За тържеството още не съм намерила черни обувки с лепенки,но до 24 трябва да се справя,в краен случай ще купя едни и ще ги хвърля.Не знам и какъв ще бъде на това събитие,последно танцуваше ,но най-вероятно ще е масовка в национална носия .
Сега няма и следа от болка.
Ясно е че се разболява,но градината ме притеснява ,не му е за първи път да отсъства за седмица и мисля че не е в това проблема.Вчера заяви ,че си взимал пижамата и кърпата и повече няма да стъпи там.Цяла нощ бълнува и не спа спокойно.Разпитах да не е детски каприз ,но не е -сутрин тръгва с усмивка ,не мрънка.Ще разпитам госпожите и най-вероятно ще кажат Ами детски му работи 
Аз гледам да не досаждам много, нали съм вкъщи..
Направо настръхнах..
Направо да ги убие човек.
Всъщност ще го заведа ако е добре ,ако не....

. Позицията е тотално различна от това, с което се занимавам в момента, там става въпрос за работа със специализиран софтуер и обработка на фактури за транспортно-логистична фирма
. Ама наистина нищо общо с моето досега, но пък случайно стана да разбера за тази позиция и аз реших, че нищо не губя, ако изпратя CV, те пък ми се обадиха и за интервю. Всъщност това ми е първото такова от преди майчинството с Йоето, може би и затова бях толкова нервна
. Поне направих каквото зависеше от мен. Въпреки, че най-вероятно няма да ме одобрят. Нещо ме няма мен по позитивните нагласи, сестра ми само ми се сърди за това и ме кара да чета разни книжки от рода на "Подсъзнанието може всичко" на Кехоу, ама моето си съзнание упорито не е в такава настройка
, но ти наистина недей да мислиш само за това и да се притесняваш излишно
. И на мен ми харесаха и двете колички
. Дано не е нещо сериозно с Кари
.

И аз още помня органичните съединения по химия от 9-ти клас, защото тогава ми трябваше 6-ца за срока и учех кат ненормална, а за чий са ми
.
. Тази, дето ми е във фейса, ми е любимата, колко е щастлива само.
. 
Днешния ми изпит беше много вълнуваш. При един от най-добрите професори по специална педагогика. С много малко остатъчно зрение. Учи ни на Брайлово писмо. Беше много...вълнуващо и интересно. Още повече, че не знаеш как да се държиш - да помогнеш ли с врата и тн...все пак по мои сметки гони 80те, но не бих му ги дала. Да не ви занимавам глупости де - дай Боже уикенда да ви прочета.