КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 055
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ох, излезе едната Дулсинея и подкараха Ивайла и ММЕйчето  Sick

От участниците Саното, Евгени, Кирячето и Виктория не помня да съм ги чувала да разсъждават кой е къртицата...  Thinking
И защо повечето актьори у нас говорят с този типичен уличен, тревомански маниер, адски е досадно. Tired

# 451
Скрит текст:
Напълно подкрепям мнението на ganu6ka и zhorchy Simple Smile
Емил според мен не постъпи коректно. С какво го засегна Бориса, че си позволи да говори така за нея. Може би, че се държи по мъжки от него??? Поведението му изобщо не беше спортсменско и мъжко. А това "тая никога няма да има деца" незнам как да го коментирам. Абсолютна грубост...
  А Маринката за какво се засегна ??? пълно недоумение... Видяха всички - смешна работа. То нейното не е от нерви, а от глупост. И с това "първа започна", което го крещеше на лайфа... Да не си мисли още, че е в детската градина? Толкова много се изложи горката...
Между другото много ми прилича на Катя от Ритон, и някой друг го беше споменал.
Може би е една от малкото 26 годишни, които държат на външния си вид и е започнала с пластичните операции. Всички други не държат явно.  А също и всички раждали жени е задължително да си сложат силикон - това разбрах от нея. Пълно недоразумение е тая Марина.
И аз си задавам въпроса - с кой играе Емил? Не може да не е казал на лагерчето си. Или е близо до истината или има голям късмет...

Това кой и защо е избухнал, няма как да си вадим изводите от малкото манипулирано видео, което показват. Има доста дрязги вътре, но показват всичко така, че да ни манипулират. Нито вярвам, че Емо избухна за няма нищо, нито пък Марина. Няма и да разберем. Бориса е доста толерирана и глезена от продукцията, и се чудя защо Thinking

# 452
  • in Wonderland
.В първия сезон мисля,Миглена и тя оцеляваше на доста тестове,а играеше с грешния човек(не съм сигурна дали беше тя,но имаше някой който оцеля доста пъти)

В първия сезон Марина оцеля на 4 теста ( ако не бъркам , но доста бяха ) . Но тя после каза ,че само на първия тест е играла с някой друг и тогава на късмет е оцеляла , а след това си е играла само и изцяло с Кирчо .

sunny day малко извън темата , ама се смях 10 минути на аватара ти !!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 453
Аз коментирам това което видях. Не може Бориса да каже "успокойте се бе, хора", и Марина да почне пикла, микла, коя си ти, коя съм аз и тн. Това изречение не може да провокира такова поведение. Явно има нещо друго.. Според мен е завист .... За Емо незнам, какво го провокира, може би искаше да успокои нервите на Марина, като злепостави противничката и... Ама не е това начина..
Ако има друго, което не са показали е друг въпрос. Но от това, което видях си вадя съответните изводи.
В снощния епизод Марина коментираше, че не може Евгени да нападне така една жена (нея), но явно може Емил да нападне по доста по грозен начин друга жена ( Бориса)...

# 454
sunny day малко извън темата , ама се смях 10 минути на аватара ти !!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Завиждачка Crossing Arms Присмиваш ми се, щот съм красотна Flutter

Ивайла сега кво? - ше дава ли на Жорката или? Rolling Eyes Сега само за тях ще дават, докато излезе оня насрания от дупката. Интересно ми е какво изпитание ще му дадат, за да излезе по-рано.

# 455
Гледах записа. Емил Р. защо плаши продуцентите?  Thinking Жалва се, че е в изолатора, сякаш не е подписал договор. Знаел им колите, да ги търсели в неговото мазе... Rolling Eyes

# 456
Във фейсбук написаха - Започваме излъчване на живо от Базата.
Пускам тв-то и какво да видя - дават "Двама мъже и половина"  #Crazy
Офф, много са зле.  

# 457
  • Sofia
няма да го дават Naughty

# 458
  • КиТ
И аз се облещих на "Двама мъже и половина"  Shocked,защо няма живо предаване?  #2gunfire

# 459
Може да имат игра извън базата, ако е така, надали ще излъчват 1 час празни стаи.

# 460
  • КиТ
Е то и миналата седмица имаше мисия и тогава просто даваха запис от най-интересните моменти от предния ден  Peace

# 461
Излъчват.

# 462
  • София
Не завиждам на Бориса за неземната й красота,но определено не ми е симпатично държанието й, високомерното излъчване и физиономиите,които прави.Неприятна ми е,пък ако ще да е и мис Вселена.
Снощи Ивайла я попита директно,знаела ли е за адвоката и цялата история?Тя отрече,но на мен ми се стори,че лъже! newsm78

# 463
  • КиТ
Явно са решили само по половин час да ни показват  Twisted Evil

# 464
  • Варна
Сигурно в момента се провежда седмичната им мисия, а не са монтирали "подбрани" кадри, за да го заместят и затова няма пряко излъчване Wink
Аз бих искала да ви попитам какво мислите за снощния жокер и един допълнителен риторичен въпрос - мислите ли, че ако бяха излъчили тези кадри относно жокера в петък преди зрителския вот, както беше предвидено, отново номинираната щеше да бъде Индира ?
Моите разсъждения сочат изцяло към семейството: както си спомняме и двамата бяха в отбора на Вини, ако се задълбочим в статията обаче: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409692775834984&set= … ype=1&theater
-> случилото се на спасеното от Вини момиче да ви напомня на хипертоничната криза на Русев и последвалата бърза помощ ?
Относно Христина ->била момиче е от списание - https://www.facebook.com/69089368448/photos/a.100950833448.82273 … ype=1&theater а и се сетих за още една връзка, която я свързва с предния жокер - тениската - ако гледаме по-глобално на нещата американският флаг е символ на Америка, а всеизвестно е, че я е открил Христофор Колумб...  Crazy
Кажете как тълкувате вие жокера (разбира се кореспондира и с Бориса и с Марина, която работи за списание "Белла", а сигурно и с половината база  Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт