Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 198
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Слаба ви е хигиената на пиене, затова така с болестите се получава Simple Smile друго си е човек да си пийне, да му се отпусне душата Simple Smile

На мен днес много ми се спи вече. Това дъждовно време ми се отразява така. Важното е, че другата седмица го дават хубаво време. Все пак съм се засилила към Охрид, дано поне времето е хубаво Simple Smile да не помислите, че е почивка. Пак по работа Simple Smile от толкова слушане на македонска реч вече не съм сигурна как се произнасят и пишат думите на български. Съвсем бъгнах Simple Smile

Кажете сега за почивките. Дайте идея къде да ходим, да е ставащо за деца и да не говорят само на руски или полски Simple Smile нещо тази година не стигам до организиране на лятната отпуска. Вие къде ще ходите?

# 241
  • Ловеч
Кокосче,поцепи се от ходене WinkМммм, какъв вкусен бюрек с месо има в Охрид....
Таис Mr. Greenкъсмет!
Мони ,ако ядеш сладолед ,диетата отива на кино.
Времето за мен е чудесно -утре е изпита на 8 клас по чужд език и съм на пост-нямате си идея когато е топло за какво става дума- блажени са тези които имат климатик в службата си  Hug
Остават ми 6 работни дни -5 по-точно в понеделник нямам часове и ми е едно хууууубавоооо.После пак работа -но ще има изпити -учениците ги мързиии и приключват бързо Whistling
Люби ,Еспа споделете нещо бебешорско-имена измислихте ли ,че не помня?
Радостчо как липсва ;....

# 242
  • Русе
Радостчо как липсва ;....

И на мен ми липсва, нещо изчезна, само във Фейса я мяркам.
Име не сме измислили, но ние и на Карина го решихме в родилното. Въртят се някакви идеи..
Мони, на 25.07 ми е терминът. Дано да не го дочакам, че много ми тежи вече. Снощи изкарах кошмарна нощ. Имам кофти предчуствие, че пак ще пренося.  Sad

# 243
  • София
Tobiняма сладолед.Само ми се яде.Аз неделя си го давам почивен ден .Тогава си хапвам сладолед.като цяло се придържам на режима на Ипократис.Поне знам ,че няма йойо ефект.
Радост наистина липсва.Постовете и винаги са едни позитивни...
Сега гледам новините.Леле ами то във Варна било страшно. Sad
Чао момичета ....аз отивам на работа

# 244
  • София
Кокос, ние ще сме в Оазис дел маре, Лозенец Wink
Искам вече почивкаааа. И Мони, завиждам ти - 3 дни самота и спокойствие. Искам и аз

# 245
Здравейте, момичета!

Таис, как сте във Варна? Страшно изглежда Sad. На високо ли сте някъде? Успех с приема
Люби, Таис, благодаря за рецептите за миди.
Тоби, неприятна история с Хашимотото. Lтироксин ли ще пиеш? На мен тази бременност нещо завишено TSH по едно верме ми бяха намерили, не извън границите ама по-вичсоко от 2, които било за бременни добре, ама се оказа че се бях нальокала с кафе преди кръвта и не било реално. Дано бързо стабилизираш нивата на хормона
Ох, mmoonnii , не споменавай сладолед, станала съм сладоледено чудовище, мога да изям килограми Laughing. Правя си от време на време един плодов, без захар – няколко банана се нарязват на колелца и се замлазяват във  фризера, после в блендер, както са замръзранли се разбиват, може да се сложи мед, ама и без това си е сладко. От самото разбиване бананите стават на сладолед.
За бебето – измислили сме име, Хая, означава жива, живот. Остаряла еврейска форма на Ева. Вече всички в къщи и говорят по име, ако се роди момче, не знам какво ще правим Laughing. Нощес за първи път сънувах, че раждам, ама много готин беше съня – сънувах че съм отишла някъде и бебето тръгнало, ама понеже не съм била в къщи, мъж ми отишъл да ражда вместо мен и на мен направо бебето ми показват Mr. Green. На килограми съм колкото бях миналия път в 9 ти месец, явно тоя път ще се търкалям накрая. Покупките повечето сме ги отметнали, остава  да вземем повивалник, бебефон, и още малко дрешки. Търся си от някъде да купя, или някоя жена да ми изплете шапчици за бебешки снимки, обаче не мога да ходя наперд назад и май ще поръчам от интерент нещо. Сами голяма радост се радва, че ще имаме бебе, ще видим като се роди, ще мислили ли същото Laughing. От сега прави пранове какви бели щял да прави със сестра си.
За почивката, мнооого ми се иска септември, живот и здраве като се роди малкото, да идем за няколко дни до морето, но ще видим, да не си правя много планове

Хубави и усмихнати почивни дни!  bouquet

# 246
  • Ловеч
Еспа ,името е страхотно!!!
Нормално е при бременност TSH да се промени ,както и 6 месеца след раждане .Аз съм с 7,54 което си е много-трябва да е под 2,5.Засега съм на Еутирокс-малка доза,после ще се коригира,нека видим и ехографа какво ще покаже.
ходихме на разходка -вятър и едно студено.
Тигърчо го боли зъб -сега видях дупката -чудя се кой да търся в почивните дни #Crazy

# 247
  • София
Espa и аз много обичам сладолед.Като бях бременна обаче ми се гадеше от него.
Моника е направо престрастена към сладолед.Сега съм и намерила цаката.Купих фунийки от Кауфланд.Правя и сладолед аз.Яде по 2-3 на ден,но като количество е все едно е изяла един сладолед.
Днеска колежките ще ходят на дискотека.Мисля и аз да ходя.Нали съм мома.Утре съм втора смяна.Незнам дали ще издържа до 23 часа .Тогава ще тръгват.
Тоби кофти за зъба.Дано не го боли много.
Дони от една страна е хубаво да си сама,ама от друга ми е едно празно.Най-вече вечер .Тогава ми е криво ,че няма кой да гушна.
Мерих се .май съм свалила около 2кг.МНого ми е добре.Чувствам се прекрасно.Леко ми е.Ако почна и да спортувам ще е супер.Ама след 9 часа на крак хич не ми се занимава със спорт.
Приятан почивка на всички

# 248
  • Русе
Еспаа, страхотен аватар!  Heart Eyes И аз съм така за сладоледа - изядох тонове през тази бременност. Само, че аз освен шоколадов друг не признавам. То и с десертите съм тъй - щом е кафяво, значи е хубаво. И тримата сме така - шоколадови чудовища.
И аз ще купувам повивалник - много полезна вещ. Стария го пръснахме от употреба. В петък ми дойде кокосовия матрак за кошарата (тя е от Кари, само я изпрахме). Остана ми повивалник, стерилизатор ( още му се чудя, защото преди не съм купувала), една възглавница съм харесала:

http://www.minimod.bg/16186/sevi-baby-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D … D0%B0%D0%BD%D0%B8

и нови чаршафчета и май само това ми остава. А, и количката, но тя ще е след като се роди, живот и здраве.
Дони, после да разкажеш за Лозенец. Този хотел го хвалят. То по морето е страшно в момента.  Sad Дано да няма повече бедствия, че е ужасно просто.
Тоби, намери ли зъболекар?
Мони, и аз така се чувствам като не е Каринка у нас, но позабавлявай се, щом имаш възможност.
Снощи имахме лятно парти от работата и си изкарах много добре. Само където ме заболяха задните части на дървените пейки. Даже взех първа награда в един конкурс за танци.  Crazy Побърках беба - първият беше рок енд рол ( чак контракции получих), после патешкия танц от детската градина и накрая Макарена. Мисля че спечелих заради Макарената, защото само аз знаех стъпките. Бяхме по двойки с етикетчета, които ни раздаваха на входа. Имаше и доста маскирани. Е, аз се бях маскирала като бременна жена.  Laughing По едно време DJ зацикли на чалга, но към края се коригира. Карито спа у свеки, малко да се порадват и те и сутринта си я взехме.

# 249
  • Ловеч
Люби ,видях снимките много си хубава-косатаааа,ушичките Mr. Green
Доника ,да вземе да се отбележи у ФБ къде е и снимки да пусне,че да и завидим!
Зъболекар не открих,слава богу ,не се е оплаквал -утре с мен на работа за 15 мин .оперативка и ще търся чичо зъболекар.Дано се вмъкнем в графика,че при него е пренаселено.
Мони ,как мина дискотеката- на мен толкова ми е изморено -такова чудо не се наемам да си причиня, пенсионерска му работа.
Днес ходихме на вън ,на едно ново място с детска площадка .Е ,тишината беше една цигара време и като дойдоха едни модерни майки с едни разпасани деца.Ужас #CrazyНяма лошо -деца нека вдигат шум ,ама да се замерят с павета ShockedИ никоя майка не стана да направи забележка,разглеждаха си ноктопластиката ...
Едната имаше син и разказва-Аз съм си харесала една кукла  от градината за снаха !Не е лигла-бий ги на тупан и хич не и мигва окото-Николета Лозанова ти казвам-хубавица!!!
И аз не знам -сигурно щото съм с учителски акъл и мисля криво явно newsm78

# 250
  • София
Ами дискотеката мина нормално.Нито ми  беше супер ввесело,нито много тъпо.
И петте бяхме на работа преди това.След 9 часа на крак бяхме направо уморени.Сега така ми се спииии.Пенсионерска работа.
Тоби това с Николета Лозанова ме разби  JoyСнощи беше в дискотеката.Еми нищо особено.Имаше много по красиви момичета.

# 251
  • София
Доника и иде да се гръмне, ама това е тема на друг разговор. Гого ми прави въртели с градината и не иска да ходи. Влиза, но с гръм и трясък и нарежда нещо на учителките. Коскоджа ми ти мъж го носят - какво да го правят. Още 4 дни, а после какво ще го правя, не знам. Принципно го записах на занималня, но той си уморен. Отделно, че покрай барокамерата финансово позакъсахме и таксите ми идват нанагорно. Затуй завиждам злорадо на Тобева за отпуската. Отделно и че една особа ми вкисна настроението - на мен колкото ми е гузно, ами и тя се изказва без да са я питали - вземи си вика 2 месеца отпуск. Викам и алоууу, ти в кой свят живееш и що си мислиш, че шефа ще ме пусне 2 месеца в оптпуск. То платения не мога да си взема, какво остава за неплатен. Чудя се някои хора в кой свят живеят.
Спирам, че яко съм се сдухала нещо.

# 252
  • София
Здравейте, момичета
Не пиша напоследък, нямам време, в работата взеха, че се активизираха нещата и понеже сме си само с колежката, много неща, а  понеже бях и миналата събота и накрая едва избутах до края на седмицата, а и това съчетано с дните на тежкия ми цикъл Tired. Но, ура, дойдоха почивните дни и се понаспах и се посъвзех Mr. Green.
Иначе, сме добре. Йоето се гледат с баба си, още са си тук, че не можем да стигнем до Орешака с тези валежи. Вълнува се за сватбата, има си вече тоалет, виждам, че сте я видели във фейса, това е нейно и на баба й избор, аз не участвах. Ама ми хареса, хубава е в рокличката Heart Eyes. А и може и после да си я ползва, а и не беше нещо супер скъпо.
И аз минах официално пак към моя си режим, даже гледам да съм супер стриктна, че напоследък му бях отпуснала края, а преди морето, сигурно началото на август, ще трябва да отида до ендото и да съм спокойна, че няма да излязат някакви супер стойности пак на кръвната захар и инсулина. А и ми е по-леко така, а и има ползи- вече влизам в дрехи от стандартните размери в магазините Mr. Green, че преди не влизах...последната ми придобивка е една дънкова пола, до под коляното, размер Л, а преди не влизах, даже и в най-големия сандартен размер, било то Л или хикс Л...
Иначе нещо напоследък малко и аз влизам в един дупки, писнА ми да пия този Синтром за кръвта, да ходя да ме бодат, да не зная до кога ще отлагам мечтата си Rolling Eyes...ама мисля Септември месец да отида до лекарката ми /че сега ми вземат кръв в една лаборатория, близо до офиса и после й звъня за корекция на дозата по телефона/ и лично да говоря с нея колко още мисли, че ще трябва да го пия...ми поне да си зная Tired.
Тоби- на моята приятелка й откриха Хашимото след раждането й, започна да пие лекарството, което всъщност замества този хормон Ел нещо си, но пък към днешен момент се чувства добре- отслабна /при нея имаше качено тегло/, няма такива депресии и тревожности. А при мен, преди да ми пткрият емболията се съмняваха за това /заради ускорения пулс/, но щитовидните хормони излязоха в норма, но пък се откри проблема с инсулина. Но, от миналата година, и аз ги следя и тях...Та, и аз да ти кажа, че е по-добре, че се е открило, ще вземеш мерки и вярвам, че нещата ще се подобрят. Най е кофит като нямаш точната диагноза.
Еспа- радвам се, че сте добре /до колкото е възможно в тази ситуация с вас/, всеки ден ви мисля да знаеш Hug. Прекрасни сте и вярвам, че и докрая всичко ще се развие по възможно най-хубавия начин Praynig. Прекрасно име си има дъщеря ти. Имаш моите молитви и стиснати палци. Знаеш, че ви обичам и ви мисля Hug
Мони- успех с диетата Hug
Кокосче- ние мислехме за Гърция, ама нещо мъжа ми го домързя да вадим паспорт на Йоето Mr. Green, а и май нещо не му се кара до там и споменава отново да резервираме за Китен /имаме си там едн хотелче, дето си отсядаме в него/.
Люби- и при теб малко остана, стискам палци за раждането да мине по възможно най-лекия начин Praynig. Не се стресирай от сега, може и да не преносиш, аз колкото разкази за втори раждания съм чувала, все са били за преди термина и за по-бързо и леко протичане. Много ти се радвам и на теб Heart Eyes.

# 253
  • Ловеч
Дони Hug приемам неблагородни и всякакви зависти.
Водих детето с мен на работа ,че баба е на вилата.30 броя учителки се нахвърлиха  с въпроси -той гледа като гръмнат.Оплюха го-мих му очите после против всякакви помисли.
Отиваме при чичо стоматолог той на работа от 30ти ShockedНо намерих друг -млад ,мил с невероятен кабинет-сестрата висока и красива и тя мила.Приеха ни без час-сложи лекарство и всичкото за 10 минути.
Време е да принтирам постовете си от тук-ще стане супер дневник hahaha
Ралче ,честита ти придобивка -имам нужда от летни панталони-тук обаче нямам много голям избор.

# 254
  • Русе
Ей много се радвам като се разпишете така. Може да сме 5 на кръст, но поне лафа да върви.
Тоби, ушите бяха на една колежка. Аз не си направих труда да се маскирам. Благодаря иначе за хубавите думи.  Hug
Рали, честити дрешки на теб и на Йоанка. Много хубави ще бъдете на сватбата.  Heart Eyes
Дони, аз пък разбрах, че тази събота (21.06) сте вече на морето. А каква занималня? В градината на Гого няма ли сборни групи? За изцепката на познатата ти какво да ти кажа - всеки гледа от своята камбанария. Явно живее в друг свят.
И ние вчера май се спряхме на името най-накрая, но не искам да пиша тук, че не се знае кой познат ще прочете, а никой освен нас двамата не знае. Пък и има време да размислим, за това не искам да раздувам. На вас ще дам жокер - Бърборанчето.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт