КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 029
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
Днес наистина са от 21:30 заради мача. Мен пък и след миналата година Деян ми е приятен, ама аз него много си го харесвам, така че нищо не може да ми промени мнението.

# 556
  • София
Днес наистина са от 21:30 заради мача. Мен пък и след миналата година Деян ми е приятен, ама аз него много си го харесвам, така че нищо не може да ми промени мнението.

И аз продължавам да го харесвам, Радина също.

Но пък преди Къртицата харесвах Рут, а след нея не и симпатизирам изобщо.  Confused

# 557
  • IT
И на мен така ми се промени харесването към Рут.
Бориса е много хубава според мен, преди мислих че е готина, обаче нещо се взема на сериозно много.
Марина ми е много забавна.
Сега си спомням Индира като се беше напила как каза, че се е възхищавала на Христина, а после се оказа, че двете не са се разбирали много и в Сървайвър. Нещо се разминава Индира в думи и дела.

# 558
  • София
Нещо не разбрах какво иска/не иска Ивайла спрямо Георги.
Има страхотно тяло тя.

На мен ми се промени мнението за Рут и за Деян, но въпреки всичко Рут я харесвам като артист.

# 559
Ааа тоя Русев се хили като мащехата на Снежанка, адски зловещо е  #2gunfire  Mr. Green

# 560
  • София
Ааа тоя Русев се хили като мащехата на Снежанка, адски зловещо е  #2gunfire  Mr. Green

Ужасен е. В базата изглежда един такъв хрисим и мрънкащ, а в изолатора е като изрод.

# 561
Много психарски му звучи хилежа.

# 562
Държи се като пълна откачалка ... Не знам дали е от Изолатора или просто е луд.
Каменов краде?!?! ПАдна ми в очите  Shocked

# 563
  • Sofia
Русев май ще си е редовен посетител в катакомбата Mr. Green

# 564
  • Pleven, Bulgaria
Русев имах чувството че беше изпаднал в някакъв транс и само се хилеше.Тоя напълно се побърка,дали не се стресна от това,че може да вкарат още някоя любовница или друга съпруга  hahaha hahaha hahaha Смея се,но не е нормално наличието на такива мъже като него Емил Каменов и Борислав.
За анкетата се колебая между Марина,Борислав и Емиловците.Гласувах за Марина,защото и тя е с едно самочувствие,по-голямо от на Бориса и с още по-голямо без покритие.
Интересно ми,ако Емил Р бъде номиниран от зрителите,дали групата  ще гласуват срещу Христина  newsm78

# 565
Направи ми впечатление как Бориса се хвърли на Емил Р. и го запрегръща повече и от жена му. Mr. Green

# 566
Много са ми странни тази тройка Русеви - Бориса. Като семейна тройка малко. И той се се закача с Бориса, а Христина не само няма проблем ами също  и е приятелка. Значи това семейство са пълно хахо. Много са ми странни. А Емил след вчера ми е направо зловещо - неприятен. Crazy Crazy Crazy

# 567
  • Bulgaria
Тези две видеа с Борислав показват що за мъжкар е. Евала, Боби  smile3501 пример си за всички мъже как да говорят за бившите си половинки. Ако ми беше бивш, щях да те   341uu  #2gunfire   fight

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UzPULaL6HMg

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UzPUKaL6HMg

А за Ивайла може да кажа, че ми харесва и не ме дразни. Даже много хубави съвети им дава. Тя след Кети е най-голямата сред жените и се чувства като тяхна майка. Визуално не искам да я коментирам, има нещо в устните което не ми харесва, но това няма значение за играта.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 09:55 от krasi_dim

# 568
  • София
Направи ми впечатление как Бориса се хвърли на Емил Р. и го запрегръща повече и от жена му. Mr. Green

И на мен това ми направи впечатление. Аз не бих се почувствала добре на мястото на Христина. Не бих и постъпила и като Бориса. Много странно семейство са.

# 569
  • Bulgaria
Много ме е яд на Бориса. smile3516 Страшно много я харесвах в началото след първата седмица. Страшно красиво момиче, достатъчно интелигентно за професията която има и борбена в мисиите. Не се погнуси от нищо, както направиха в първия сезон някои кифли, няма да споменавам имена  smile3505 всички се сетихте, за кои говоря. После като взе да заема страната на онези Русеви   newsm34 и да им бъде адвокат в отношенията с Вики доста хора спряха да я харесват включително и аз. Надявам се Русеви да излезнат в най-скоро време и Бориса да си върне симпатиите на хората.

Общи условия

Активация на акаунт