Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Ловеч
Нямам спомен как съм се се съгласила за името-много съм била влюбена сигурно LaughingНе че сега не съм ,но в младши
И аз тъй за почивката на Доника-нещо за събота 21 newsm78

# 256
  • София
Не 21 виии. В петък ще идем на гости на брат ми и от тази събота е морето - 28ми Simple Smile

Имената и за двете беби са страхотни Hug

# 257
  • Ловеч
Простете'хормони hahahaче  то ей го де е!
Спах и сега ще изям света-дечко си играе сам милият Blush

# 258
  • София
Виж кво - от сън спомени няма  Whistling

# 259
  • София
Темичката се е раздвижила . newsm44
Люби наистина изглеждаш много добре и много щастлива.
Дони  Hug 
Някои хора са толкова нетактични,че нямам думи.Много е лесно да говориш отстрани.
А сборни групи няма ли ?
И ние за сега избрахме къде ще ходиме на море.Тази година ми се ходи на вила.
Ще сме на вилната зона на Албена.Ние нали за там сме абонирани. Laughing
Рали честити дрешки.
Аз също си купих 6-7 потника.
Иначе диетат върви.Толкова ми е леко.И като  има и резултат има и стимул.
Аз до  около 20 години бях 55-60 кг.
После бях качила няколко,а  след раждането бях стигнала до 96.Това са си 40 кг.МНого ми беше тежко.Сега съм махнала 14.Още толкова и ще съм доволна.
И най тъпото е ,че качих кг след раждането .Такава депресия ме беше налегнала....

# 260
  • София
Уффф, писах, писах и нещо се обърка и не ми публикува романа... Tired
Та, накратко, че не ми се пише пак наново:
Дони- хубава отпуска и да ис починеш, ей, да се заредиш с много хубава енергия и спомени Hug
Еспа- наистина прекрасен аватар Heart Eyes. Имам позната, дето плете страхотно, аз лично съм поръчвала неща, включително и на Йоето пончо, ако искаш, ще ти дам координати, има опция и да изпрати доставката и по куриерка фирма.
Мони- браво за успеха, само така продължавай Hug
Тайс- дано да влезе Алекс, където иска Praynig
Люби- много хубаво името на принцесата Heart Eyes. Браво за танците, след като на прага на девети месец печелиш наград аза танци, значи е супер положението, аз с Йоето не можех да се наведа Mr. Green.
Имах да пиша още, ама нямам време сега, по-нататък...

# 261
  • София
Е, браво, няма кой да напиша вече и два реда, така ли Tired
Аз да се отчета, че сватбата мина в събота- добре беше, Йоето накрая в 9.30ч. вечерта заспа в колата на прибиране, толкова беше уморена. Иначе, наши снимки- във фейса, който не е видял, макар че май всички сте ги видели Mr. Green. На младоженците не смея да слагам снимки, все пак това е мой профил и на тях може и да не им е приятно, но Рени /булката/ беше прекрасна, защото тя е много фина и изящна, а и роклята беше й много семпла, без излишни помпозности и много ми харесаха. и тя, и Марио-младоженеца Heart Eyes. Искрено им желая щастие и да имат още едно дете /тя вече има едно голямо момче от предишния си брак, но Марио- младоженецът, го гледа като свой син/.
Аз там пих ракия, накрая у нас Стани сипа и по едно уиски и аз направо си се напих Crazy. Особено и сега, от както пия лекарствата и почти не близвам алкохол, една голяма ракия и едно малко уиски за мен си е голямо количество, вчера ме боля глава, но след конска доза кафе и едно хапче за глава, ми поразмина.
Ииии, използвам темичката, да си излея малко мъката- две колежки от офиса са бременни...радвам се искрено за тях, но сърцето ми отвътре е на топка...дали и аз ще доживя пак този момент... Sad. Това, което най-силно желаеш, точно него животът право така, че да не може да се случи...

# 262
  • Ловеч
Тук съм ,но е голяма скука..
Напрежението в работата отмина-днес бях на записване на новите кандидати,но нали е вече 4ти ден мина леко .
От утре съм от 8.30 до 13.30-демек отивам пием кафе ,отиваме да ядем ,мотаем се ,пак пием кафе и си отиваме Mr. Green
Дечко не ходи на градина ,с баба през ден на вилата ,спи при нея ,тя го къпе.Аз съм само за фон-чистя ,готвя и чета книжки.

# 263
  • София
Здравейте....Аз последн време влизам от телефона.И нещо ми е мн трудно да отварям мамата.
МОНИ е болна.Вече два дена с температура.Лежи и се само.
Рали стига се измъчва .Ще му дойде времето за бебче.
ТОБИ завидех ти на работата Simple Smile
ДОНИ сигурно пече д-то на плажа

# 264
  • София
Здравейте....Аз последн време влизам от телефона.И нещо ми е мн трудно да отварям мамата.
МОНИ е болна.Вече два дена с температура.Лежи и се само.
Рали стига се измъчва .Ще му дойде времето за бебче.
ТОБИ завидех ти на работата Simple Smile
ДОНИ сигурно пече д-то на плажа

# 265
  • София
Вчера се прибрах и си го изкарах на чистене, аз така правя, като съм много натъжена и депресирана, пон после банята стана като от списание Mr. Green.
Днес сутринта бях да ми вземат кръв за Синтрома и лаборантката не можа да ми вземе от вената на свивката на ръката, а ми взе от вена на китката. Там ме боли много, особено след миналата година, когато там ме бодяха с едни ужасни къси, извити игли по да пъти на ден, защото от там се взема кръв от главната артерия, за да се види как се насища кръвта с кислород и това е най-гадното ми изследване, което са ми правили, сега ме боли ръката, защото мястото е чувствително:xarms:.
Иначе, мислим този уикенд да ходим най-накрая на Орешака, да поичистим и да оставим баба й и Йоето, ще ми е мъчно, но по-добре там на въздух Rolling Eyes.
За море, мислим края на явгуст до Китен да отидем, имаме си едно хотелче, дето бяхме няколко години по ред, май за него ще резервираме пак. Не хай лукс, но на мен ми е достатъчно, чистичка баня, закуска, обяд и вечеря, а и отделно има кухня, ако искаш да си поръчаш нещо друго от менюто и то на не чак толкова високи цени, има и външен басейн, близо е до плажа, който е до къмпинга на Китен.
Тоби- ми лято е, така по-лежерно си трябва. Ти как си, започна ли да пиеш нещо за щитовидната, в момента как се чувстваш Hug. На море мислите ли да ходите, къде?
Мони- бързо да се оправя Мони, миличкото, представям си какво и е, много е кофти, когато така им е лошо и само лежат, но ще мине Hug Вие, моренце?
Люби- как си, наближава термина Hug Сподели нещо покрай бебчо, купи ли нещата, за които казваше, че не сте купили? Много се вълнувам за вас Heart Eyes
Еспа- надявам се, че сте добре с бебето, продължавам да стискам палци и да се моля и мислено да съм с вас Praynig Hug

# 266
  • Ловеч
Ралче,по-добре съм ,не знам дали е от хапчето или от това че напрежението в работата  спадна,но се чувствам по-добре.Не се задъхвам  вече,няма го сърцебиенето и онова постоянно безпокойство което ме тормозеше.Косата ми капе с пълна сила,но ще трябва време.
Ние ходихме в Китен 2 години ,но Иво сега е решил в Слънчев бряг,там си е свикнал и иска да си види колегите.На нас ни е все тая къде ще е.
Първо обаче ще отскочим до Севлиево-и на трите не ни се ходи-дет се вика Отщя ни се!
Братовчедката се обади и каза че нищо не са почиствали ,само поддържали двора да не би да ги одумват съседите hahahaЩяла да си вземе два дни отпуска и да ни помагала -аз я отрязах .Отивам за седмица да сменя климата  и хич не ми трябват навлеци.Толкова години не се сети ,че има баща и къща ,сега ще ми идва #2gunfire
Надявам се в ПИБ всичко да се е успокоило ,че ми трябват джобни и не ми се виси на опашка.

# 267
  • Русе

Люби- как си, наближава термина Hug Сподели нещо покрай бебчо, купи ли нещата, за които казваше, че не сте купили? Много се вълнувам за вас Heart Eyes

Даа, вече е юли!  Shocked Ама като се познавам може да откарам до август и да родя 5 килограмово бебе. Уф, не искам пак предизвикано раждане. Гледам да помогна с каквото мога - не пропускам ден без да изляза, правим секс когато можем, остава да си купя ананас за контракции, че люто не мога да ям. Не, не съм направила още последните покупки. Мисля утре да поръчам, че се надявам Венци да вземе заплата в четвъртък. В момента чакам едни момчета да дойдат да ми изперат ъгъла в хола и табуретките. Трябва да се тук в 14ч, но още не са се обадили. Венци ходи през уикенда с техните на село и изпра пътеките от коридора и спалнята. Стаите са пребоядисани. Долу-горе сме готови.
Получавам дежа вю. Половината юлска тема вече родиха, а аз нямам никакви изгледи.
Мони, как е малкото Мони? Дано е по-добре!
Тоби, радвам се и за теб, че се чувстваш по-добре. За косата може да пробваш разни маски, ако не помогнат, поне няма да навредят. Сещам се Тривитаминола.

# 268
  • София
 smile3534
Моника вече е ок.Във вихъра си е .Трябва да наваксва,където 2 дена лежа повече.

За първи път да е болна и да спи цяла нощ като пън.
Люби не остана.... Кари как е ?Вълнува ли се много ?
Рали ние моренце може би от 11 август,ама да не се каним много.
Иначе моята диета върви.свалила съм 3 кг.Ама още имааа
Гледах снимки на Ради от морето.Страхотни са.

# 269
  • Русе
Е, по-добре така. Винаги съм се радвала като живне след болест. Това означава, че се оправя.
Ами, какво да ти кажа, на Кари и е все тая. Мисля, че ще усети реално нещата като види бебето.
Вчера колежката, която беше с термин 13.07 роди. Аз бях на тонове - били идеални. Т.е. няма изгледи скоро да тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт