КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 098
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
Къртицата не се сменя.Просто тази година влезе участник след другите(Виктория) и трябваше да вкарат и нея в играта.За това церемонията по избор на Къртица беше повторена.Ако ли не,то тогава всички щяхме да знаем,че Виктория не е къртица,което обезсмисля играта й. Peace

Ако отговорите на въпроса каква зодия е К изключват везни,то тогава Бориса излиза от подозрение.Но да не би Андрей просто да не е прочел всички отговори?Защото иначе е глупаво.
Русева е скорпион,а Русев каква зодия е?

# 376
  • Варна
Индира е при "Жените говорят".
Да, играла е с Бориса снощи.
И Бориса е излъгала всички в базата, че е зодия везни, а тя била козирог.
Не игра с Бориса , а с Емил Р.
Напротив, игра точно с Бориса и неколкократно го заяви още предната вечер, когато разбра, че е номинирана и обсъждаха кого да й пратят. Ако е предполагала, че е Емил Р. къртицата (а тя е убедена, че е Бориса или Христина), не би искала да играе директно срещу него Wink Въпреки, че в крайна сметка той я отстрани  Wink

# 377
  • Варна
Къртицата не се сменя.Просто тази година влезе участник след другите(Виктория) и трябваше да вкарат и нея в играта.За това церемонията по избор на Къртица беше повторена.Ако ли не,то тогава всички щяхме да знаем,че Виктория не е къртица,което обезсмисля играта й. Peace

Ако отговорите на въпроса каква зодия е К изключват везни,то тогава Бориса излиза от подозрение.Но да не би Андрей просто да не е прочел всички отговори?Защото иначе е глупаво.
Русева е скорпион,а Русев каква зодия е?

Да, по-вероятно е просто да го е пропуснал, а да си е фигурирало като отговор, защото иначе наистина би било пореден гаф от тяхна страна Simple Smile Относно зодията на Русев и мен ме мъчи този въпрос, няма ли как да разберем..много глупаво, че в сайта им няма такава информация..

# 378
  • Варна
little_beauty , благодаря за обясненията. Hug Това, което казваш обаче ме навява на мисълта, че вероятно би било глупаво от страна на продукцията да действа по абсолютно същият начин и да изкарва Емил Р. за разяснения и прочие. Thinking Мисля си, че за да бъде интересно коренно да сменили тактиката, за да може всичко, което са разбрали зрителите в сезон 1 да не им бъде от полза. Mr. Green Е може и да греша де.
Чудя се тоя пък Емил К. толкова пъти се държеше адски агресивно и арогантно към водещите. Е тея пък как веднъж не се изнервиха и да го сложат на мястото му, ами му търпят магариите. ooooh! Аз между другото подозирам и него. Много често се проваля в мисиите и няма да се учудя поведението му да е пълен цирк. Close

# 379
не пиша често тук, но намерих нещо интересно и реших да го споделя с вас, тъи като лично аз не знаех, че и Гергана е била корица на списание :Д
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/304399_5 … _1696619727_n.jpg

# 380
  • София
Аз пък не мога да разбера защо разни хора се чувстват лично засегнати от коментарите ни. Хора, това е реалити, всички, които са влезнали, са там за да се обсъждат от публиката! Моля, избягвайте личните нападки, въздържайте се! Някак темата имаше приятен вид преди това!

Може би мен визираш? Абсолютно не се чувствам лично засегната от коментарите за Бориса. Не ми е никаква, за да се засегна. Опитвам се да гледам обективно на нещата. И за мен това е обективното мнение - Бориса се държи на положение и Марина много се излага. Това е моето мнение и не ангажирам никого с него. Всеки коментира според собствените си възгледи, това са моите. Имам право нали Simple Smile  Истината за всеки е различна. Не нападам никого, както и не пиша лични нападки ..... 
Надявам се да ме разбирате какво искам да кажа Simple Smile
Не, не теб! Hug Не съм прочела да отправяш лични нападки! Говоря за нападки от рода на: щом не я/го харесвате сте тъпи, прости, като станете по-красиви от тях, тогава ги коментирайте  и т.н. ooooh!

# 381
  • Варна
не пиша често тук, но намерих нещо интересно и реших да го споделя с вас, тъи като лично аз не знаех, че и Гергана е била корица на списание :Д
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/304399_5 … _1696619727_n.jpg
ехее, много интересно откритие  Peace  значи вече стават доста момичетата от кориците  Laughing
 Аз пък открих, че Христина не е била корица само на FHM, а има и още изяви и явно се е подвизавала като модел:
https://www.facebook.com/69089368448/photos/a.100950833448.82273 … ype=1&theater

# 382
Аз пък не мога да разбера защо разни хора се чувстват лично засегнати от коментарите ни. Хора, това е реалити, всички, които са влезнали, са там за да се обсъждат от публиката! Моля, избягвайте личните нападки, въздържайте се! Някак темата имаше приятен вид преди това!

Може би мен визираш? Абсолютно не се чувствам лично засегната от коментарите за Бориса. Не ми е никаква, за да се засегна. Опитвам се да гледам обективно на нещата. И за мен това е обективното мнение - Бориса се държи на положение и Марина много се излага. Това е моето мнение и не ангажирам никого с него. Всеки коментира според собствените си възгледи, това са моите. Имам право нали Simple Smile  Истината за всеки е различна. Не нападам никого, както и не пиша лични нападки ..... 
Надявам се да ме разбирате какво искам да кажа Simple Smile
Не, не теб! Hug Не съм прочела да отправяш лични нападки! Говоря за нападки от рода на: щом не я/го харесвате сте тъпи, прости, като станете по-красиви от тях, тогава ги коментирайте  и т.н. ooooh!
Сигурно имаш предвид среднощният спор, когато съобщих че не мога да я понасям Бориса и ми беше казано, че съм комплексирана, верояно грозна, никой не знае за съществуването ми и т.н.  Mr. Green

# 383
Добре де, забелязвам, че повечето участници мислят, че Емил Р. е къртицата, а други Бориса, а аз пък си мисля, че е Христина и Емил се усеща, че може да е тя, все пак му е жена. Но пък от друга страна, не знам дали биха избрали някой от тях, защото са семейство и другия лесно би надушил нещата! Thinking

# 384
  • Варна
Добре де, забелязвам, че повечето участници мислят, че Емил Р. е къртицата, а други Бориса, а аз пък си мисля, че е Христина и Емил се усеща, че може да е тя, все пак му е жена. Но пък от друга страна, не знам дали биха избрали някой от тях, защото са семейство и другия лесно би надушил нещата! Thinking
Бориса принципно е подходяща, но и Кети и Индира (както се спомена от другите участници - най-усърдно водеща дневника си) играха с нея и безславно отпаднаха Wink
От друга страна Русев докато лъже се зачервява неудържимо, при вида на Виктория получава хипертонични пристъпи, а по време на тестовете запазва каменно спокойствие и увереност в своето оставане в играта - което еднозначно свидетелства, че той е на ясно със самоличността на къртицата и знае много подробности за нея. Съответно единственият логичен извод е, че или е той самият или неговата любима съпруга. Wink
Затова ще е изключително интересно да се изправят двамата на тест един срещу друг  Sunglasses
А доколкото това, че единия би надушил другия е изцяло в полза на замисъла на продукцията, къртичката да трупа парички  Money и да е по-оспорвано състезанието Simple Smile

# 385
  • Ямбол
В "Жените говорят" каза, че е играла с Бориса.

# 386
  • на 13-я етаж
Напротив, игра точно с Бориса и неколкократно го заяви още предната вечер, когато разбра, че е номинирана и обсъждаха кого да й пратят. Ако е предполагала, че е Емил Р. къртицата (а тя е убедена, че е Бориса или Христина), не би искала да играе директно срещу него Wink Въпреки, че в крайна сметка той я отстрани  Wink
Извинявяйте , имах предвид , че игра на теста с него.Не съм те разбрала правилно.

# 387
Като гледам фейсбука на Къртицата, има много хора които искат да защитят Каменов, адвокати които казват, че е трябвало и за него да извикат адвокат не само за Бориса, такива които УЖ биха му поели защитата безплатно. И едно много правилно мнение - че той никъде, ама никъде не е споменавал имена.

# 388
  • in Wonderland
На мен ми направи впечатление друго. Бориса  ,през цялото време като вървеше видеото , не трепна . Никаква емоция , като киборг. Нито яд , нито да се засмее , нито да се учуди - нищо ! Аз съм изумена . Може и да има такива хора , дето се владеят изцяло ( аз понеже не съм такъв човек , като отворена книга съм за емоциите , които бушуват в мен ) . Но , всъщност държанието й ме навежда на мисълта ,че тя е знаела предварително за това , чак и адвокат й бяха довели.

# 389
  • Ямбол
Ако Емил не се подведе по провокации и си мълчи, особено и ако не споменава имена, нищо не могат да му направят.
И аз смятам за редно да му дадат възможност да говори с юрист.

Общи условия

Активация на акаунт