КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 046
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Mислите ли, че Киряков е Къртицата? Наистина е много подобен на Кирил Ефремов, ама не мисля, че е той!

# 511
  • IT
Има вариант да го казва нарочно, за да се пробва да изманипулира зрителите.

# 512
Със сигурност го казва нарочно.Точно пък Киряков няма как да го познава толкова добре.Та те дори не си комуникират.

# 513
  • Ямбол

Който е "за" да прекръстим Къртицата на Скандалицата  ooooh! ...
Против.
Изобщо не ми липсва Галантния в темата, който измисляше на всичко други имена.

# 514
Аз сега го гледах, защото го изпуснах. Значи явно съм развила непоносимос към Бориса. Аз вика не само ще го осъдя, жестоко ще го осъдя... Боже,боже, като реши да го съди, толкова ще се разочарова, че не може, понеже според мен няма доказателство, че става въпрос за нея.
Второ - дали Гери има нещо към Емо?
Трето- Това за Киряка беше пълна глупост, иска да наклони везната на другата страна. Лъже че играе с него на теста! /Двете топ мацки  Mr. Green /

# 515
В този епизод Борислав ме издразни зверски с отношението си към Индира. Хубаво, имали сте нещо, свършило е, вече не ти е приятна, ама бива ли по такъв грозен и неуважителен начин да се изказва зад гърба и? ooooh!

# 516
  • in Wonderland
Борислав е селски плейбой , нагаждач, мазник и изобщо ми е супер анти . Абе не е пич . Всичко очаквам от него .
Маринката... нз , то бива да е куха ,ама чак пък толкова , дали не играе ???

На мен ми направи друго впечатление . При въпроса :" Коя зодия е Къртицата ?" не бяха изброени вс зодии , а само Овен , Телец , Близнаци , Рак, Лъв , Скорпион , Козирог и Риби. От тук автоматично следва ,че Бориса , не е Кърт , тъй като нейната зодия не е спомената. Дали Андрей просто не ги е изчел всички зодии ?? Но , аз като го слушам отново , ми се струва ,че е . newsm78

# 517
  • София

Против.
Изобщо не ми липсва Галантния в темата, който измисляше на всичко други имена.

Не ми напомняй... само да не възкръсне пак.  ooooh!

# 518
  • Bulgaria
В този епизод Борислав ме издразни зверски с отношението си към Индира. Хубаво, имали сте нещо, свършило е, вече не ти е приятна, ама бива ли по такъв грозен и неуважителен начин да се изказва зад гърба и? ooooh!

+1

И мен много ме издразни. Каквато и да е била Индира, не трябваше да говори по такъв начин за нея и то в национален ефир.  #2gunfire Голям мъжкар - няма що.  newsm11

# 519
Емил лъже, според мен. Та той не го познава Киряков, че да играе с него.
Борислав - пълен селяк. Само, като го вида и ми иде да изключа телевизора.

# 520
Борислав реши, че ще спечели като се изкара големия плейбой и мъжкар, минавайки Индира.
Обаче само глупаците, когато се опитват да изпишат вежди, си вадят очите Tired
Тъпунгер смотан! Поне да си мълчеше, а той като проста кифла продължава да плюе по момичето и след като излезе ooooh!

# 521
  • Bulgaria
Борислав е селски плейбой , нагаждач, мазник и изобщо ми е супер анти . Абе не е пич . Всичко очаквам от него .
Маринката... нз , то бива да е куха ,ама чак пък толкова , дали не играе ???

На мен ми направи друго впечатление . При въпроса :" Коя зодия е Къртицата ?" не бяха изброени вс зодии , а само Овен , Телец , Близнаци , Рак, Лъв , Скорпион , Козирог и Риби. От тук автоматично следва ,че Бориса , не е Кърт , тъй като нейната зодия не е спомената. Дали Андрей просто не ги е изчел всички зодии ?? Но , аз като го слушам отново , ми се струва ,че е . newsm78

Единия от тях се забави доста при отговора на първия въпрос. Индира каза че е играла с Бориса при "Жените говорят" , но там сподели също че Бориса лъже че е зодия везни и всъщност е Козирог. Като си погледна записките, никой от останалите не е Козирог , а Везни липсва.

И въпроса е сега защо Андрей прочете Козирог, като никой от участниците не е Козирог, а Везни беше пропусната?  newsm78

# 522
  • Ямбол
.....
И въпроса е сега защо Андрей прочете Козирог, като никой от участниците не е Козирог, а Везни беше пропусната?  newsm78

Той и на последния въпрос "Кой е къртицата?" не изреди участниците, но нали сме сигурни, че всички са били изброени.
Същото е и с този въпрос. Не търсете под вола теле.

# 523
Андрей просто не прочете всички възможни отговори.Дори  да няма човек зодия козирог,тя беше спомената,което значи,че всички зодии са били възможни отговори.Така би било най-точно.Не вярвам продукцията така лесно да иска да скъси кръга.
А Бориса наистина е везни.Ако Индира наистина е играла с нея,въпросът за зодиите е бил един от сгрешените й.Което продължава да ме навежда на мисълта,че Бориса е къртицата.

А този пък льохман Борислав.Леееле какъв смешник.Че и смее да нарича себе си "мъжкар"  doh Този ако е пример за мъжество,то мм е божество.До последно беше с Индира,въпреки,че взаимоотношенията им бяха приключили,продължаваха да го играят приятели.В момента в който тя си тръгна,награби Бориса и започне да плюе Индира.Ми се прави така,бе "пич"!

# 524
  • Sofia
голям противняк е този ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт