Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Ехей, много се кефя като се разпишете така.  Hug
Дони, ти си нашата гордост! Браво, бе, 7 шестици. Още много години да се обичате и подкрепяте с мъжО.
Еспа, дръж се! А шийката как ти я премериха на ЖК? Имаше съмнения ли? Сега ще трябва повече да си почиваш.
Рали, все пак са ти се обадили за интервю. И това е начало. Казваш си "Каквото стане", може пък да ти се обадят.
Таис, babyblue, а и други Варненки, ще се радвам да ви видя. Стига през почивните дни да не мръднете нанякъде. Както се досетихте ходенето в София ми се размина в края на март. Изместиха датата на обучението за април, а тогава вече излизах болничен и сама се отказах.
Днес никъде няма да ходя до консултацията. То и времето е смотано. Снощи имахме гости и съм леко изморена. 

# 91
  • Ловеч
Добър ден!
От сутринта тичам-на лекар ,после до РИОКОЗ, ходих до службата ,там свърших сто неща  ooooh!
Ще водим ученици на екскурзия до Румъния ,един ден ме нямаше и се объркало всичко -носили пари не знаели на кого да ги дадат-детски му работи.
Човчо , добре,малко Т ,една пъпка на брадата ,молко по корема и краката.
Отличничката  Hug и Много любоффффф!
Много бързо угасна групата във ФБ Rolling Eyes

# 92
  • София
Добро да е утрото Ви!
Моят ден вчера почти целия премина по болнични заведения и кабинети Tired. Първо аз за себе си сутринта ходих д ами вземат кръв и да види лекарката резултата, този път не го бяха объркали, обаче пак си отвисях там три часа ooooh!. Накрая питах лекарката ми дали мога това изследване да го пускам някъде на друго място и само по телефона да я питам за стойностите, добре че се съгласи ooooh!. Поне да не си губя по половин ден в пътуване и чакане до там. После взех Йоето от градина и отидохме до личната, защото беше казала сутринта, че леко я боли ушенцето Tired. Тя я погледна с уреда, каза че най-вероятно има някакъв цирей в ушния канал и трябва да се промие от УНГ Crazy, даде направление и от там в ИСУЛ. Там отидохме в детския си кабинет УНГ, лекарят я прегледа и каза, че тази кръв е от спукана мембрана от инфекция в ухото, та не е никакъв цирей Tired. От тъпите сополи, които се задържат назад, се е възпалило ухото, иначе гърлото му няма нищо. Изписа капки за носа и ухото и противоалергичен.  Да минем и през аптеката да купя каквото трябва, а и за себе си трябваше и накрая се прибрахме в 9ч. вечерта вкъщи и помолих Стани да ми налее едно малко уиски, да ми олекне малко Crazy. Днес ще се гледат с баба си.
Еспа- може би това е най-правилното решение в случая. Много ще се пазиш и ще лежиш и ще се моля искрено за вас с бебето Praynig. Пращам ти цялата си положителна енергия Hug Благодаря ти за милите думи, не зная дали биха имали по-съвестен служител от мен, но поне съм спокойна, че направих, каквото зависи от мен Rolling Eyes.
Люби- какво стана с Кари, как е Praynig Показвай от време на време ако куиш нещо за бебчо, много им се радвам на нещата Heart Eyes. Щях да те питам, какво раждане би искала сега- ти Кари нормално ли беше я родила или секцио, не помня Rolling Eyes
Дони- честит рожден ден и тук! Аз ти пожелах, вече всичко, бъди най-вече здрава! И браво за изпитите  bouquet
Тоби- радвам се, че Ивко кара леко шарката Hug.

# 93
  • Русе
Люби- какво стана с Кари, как е Praynig Показвай от време на време ако куиш нещо за бебчо, много им се радвам на нещата Heart Eyes. Щях да те питам, какво раждане би искала сега- ти Кари нормално ли беше я родила или секцио, не помня Rolling Eyes

О, и ние вчера имахме известни премеждия, но не са чак като вашите. Взех я в 4 без 10 от градината, защото часът ни беше за 4:15. Тъкмо щяха да имат репетиция. Аз откъде да знам? На излизане от градината падна на пешеходната пътека и си удари коленцата в бордюра. Плака, с калните колена хванахме едно такси и при личната. Нямаше време да се връщаме у нас. Измериха я, претеглиха я, нищо не каза за пресипването. Погледна гърлото и изписа хомеопатично и витамин С + калций. Погледна и коленцата - бяха ожулени. Купих Йодасепт и ги намазах като се прибрахме. Това в общи линии.
Кари я раждах "нормално" 7 дни след термин ми предизвикаха раждането с хапче. Тогава исках секцио, но сега- не. Надявам се този път да е по-лесно и най-вече да тръгне от само себе си.
Да оздравяват бързо Йо и Ивко!
Дони, ЧРД и от мен и тук! Пожелавам ти повече хубави мигове и много любов!

# 94
  • София
Люби, вярно че беше така за раждането ти с Кари Hug Дано този път всичко мине по-леко Praynig. А до тогава се пази и се стреми към положителни емоции Heart Eyes. Миличката Кари, много са жални като плачкат след падане Sad. Добре, че са само коленцата. А за гласчето- дано не е нещо по-сериозно. Следи я за кашлица, защото при Йоето с ларингита, освен пресипналия глас, имаше и остра, задушаваша кашлица, която в един момент се обостри до толкова, че е станало като пристъп Tired.
И сега- моля за стиснати палци, май ще има развитие по моя върпос с интервюто /по вътрешна информция би трябвало да ми се обадят за второ, защото на първото са ме харесали като цяло, само е трябвало да не говоря толкова много, а аз явно от притеснението съм се попрестарала с обясненията Crazy/. Много моля, дано помогнат! Praynig

# 95
  • Русе
Да, аз точно защото четох за ларингит я заведох. Не кашля. Днес май е по-добре гласчето.
Стискаме палци.  Hug

# 96
  • Ловеч
  bouquetДони !ЧРД!Жива и здрава !
Бързо да оздравяват госпожиците.
Ивко се почесва ,още има Т ,днес спа от 13.30 до 17часа.Утре никакви изяви ,студено е той  още е отпаднал.Нямам намерение  и да ме вижда целият град и после що съм в болничен до 15ти.
Ралче ,Късмет!

# 97
Дони, да си жива и здрава, много късмет и любов. Дано всички съкровенни твои желания се сбъднат! bdbaloni

Ралче, късмет, да се похвалиш с новата работа после!
Люби, Ралче, Тоби, бързо оздравяване на дечурлигата!
Люби, шииката на ЖК то ми я мериха - стандартна процедура било там дето се следя, аз имах малко контракции, но малко в сравнение със Сами. С вагинален ехограф я замериха. А да, и очакваме момиче Grinning Вече съм в къщи и се търкалям в леглото Simple Smile

# 98
Хайде и аз със закъсняла честитка. Дони, да си жива и здрава и отличничка Wink браво за изпитите! Кога ти остава време да учиш?

Аз вчера бях на четворен РД Simple Smile имахме 3 колеги с рожден ден и рд на офиса! Мислех си, че ще е натоварен ден. До късно имахме едни инфо сесии. За моя изненада се оказа забавно. На връщане от конферентната зала към офиса в асансьора ни посрещнаха с уиски (някаква промоция хванахме, много интересно замислено). В офиса пък ни бяха подготвили изненада - посрещна ни учител по тайландски масаж и ни показва техники. След това обиколихме 3 бара и след порядъчно количество алкохол и забавление финиширах вкъщи Simple Smile

Какви са ви плановете за Великден и майски празници? Планирате ли пътувания? Аз съм още на вариант да не знам какво ще правим. По план на 22ри април трябва да съм в командировка, така че може и да пропусна друго пътуване.

Болните дечица да оздравяват  Hug

# 99
  • София
Хаха, Кокос, оферирай нещо от 1 до 4ти май Wink Кат речИ. В твойта работа възрасТни лелки кат мен търсят ли, че сте все деца на снимките, но много ви се кефя. Аз винаги съм искала да работя в подобна среда. Някога в нашата фирма беше така, сега всички са едни сухари. Само с колежката сме с еднакви психични отклонения да се забавляваме Simple Smile))
Вчера Гого ме събуди в 4 повръщаш 3 те порции картофи, които изяде. Чистене и уговорки, че е време да спи до 6 и то аз нямаше за кога да лягам. Сутринта заспа в кабинета на логопедката и така пропусна и градината. Аз по обед в детска психиатрия на разговор с докторката му - абе купон. Никакво настроение за празник, че ми се поканиха гости. Хриси дори директно попита - ама мамао, защо ще празнуваш с тях, нали рожден ден се празнува с приятели :0 Та щото и аз ги изненадАх и не бях готвила нищо ходихме на китайски - че най-бързо и близко. Вечеряхме за час и по леглата. Гого се държа културно и те така.
Довечера сме на рожден ден на съученичка на Мартин, на чийто РД се запознахме преди 9 години, та за нас си е емблематичен и винаги гледам е да я уважим, стига да имаме възможност Simple Smile
Болните бързо да оздравяват и много галки на коремите Heart

# 100
  • Русе
Espa, честита розова новина, а ти се пази!  Hug
Тя Карина не е точно болна, само е малко пресипнала и даже това вече минава, ама мъж ми е много зле - сополи, кашлица, дано да не ни зарази, че става сложно. Кари има в сряда тържество, отдавна репетират. На всичкото отгоре започнахме ремонта на WC-то и днес до 14ч кърти плочките. Смени 3 тениски. Нямаше как, понеже утре ще идва майстор за ПВЦ врата, а в понеделник другия майстор, който ще прави стените и окачения таван.
Кокос, и на мен много ми харесва работата ти, поне отстрани. Аз си казах - на Великден вкъщи, а от 01.05 до 04.05 - Албена. Така ми се хойка, но в момента няма как.
Дони, весело изкарване довечера!

# 101
Чета ви, но няма време за нищо напоследък, по-скоро друго ме занимава.
Еспа, лежи си и си почивай, Марти скоро няма да сменя зъби като гледам. Честито момиченце!
Дони, браво, браво!!! Честито за РД, честито за годишнината. Хриси много ме умили с подаръка  Heart Eyes.
Ралче, стискам палци. Ако не стане, нищо - ще имаш още възможности.
Люби, аз си ползвам старите колички, даже не знам какво се предлага честно.
Таис, когато правиш нещо насила, всичко се скапва. С чистенето докъдето стигнеш.
Тоби, да оздравявате бързо!

# 102
  • Ловеч
Еспа Hug,честита мома!Дано си по-добре ,пази се и почивай !
Дони ,пиши по-често ако имаш време .Каза че ще получиш нова епикриза за Гого ,как са нещата?Въпреки ,че ти най-добре си усещаш дали има промени .
Люби,да не стане накрая- Раждането си забравих ,ремонта не hahaha
На Великден в къщи,за май мислим  на Севлиево ,но до тогава време много ....
Ивко ,цяла нощ се въртя ,мазах пъпки.Вече почти няма нови,температура също.
Ако утре  е по-топло -въпреки че сега вали ,ще го изведа за малко.

# 103
Честит имен ден на всички цветенца Simple Smile

# 104
  • София
 Coffee
Здравейте!
Еспа честита розова новина.

Вчера бях почивка.Цял ден на вънка.Супер беше.Нали рядко почивам събота или неделя.
Имам една дилема.Моника тази година ще е 4та група предучилищна.Чудя се в градината ли да я оставя или да я запиша в училището.Незнам какво да направя.
Намерих и едно училище от типа на Шилер.До края на месеца се подават документите.Но там наплива е много голям.
За празниците аз почивам само 2 дена.Пак извадих късмет де.Ще сме на Орешак.Може би и кумовете ще дойдат.
Доникак е Гого?Явно е преял.Как изкара ден дена.Май на пиано бар или се бъркам

Общи условия

Активация на акаунт