И аз тъй за почивката на Доника-нещо за събота 21

. Имам позната, дето плете страхотно, аз лично съм поръчвала неща, включително и на Йоето пончо, ако искаш, ще ти дам координати, има опция и да изпрати доставката и по куриерка фирма.

. Браво за танците, след като на прага на девети месец печелиш наград аза танци, значи е супер положението, аз с Йоето не можех да се наведа 
. Искрено им желая щастие и да имат още едно дете /тя вече има едно голямо момче от предишния си брак, но Марио- младоженецът, го гледа като свой син/.
. Особено и сега, от както пия лекарствата и почти не близвам алкохол, една голяма ракия и едно малко уиски за мен си е голямо количество, вчера ме боля глава, но след конска доза кафе и едно хапче за глава, ми поразмина.
. Това, което най-силно желаеш, точно него животът право така, че да не може да се случи...
. На море мислите ли да ходите, къде?
Вие, моренце?
Сподели нещо покрай бебчо, купи ли нещата, за които казваше, че не сте купили? Много се вълнувам за вас 

Щяла да си вземе два дни отпуска и да ни помагала -аз я отрязах .Отивам за седмица да сменя климата и хич не ми трябват навлеци.Толкова години не се сети ,че има баща и къща ,сега ще ми идва 
Сподели нещо покрай бебчо, купи ли нещата, за които казваше, че не сте купили? Много се вълнувам за вас