, Тикве, няма да те забравя.
Да си ми много здрава и все така лудинка! Много щастлива и със себе си, и с децата, и с милото! Пожелавам ти най-удовлетворяващата те работа, да сбъдваш мечтите си и да завладяваш света с усмивка!
Честит рожден ден!!!

# 479
  • Sofia
Blue Heart  Рождените ни Рибешки дни минаха вече...
Слънцето ни дари с нови 365 дни енергия и тонус!
Усещате ли се по-добре, в сравнение с преди месец? Blue Heart
Ей така, петъчно, реших да доплувам в темата отново.
И да видя дали ще си намеря друга морска компания Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт