КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 926
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Започвам все повече да вярвам на Виктория, виждайки Емил какъв психопат е. А според мен един истински бизнесмен и милионер ще си гледа бизнеса, а не като него и дядо Ицо 100 манекенки да ходят по разни реалити формати.

+1. ЗА мен си е пълен нещастник, от тези на които винаги другите са им виновни. Кетито беше в пъти по голям мъжкар от него. А това с пикаенето в леглото беше пълен потрес, после се оправдав какво щели да мислят децата му. Айде бегай. Да се маха от там.

# 76
  • Бургас
Ех този Емил Р. голям хитрец,гладна стачка в изолатора, а сега си хапва на живото предаване.
Манипулира и продукцията по такъв начин.Мъж да не може да се пребори с една изолация!!!!!!

# 77
"Обесения" бърбори с любимката си, депресията е в миналото...Ще готвят месо някакво и калмари.Киряков рядко го дават в кадър напоследък, почти забравям за него.Искам да виждам повече и Костя, като няма интриги и спират да ги показват.

# 78
Ех този Емил Р. голям хитрец,гладна стачка в изолатора, а сега си хапва на живото предаване.
Манипулира и продукцията по такъв начин.Мъж да не може да се пребори с една изолация!!!!!!

Абсолютно, с това ми стана много противен. Ще се беси, ще гладува, не може да стане, ами за какво е влязъл в това предаване? Онази Виктория ще излезе права за него, а и фактът че не иска да се подложи на детектор и с това всичко става ясно.

# 79
Слаб актьор е Русев.

# 80
Не мисля, че са го върнали заради гладната стачка. Нали трябваше да има някакво предизвикателство и когато го изпълни да се върне при другите. Сигурно довечера ще дадат какво е станало. Не ми се вярва някой да заплаши продукцията с гладна стачка и хоп да го върнат, то така всеки ще си прави каквото си иска. Най малкото като не му се седи в изолатора, да си ходи и да си понесе последствията след това..

# 81
  • Бургас
Не мисля, че са го върнали заради гладната стачка. Нали трябваше да има някакво предизвикателство и когато го изпълни да се върне при другите. Сигурно довечера ще дадат какво е станало. Не ми се вярва някой да заплаши продукцията с гладна стачка и хоп да го върнат, то така всеки ще си прави каквото си иска. Най малкото като не му се седи в изолатора, да си ходи и да си понесе последствията след това..

Добре тогава с каква цел гладува в изолатора ? #Crazy

# 82
Това си е негово решение, предполагам му дават храна Simple Smile Като не иска да яде, насила не могат да го накарат. Не ми се вярва продукцията да се остави да я изнудват. Плюс това гладуването е много полезно, до 3 дена нищо няма да му стане, най много да се прочисти и да се почувства по добре. Цялата работа е театър, едва ли като не яде ден или два и вече няма да може да става от леглото, напротив - като се прочистиш имаш повече енергия. А целта му е да са прави на интересен сигурно, нямам идея...
Той ще каже няма да ям пък и продукцията ще му каже, ама моля ти се връщаме те при другите, само яж.. Глупаво е...

# 83
  • София
Ей тази Бориса, все тя е права! ooooh! Човека и каза на кой е песента тя не та не! Всичко знае! Голямо самочувствие без покритие!
А този Русев може да са го пуснали,ако е изпълнил някаква задача май така беше.Ако се справи със задачата след 48 ч.го пускат, ако не след седмица..

# 84
  • Sofia
Много се глезят тези с храната,май нямат ограничен бюджет,то калмари,миди,сьомга,пуешко,каперси,сушени домати,ядки,сушени плодове....всеки с някакви претенции...
Вчера като правиха списъка с продукти Емил К.нещо се разбесня за
прищевките им и взе да пише по листа с покупките...но май всичко
поискано е доставено...чака ги голямо угощение сега,при тези тежки и изтощителни
мисии си трябва яко ядене Mr. Green

ето защо Русев е отново в базата http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UyrRq6iSyWx

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 13:33 от Doli

# 85
  • София
Преди да вкарат Виктория в изолатора трябваше да му пуснат малко змии и/или плъхове на Руси, та да го чуем как пищи Grinning

# 86
Ще ми е интересно да чуя и видя какво са правили насаме 24 часа  Mr. Green

# 87
  • IT
Не мога много да гледам последните дни в дълбоката италианска провинция. Но от вас научих всичко, което ме интересува. Драма куин се е прибрал при любимите си Simple Smile Този човек  ми идва в повече.

# 88
"Разкаяние, прошка или поредната драма в търсене на истината за любовта помежду им, както и защо Виктория съжали, че "няма пистолет в момента".

И аз я съжалявам, че няма пистолет.

# 89
  • София
Ще ми е интересно да чуя и видя какво са правили насаме 24 часа  Mr. Green

Бесилки за износ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт