Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 188
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна.....
Тоби! Може от хормоните да е  Mr. Green
Аз не пиша, за да не ви занимавам със седмокласната треска.
Още ме държи. При на пръв поглед добри резултаи(5.40 по БЕЛ и МАТ), е на границата на миналогодишният прием в НЕГ. За капак, не се знае, дали учителката по математика ще му остави 6 (ако не, тогава минава доста надолу с бала). Та ще ходя днес да й се моля. А миналата седмица ходих да се срамувам в дирекцията, защото му четоха наказание  ooooh! Е, как сега да отида да искам нещо?
Преслав пък го е хванала здрава лига, реве, тръшка се….. и баща му омеква….. аз се ядосвам….. той пищи още повече….
Но, днес съм планувала да съм кифла! Маникюр предиобед, на боядисване следобед, пИсна ми!

# 211
  • Ловеч
Таис,аз нали съм без мъж и хормоните съм ги оставила на мира hahahaот тях ще е да знаеш1
Браво на детето -ти кат се оплакваше че все е влюбен ,не чете останах с впечатление че едвам ще хване 3 Mr. GreenСтискам палци математичката да се представи подобаващо Wink
Утре е заветния ден-колежката каза че е в депресия и разчита на мен Shockedи като знам ,че нейните седмокласници ще правят въртел ми идеше още днес да я избавя от мъките и #2gunfire
Мисля да поспя,дано не завали че да изведа малчо на разходка.

# 212
  • Ловеч
Ето ме, Mr. Greenоживях -децата също!
Колежката -Госпожа Отнесена от вихъра ,цяла нощ не спа да си пасе хормонясалите  седмокласници,накрая успя да се загуби в Троян hahaha
До година, ако ходя накъде си взимам само моите-поне да знам  че ще мисля  20, а не 40деца Naughty
И съвет от мен -не давайте хапчета против повръщане -не действат Laughing
От Пловдив почти нищо не видях -но пих бира Embarassed

# 213
  • София
Тоби и до Троян ли стигнахте?
Ние два дена почти не сме се пребирали.
Моника утре  заминава на градина.Аз ще мия прозорци 1dishes 1ironing wash hang newsm28 newsm79

# 214
  • Ловеч
Мони,на връщане минахме през Беклемето,а шофьора предложи да спрем в Троян да пием кафе.

# 215
  • Русе
Здравейте!
Таис, чудесни резултати, браво на момчето! И успех по-нататък!
Тоби, разбрали сте си от екскурзията.  Laughing
Снощи се видяхме с едни приятели и беше много хубаво. Не живеят тук и рядко си идват, особено момчето ( живее в Лондон). За днес съм си поставила доста задачи и аз, да видим до къде ще стигна.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 13:31 от lubito

# 216
  • София
Добро утро, момичета Hug
Не писахтези дни, но през седмицата не ми беше до писане...4 дни ме боля гърло Sick, опитвах се да го боря с мед и сода, слагах си компрес с ракия и пипер, докато в петък накрая имах чувството, че ножове имам в гърлото, не можех да дишам вече от болки, а и ми се възпалиха лимфните възли под челюстта, та и там зверски болки- викам си, Раличке, време да отидеш при лекарката. Та прегледа ме- чисти гърди, но гнойна ангина, каза, че ако съм позакъняла още малко с прегледа и е щяло да съм за болница, заради налепите Crazy. Иначе, друго ми нямаше нито хрема, нито Т, малко кашлица...Та изписа ми някакъв АБ, дето се пие еднократна доза и после действал 7 дни, как става този номер, не зная, но е факт, че днес вече съм добре. Та, понякога явно без АБ не може...а и добре, че реагирах...не искам пак болници.
Иначе, то клюбуука, всичко си казва Mr. Green- вече сте видели- ще ходим на 28 юни на сватба на едни приятели и си купих роклА, че аз за такива, по-официална, си нямам. Тази ми хареса, че пада добре, а и гледах по витрините, за този сезон, явно е модерно за този сезон такова синьо на флорални мотиви. Мисля с един шал или имам едно болеро бяло късичко с ръкави, малка черна чанта и обувки си харесах, отпред с панделка. Мисля, че така добре ще бъде и няма пое да се излагам пред хората.
Тайс- браво на детето за резултатите, ще стискам палци за класирането Praynig
Тоби- важното е, че всички сте живи и здрави- не е лесно за мен да са на твоя отговорност толкова деца, майка ми е учителка, та лично съм била свидетел за какво иде реч Hug
Люби- Йоето за цяло лято съм я писала да не ходи на градина. за сега се гледат с баба си, но още са тук, а не на Орешака, защото от тези валежи, нямаше кога да отидем, да оправим там Tired. Може би ще отидат като мине сватбата. А и Йоето ще идва с нас, от сега се вълнува, милата, само за това говори.

# 217
  • София
Здравейте ,мами!
Рали  Hug много е гадно времето.Един ден вали,на другия много жега.Как няма да се разболяваме.И на мене така ми се ходи на сватба,ама никой не иска да се жени.
Люби много добре изглеждаш.Чак ти завидях на коремчето  Embarassed
Благородно разбира се.
Тоби ти добре си се "забавлявала".Само като си помисля да съм с толкова много деца .Голяма отговорност.
Мисля си днеска колко бързо ни пораснаха децата.Моника сега ще бъде 4 та група.После училище и се почва трудното.
Измих прозорците в спалнята.Сега трябва в хола и на балкона.Ама нещо май ме мързи.
И се чудя какво да готвя.Вече нямам идея.Ама какви глупости пиша само......
Айде лека от мене

# 218
  • София
Едно ми е смотано и недоспалоооо. Гого става по първи петли - няма събота, няма неделя, ни делничен ден. От 3 дни е крив и кисел като лимон,не се търпи. Нервничи и вика. Еле пък като не стане на неговото и не разбирам какво иска да каже. Сутринта се ядоса защо видиш ли го карам да ходи до тоалетна. Абе света му е крив. И ако може само на разходка и да не се прибираме. Мони, като свършищ с твоите прозорци, мини и у нас...Втора седмица не съм чистила Embarassed Обаче предпочитам да го изведа, отколкото да виси цял ден в колата и да изпада в истерии

# 219
  • Русе
Дони, и аз нещо не мога да стигна до чистене, утре ще се пробвам след консултацията.
Да не му липсва батко му на Гогчето?
Днес като оставих Карито на градина се прибрах за малко да закуся и да пия кафе. Ходих до един фирмен магазин на Оргахим да питам за тониране на една боя. Венци ще освежава боята в хола - онова ярко оранжево - и ще струва майка си и баща си, естествено. После ходих до Лидл да купя пилешко и мляко. Карина поръча за днес картофена яхния с грах и месо. После ходих до един бебешки магазин и купих няколко неща от списъка. Поне ми остават още малко на брой неща, но пък какви неща само..( количка, стерилизатор, повивалник, матрак + 2-3 дреболии). За капак като отидох за картофи на плод-зеленчука, що да не купя и половин диня.  Crazy Ми тя излезе почти 4 кила. Едвам се замъкнах до вкъщи с всичко това. Сега готвя яхнията, че към 15/16 часа ще излизам на кафе и пуснах една бебешка пералня с Каринини дрехи. Доволна съм от свършената работа.   Flutter
Тази нощ сънувах, че започвам да раждам, а багажът ми не е готов и за това днес се засилих да пазарувам.

# 220
  • София
Ще доживея ли някога да чуя поне от едното дете - искам еди каква си манджа за ядене Sad Ако ви кажа, че за събота и неделя Гого е на 2 сладоледа, половин пакет с гевречета и пакет Зрънчо...А, и едни "катофки" в събота. Онзи ден и в градината си "поръчал" катофки баровеца  Joy

# 221
  • София
Никой не е влизал 2 ден а #Crazy
Дони не само твоите деца са без желания за ядене.Има много такива.
Моника пък иска
-спагети и пиле с картофи.Все това иска. Laughing
И да не забравяме за сладоледа.
Моята отпуска свърши.И утре и на работа от събота.Супер ми беше.Искам още.
Моника днес голяма драма .не иска да ходи на градина.Нали не беше 10 дена.Учили стихотворение и щели да ги изпитват.И като се тръшка ,че не го знае.Казвам и спокойно госпожата знае ,че те  енямало.В крайна сметка днеска го е научила.Добрече много помни.Сега е спокойна утре за изпита  Laughing Heart Eyes
Бяхме на вънка до преди малко.Голяма игра.Едвам се пребрахме.
Как сте със зъбчетата?на Мони още нито едно не се клати.
Лека вечер от мене   sleepuu

# 222
  • Русе
Ами на Карито се клатят още 2, но не са "назряли". И като казах назряли:
От две седмици Венци обикаля хипермаркетите за миди с черупка. Първо уж ги имаше в брошурата на Карфур и няколко дни се разкарва напразно. После и до Метро ходи. Та вчера баба ми каза, че видяла на едно пазарче не далеч от нас. И днес като оставих Карито на ДГ и отивам, ама в 8 без 5. А магазина от 8:30. Показа се един мъж ( явно собственика). Питам го дали има миди, за да знамдали да чакам половин час. Той каза, че трябвало да има, но работникът му не е дошъл и не ги знае къде са. Въртях се наоколо, докато стане време, отивам и същия вика на продавача: "Митак, давай мидите, че положението е назряло"  hahaha Joy А човекът не знае, че не са прищявка на бременна, а за мъжа. Не му казах, де.
Да ви се оплача - с Карина качих 12 кг, а сега до тук съм + 18!! А има още време. Пуфтя като мечка.

# 223
  • Ловеч
Люби изглеждаш чудесно,трудно се свалят после кг,особено ако е кротко бебето,но ти го пожелавам от сърце !
Да дам отчет -вчера ми беше най- отвратителният ден!Замота ми се главата и то заради 5 грамоти и смотани зам.шефове.Накрая дявах обяснения като ученичка на шефа,на него му бяха бръкнали не знам къде ....На края на тържеството вечерта програмата се обърка ,микрофони не работят ,музиката не тръгва та се успокоих че не съм само аз Mr. GreenНе вярвам в петък 13ти ама...сега съм на Седатив и се чудя що не си го назначих по-рано newsm78
Днес е хладно ,малко шопинг -сандали за мен и детето,кафенце ,разходка .Сега мисля да си полегна.
Вече не съм на диета а слабея Rolling Eyesнай-вероятно от стрес и простотии.
Морето ще е на Слънчев бряг и то през август-кат английските туристи ще сме.Сега остава да намеря майстор за колата  и сме готови.

# 224
  • Русе
Привет!
Вече сме минус 2 зъба и плюс 2 обеци. То това сте го разбрали от фейса вече.
Вчера писахме деня дъждовен и я заведох на козметик, защото сама изяви желание.
Тобито, браво за шопинга. Мен лично винаги ме ободрява.
Миналата седмица се сдобих с нова рокля и туника. Мислех роклята да я облека в петък, че ще имаме лятно парти от работа, но с тези дъждове и температури, където ги дават ще видим.
След малко ще вървя на тонове. Еспа, как си?

Общи условия

Активация на акаунт