Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
люби аз впонеделник бях на тонове.Лекарката каза,че нямало никакви шансове скоро да родя Simple Smile Пък Моника тръгна още във вторник.
Дано е скоро  и при тебе.
Аз вече нямам търпение за моренце.

# 271
  • Русе
Кукуу! Пак никакви не пишете..
Дони, как беше в "Оазис"-а? Виждам, че си се завърнала.
Аз имах малки премеждия тези дни, но се успокоиха нещата. Днес пак бях на преглед - докторката каза, че ще си чакаме. Беба е 3500гр, а имам 18 дни до термин.
Вчера водихме Каринка на басейн, понеже морето тази година е мираж за нас. Беше много щастлива. Аз изпих едно кафе и се прибрах, че много напече. Мисля другата седмица да я оставя вече ваканция. Сигурно много ще ми тежи и с нея да се занимавам, но за сега такъв е планът.

# 272
  • София
Ми не пиша, защото в работата напоследък ми е много натоварено /нали щото казвах, че няма работа, та сега да видя, едното мероприятие за другата седмица става със сто души Crazy/. Отделно, нещо наистина много тежко преживявам това, че двете колежки са бременни, имам предвид, аз не им завиждам, но мен ме измъчва това, че не мога да действам. направо все на сълзи ме избива..ето сега трябва да ми идва и направо...вчера едната показа ехографска снимка на ембриончето, ми...боли ме, искам и аз, ама не може Tired. А и не се зная как ще бъде и занапред, най-вероятно при бременност, ще се наложат инжекции фраксипарин, за да не се стига пак до тромби, отделно кой знае още какво, абе сложно е много Tired. И колкото повече мисля за това, толкова повече обаче тази мечта ми е все в сърцето, пусто сърце такова..вместо да си кажа, че мога и с Йоето да си остана ис лед всичко, което преживях да си гледам другите неща в живота, не...
Иначе, Йоето с баба й, най-накрая са на Орешака, мъчно ми е много, но там й е по-добре, на въздух и на тишина.
Резервирахме си на Китен от 20 август море, пак в това хотелче, дето си бяхме и предишните лета. Още ми е далеч обаче, защото с толкова неща в работата и това пътуване, което правим сега до Орешака, направо ми се вижда за след година тази почивка.
Люби- стискма палци за раждането Hug

# 273
  • София
 smile3534
Сега тъкмо се пребрах от работа и се чудя дали да не си полегна докато Моника си дойде.
Люби почти не остана.Стискам палци да е по скоро.
ралче стига се измъчва.Радвай се ,че си имаш детенце и че този проблем се е появил след като си родила.Ще му дойде времето.Така само си вредиш и изпадаш в депресии.Дони разкажи как беше моренцето.
Тоби,Тайс и другите загубихте се..

# 274
  • София
Мони- знаеш ли, права си Hug Така наистина освен да си навредя на мен, друго няма да стане. Може би е свързано с хормоните поркай цилъла, сега като ми дойде и ще се наместят пак и ще мине тази депресия Mr. Green.
Все забравям да се похваля, че този и миналия месец, шефката само на мен ми дава малко паричен бонус, че съм работела най-много и най голямо натоварване съм била поемала аз Mr. Green. Макар и сумата е символична, аз се радвам, първо заради самото признание, второ- 50 лв. кой ти ги дава, ще си купим по нещо с Йоето Heart Eyes.
Люби- дано да не преносваш много, но както дойде, най-важното е да сте добре с бебчо и всичко да мине по възможно най-лекия начин. Стискам палци и ви мисля, ей, всеки ден сте в мислите ми Hug
Другите съвсем ги няма...ми не искам да замира темата, не мога така да си пиша във фейса, де Crossing Arms.

# 275
  • Ловеч
Тук съм.
Нищо ново около мен
Остават ми два работни дни.Три дена прибирах дърва Rolling EyesЗанимавах се с колата -да намеря кой да я закара на ремонт-сега чакам да ми кажат колко ще струва .Добре ,че един комшия ми се връзва на акъла,даже е навит да ни закара и до Севлиево ,а после и до София да си прибера мъжа.
Люби Hug
Ралче-за мен 50 лв хич не е символична сума - мен ме ползват само за едно Благодаря!ама пак добре ,защото има и недоволни работодатели които каквото и да правиш не го признават.Моят поне ми дава някой ден компенсация .

# 276
  • София
Аз забравих да питам имате ли поражения след градушката.Ние слава богу не.
Ралче добре са си 50 лв.

# 277
  • София
Ми да пиша, ама като нямам време...а съм и отпуска междуд другото  Rolling Eyes
Добре изкарахме на морето. Малко по-добре от миналата година...но си представете море с дете на 2-3 години - те същото. Стояхме основно на басейна на хотела, защото морето беше много бурно, после мръсно. Хотела...бива, но за парите си не чак...Но то цените за АИ са си високи принципно и вс е си викам догодина на свободно и като сметна само за нощувка колко трябва да броим...Запознахме се с много хора, вечер в лоби бара пийване и приказки до 12-1. Гогича спеше на 2 кресла - какви лоши родители...
От как се върнахме само хвърча. Чистих тераси и тн. До прозорците пак няма да сколасам, и реферат пиша...Днес водих Гогчето да му вземат кръв. Не съм правила ПКК от миналата година, когато беше с желязо на долна граница, отделно и други нещица му пуснах. Лаборантка бързо действа жената. От дърпане вената му беше се изцъклила и бързо свършихме работа. Напика се в мен милото чак Cry
А, на морето го научих да вика Ти си гъба и ти си жаба и сега като се сети само подвиква Simple Smile))
От градушката няма в нас поражения, но добре, че не бях на работа - пред офиса всички коли са помляни...
Сори , че тъй телеграфно, но ей сега ще ме изшитка от компютъра и отиде писането ми.
Люби, ослушвам се за добрата вест  Hug

# 278
  • София
Дони- добре звучи морето, а и снимките много хубави Heart Eyes
Не ми говори за вземане на кръв, че направо вече като трябва да ходя заради дозата на Синтрома и ми се реве с глас, защото вените ми за дълбоки, трудни ги улучват, обикновено въртят с иглата по една минута, а отделно от разредена кръв, след това си ходя по около седмица със синки ooooh!. А ходя всеки месец и то само венозно може, не може от пръста. Ама нямам друг избор.
Така, че от всичко гореизписано искам да кажа, браво на лаборантката, че успяла да вземе добре кръв на Гого.
На снимките от морето той изглежда щастлив Heart Eyes.
Люби- как си, има ли изгледи бебчо да излиза или още му се стои на топличко Hug
Тоби, Мони- благодаря ви, исках да кажа, че и за мен 50 лв. са си пари, но по-скоро ми хареса, това, че оценява, че полагма усилия и засвидетелствано от шефката.
Днес ще ходим при Йоето, купих и книжки с Франклин Heart Eyes

# 279
  • Русе

Люби- как си, има ли изгледи бебчо да излиза или още му се стои на топличко Hug

Ц! Още си мътя.  Sad Харесала съм си утрешния ден за раждане, ама тя май не мисли така. Идната седмица имат РД братята на Венци и не искам да раждам тогава. Не искам и след термин. За капак и гадните хемороиди от раждането на Карина се възпалиха и умножиха и сега хем ме боли д-то и кървя, хем не съм родила.
Много е хубаво, че ще си видиш детето. Сигурна съм, че ще се зарадва и на теб, и на подаръците.
Дони, и аз не съм фен на инклузива. Даже занапред мисля направо да си наемаме апартамент само за нощувки. Но това от догодина.  Simple Smile

# 280
  • София
Рали аз забравих ,че Йоето е на Орешак.
И ние преди малко престигнахме.Обаче времето е мн гадно.
ПИША от телефона.Утре ще е повече

# 281
  • София
Добро утро,
Завърнахме се от Орешака- наспах се, играх си с Йоето, пихме кафе в Троян, а Станиславчо уби един съсел /борбата беше епична:mrgreen:/ и коси отпред пред къщичката тревата. Прибрахме се късно вчера вечерта в София, и аз само исках да си взема душ и да лягам, нещо бях много уморена /този месец цикъла ми закъснява с два дни, та още ме мъчи Tired, но Стани каза, да гледам с него мача, успях до средата на второто полувреме и заспах Tired.
Поне успяхме докато бяхме там да им заявим втори приемник на телевизията и утре ще отидат да им го монтират и ще си имат телезивия, Йоето да навакса малко с Уинкс и Дора, че досега нямаха. Но тя по принцип там няма как да гледа по много, защото почти постоянно е навън, игра си с котката, къпе на чешмата отвън играчките Mr. Green, тича по поляната, рисува отвън на масичката.
Аз си преместих единия номер от Глобул на Виваком и така.
Тази седмица в работата ще ми е натоварено, че имаме няколко поредни дни семинари един след друг, като на 17 юли са сто души в друга зала в един хотел, не при нас /ние няма как да поберем в нашите зали толкова народ Crazy/., та този ден ще бъдем там с колежката, да ги посрещаме и така нататък, та да минава и после вече ще ми е по-спокойно до отпуската.
Люби- стисни зъби, малко остана Hug, за другото- какво да ти кажа, неприятно е, аз си имам останал един такъв от Йоето и от време на време ми се обажда, надявам се след раждането да отшуми този проблем Praynig.
Мони- къде в Орешака сте вие, къщата къде се намира? Може, някой път Мони като е там, да се разберем да се видят, Йоето ще се радва, че тя сега там няма дечица, с които да играе. Вие къде ще ходите на море и и кога, желая ви хубава почивка Hug
Тоби- как сте, ходихте ли до Севлиево?
Уффф, никой не иска да пише тук. Ще се загуби темата Crossing Arms.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 10:40 от ral4e!

# 282
  • Ловеч
Първи ден от отпуската Laughing
Сама съм ,вали,ще пека тиквички.Станах в 6.30 и почти умрях от скука Mr. Green
Преселението за Севлиево е планирано за събота,още чакам да се обадят за колата,уж беше за 2-3 дни ,а мина седмица.

# 283
  • София
Познайте пък кого видях случайно аз в събота - Ягодкааа. Завърнали са се в България за постоянно вече и още се адаптират. Ивка е станала още по-голяма сладурана и те така Simple Smile
Гогчето от днес е на занималня - да видим.
Люби, от днес всеки ден разпис, че да не те мислим  Joy
Тоби, ела на мойто място, аз се наемам да скучая и пека тиквички  Laughing

# 284
  • Ловеч
Цяла година си мечтая за тишина-сега като е тихо пускам музика ,че направо ми е страшно hahaha
Ха ,Ягодка-то тук си трябва много време за адаптация ooooh!
Тиквичките са готови-с яйце и галета на фурна.Изпрах ,прострях-дано не завали,че да прибирам дрехи.
Планът е да поспя следобед.
Люби Rolling Eyesако много кихаш -да знаеш аз съм Hug

Общи условия

Активация на акаунт