КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 949
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен ми е ужасен този Емил. Не понасям и не толерирам агресивни хора.

# 106
  • София
Аз не мога да я разбера историята им. Имали са някога връзка, ама от тогава досега все си я поддържа ли? Не мога се представя да помниш още от преди 10г и толкова да го раздуваш.
Ама това момиче е лудо и обсебено. Начинът, по който разказва всичко, разправя се и т.н. само показва, че тя е за клиника!!!
Те разказаха ли я някъде тази история нормално, от начало до край в хронологичен ред, че наистина ми е трудно да разбера какво става.

# 107
  • София
Еми нормално-не, защото на мен не ми е нормална и реално разказана историята при Иван и Андрей, като влизаше кукавата Вики в Къртицата. А и от тогава разказаното има доста разлики до момента!
А иначе Емил и мен ме дразни.

# 108
Аз едно не мога да разбера- какъв го дири тя още след 10 години? Имали там някви отношения, имали, минало заминало. Какво човърка още?

# 109
  • София
Аз едно не мога да разбера- какъв го дири тя още след 10 години? Имали там някви отношения, имали, минало заминало. Какво човърка още?

И на мен това ми е странно. Лелеле, каква радост, Христина и Бориса първа писта в посрещането на Емчо.  Mr. Green
И как се жалва - щяха да ме уморят, мрън-мрън.

Каменов е страшничък като се ядоса. Не обичам някой така да се заканва, брутално ми е.

# 110
  • София/Варна
Тоя е Емил ... леле, лъжец е мнооого слаба дума. Наистина е патологичен случай. Абсолютен мишок. А историята според мен продължава и то от страна на Емил.  

# 111
  • София
А де. Това и аз не мога да разбера и оставам с впечатление, че тези двамата, а може би и тримата, още се обичат.

# 112
А де. Това и аз не мога да разбера и оставам с впечатление, че тези двамата, а може би и тримата, още се обичат.

Вече и с Бориска се обичат май  Mr. Green

# 113
В предната тема някой беше споменал, че козът на Вики, може да е, че Бориса е новата любовница на Емил. Ако се окаже така ... Леееле, какво ще стане  Grinning Не ми се мисли  Laughing

# 114
  • София
Бориса много иска да е звезда. Мисля, че се цели по - високо Sunglasses

# 115
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Ех,като започнете да гледате с едно око.Емил продължава да търси Виктория,пратил й наскоро цветя,смс-и на сестра й,случайни срещи.

И тримата(Русеви+Вики) са ми малко тралала,но и за миг не съм спряла да вярвам на моделката.Видяхме,че Емилчо намеква в разговори за нея и не е нужно да цитира имена.Достатъчно е,че приятели и роднини знаят за кой става дума.Нормално е,а и срещу добър хонорар Wink,Виктория да скочи.

Емил Каменаров е абсолютен добитък.Не понасям такива агресивни и прости типове.Сигурна съм,че Гергана едва го търпи,но й е угодно да му е приятелка,докато има копия. Wink

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 00:03 от Beautyholicа

# 116
E, ако той наистина има толкова пари с колкото се хвали, мисля че би бил добра хапка за нея  Grinning

# 117
  • София
E, ако той наистина има толкова пари с колкото се хвали, мисля че би бил добра хапка за нея  Grinning
Бориса ми се струва, че не иска да го играе проста държанка. Друго си е да се отърка с някоя холивудска звезда, пък ако може да прихване нещо. Все още е млада и амбициозна. Гледала съм й разни интервюта по ТВ, а и винаг и се е изказвала пренебрежително за другите моделки.

# 118
  • Русе/София
Русева явно наистина е заслепена от Емчо.А той и със 100 да преспи,тя пак ще си го посрещне като герой.

# 119
Ми аз пък изобщо не мисля че Виктория е луда. Мисля, че й е било това на сърцето отдавна и й е болна тема, но си е мълчала. И когато е чула, че льольото, който й е отровил живота, я плюе наляво-надясно яко е запалила. Чувство за справедливост си е това, но не осъзнава колко се изтърка с тая история в очите на хората. И най-важното е че нищо няма да постигне - Емил действително е патологичен лъжец, то се вижда. Още по-малко пък ще си признае в риалити що за стока е.

Общи условия

Активация на акаунт