Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 156
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А защо ще си усложняваш живота с ПГ в училище, бе Мони? Предучилищните са до обяд, което автоматично изключва възможността единия родител да работи Sad Ако и направите братче/сестричка е вариант Wink
Аз рождения си ден изкарах тъпо, ама супер тъпо. Забавлявах се в събота на един друг рожден ден, като компенсирах и за моя. Така не се бях забавлявала от поне 10 години. В пиано бар, да, пяхме, пихме, танцувахме Simple Smile
Аз вече съм на работа, очните свършиха и няма да ви казвам какво ме чака...

# 106
  • София
И аз май съм повече за детската.
Току що изгладих 3 перални  1ironing
Моника като е в нас все едно е минало торнадото  Joy

# 107
  • Ловеч
Гледам Преди обед по бтв-някакви сексбомби Shocked-като проскубани кокошки.Не мога да определя на каква възраст са newsm78
Мони ,и ние ще сме в градината.
Почистих,пуснах една пералня,пече слънце и може да го изведа за малко.
Очаква ме една чудна седмица-само два дни на работа,после яйца,козунацииии.
Люби,как върви ремонта?

# 108
  • Русе
Не питай! Венци не можа да се свърже с майстора вчера и днес, а е пуснал отпуск 3 дни. Ако и днес не го намери - утре отива на работа да не си гърми другите два дни. Иначе до преди час хойкахме с него из грда и след малко ще вземем Кари от градина и пак ще се разхождаме, че утре дават дъжд.
Утре в 13ч се каня да ходя на Отворени врати в новото АГ, а в сряда ще ходя в клиника Щерев да си удължа болничния.
Мони, и аз така забелязах - като съм сама все обирам играчки, дрехи от стаите, а като е у нас все едно е бомба паднала. Най-малкото се преоблича по 5-6 пъти на ден и съответно всичко хвърля където свари, освен това листи с по една драскулка също има разпръснати, играчки, химикали и т.н. Ама да е здрава!
Снощи доста се уплаших - имах нещо като контракциии все едно се отварях отдолу. Станах, пих но-шпа и не мигнах до сутринта.

# 109
  • Ловеч
ААА добре съм благодаря hahaha
Реших да заслабна, снощи пропуснах вечерята ,тази сутрин закуската ,на обед без хляб.
Защо обаче го правя като идва Великден ? newsm78
Днес ми е едно весело-причина никаква,явно е от планетите нещо казаха за Марс ,че приближава...
Утре в училище ще ни посети Георги Иванов ,мислех да заведа детето ,после реших че ще му е скучно,самата аз не знам дали да си причиня едно оставане в службата до 17ч.-но ако моите питомци решат да присъстват ще трябва да ги наглеждам.
споделих Rolling Eyes Mr. Green

# 110
  • Варна.....
Тоби, да не се затриеш  Heart Eyes
Разхвърлянето е болна тема и у дома и с двамата.
Алекс е безобразно разпилян и завеян. Няма да говоря след колко говорене се случва миенето на лице, рязане на нокти и т.н.
Но, като е влюбен, става различно  Mr. Green Тогава обаче не учи, така че съм стигнала до извода, че е по- добре пъпчасал и да поучва, отколкото с измито лице, но да не учи  Mr. Green
И да си боядисате яйцата, ей!

# 111
  • Ловеч
 tais,тц  чувствам се по-лека ,но кантара не отчита разлика Shocked
Тъй като се срещам с по-голям брой тийнове,ги предпочитам измити и влюбени,нищо че няма да знаят кръвоносната система на червеите и какви са очите на паяците.Имам едни седмокласници които постоянно ме информират за невероятният брой "глупости"които трябва да учат.

# 112
  • София
Момичета, привет,
Нарочно изчаквах да пиша, за да видя какъв е резултатът за работата- е, няма да стане Tired. За тази позиция, за която ходих на интервюто не са ме одобрили, може би защото е коренно различна сфера, а за други, засега нямали нищо конкретно. Малко ми е кофти Sad, че като цяло тази работа звучеше доста по-добре, но явно не било писано, както и да е.
Оплаквам се и че новият ламинат в детската стая подгизна от балкона на другия апартамент и сега се издува и сигурно ще трябва да се сменя...
И за да не звуча съвсем депресарски, да кажа, че Йоето е добре вече, днес цял преди обяд са пекли Великденски сладки с баба си, на мама помощничката Heart Eyes.
Няма търпение и яйцата да боядисваме, обаче ще е в събота, че тази вечер няма да успея.
Пожелавам ви и на вас хубави празнични дни с настроение и усмивки! Hug
Люби, как си, имаш ли пак контракции, дано не Praynig С ремонта какво стана?
Тоби- , а дано и мен ме зарази хубавото настроение, че днес определено го няма
Тайс, ми права си де, има време да се влюбва младежът Mr. Green, нека сега да учи.

# 113
Ехоу вече от Родопите.
Домъкнахме се с половината покъщнина, не знам как ще се занесем.
Ралче, бива ли за това да ти се скапва настроението, аааа хубава работа! Не е тази работа, ще има и други, айде моля ти се. Наближава Великден, времето е прекрасно, тревата е свежа, дърветата се раззеленяват.
За тинейджърите не знам какво да кажа. Преди година на колежката синът й го приеха в 5та Немска - ами тя никога не е имала проблем с него. Беше кротко незабележимо дете дето си учеше уроците чинно и без проблем. Ще видим какво ще излезе от дупката при нас.
Хайде весели празници и много положителни емоции.

# 114
  • Русе
Люби, как си, имаш ли пак контракции, дано не Praynig С ремонта какво стана?
Първо да ти кажа да не съжаляваш за неща, които не зависят от теб. Сигурна съм, че ще излезе нещо по-добро за теб.  Hug
Контракции, Слава Богу, нямам. Ремонтът върви - надявам се утре да приключи майстора, останалото ще го прави Венци. Малко ни е заразил с Кари - тя е пак пресипнала и с лек сопол, а аз - ами дращи ми гърлото нещо. Дано да не се влошим, че няма и лекари по празниците.  Praynig Днес не я водих на градина - опитвам се да я забавлявам в това кофти време. Вчера имаха тържество. Тогава си беше ок. За сега карам на Парацетамол и витамини, на нея давам Инфлуцид и билков сироп.
Яйцата ще ги боядисваме в събота - днес нямаше как в цялата лудница.
Онзи ден ходих на Отворени врати в новия затвор, т.е. АГ-то. Припомних си всичката гадост - докато ни обясняваше старшата сестра чувах крясъците от съседната родилна зала и се депресирах. Няма и свиждания, само по едни видеотелефони..Видяхме бебчетата в кувьозите - имаше толкова малки, направо като кукли. Малки геройчета.  Heart Eyes
Вчера бях на лекция за родители - подариха ми една биба от Нук. Беше синя и си я размених с друга майка.  Laughing Във вторник ако не съм по-болна, ще ходя на среща за кърменето.

# 115
  • София
Мен от сега ме е страх за тоз пусти пубертет. Хриси и в момента ни се води ни се мае, пък представям си тогава. Отговаря, не слуша. Не смея и много да му се карам, защото се почва с думите - ти мен не ме обичаш, обичаш повече брат ми и само на него му обръщаш внимание. Още повече, че не знам дали ви споменах, че колегата ми от университета има брат със синдром на ДАУН. Та дости си поприказвахме. Каза ми, че чак като е станал на 23 е превъзмоганл това, че брат му винаги ще е различен и да спре да го бвинява, че не е като другите, както и майка му. А в пубертета се изнесъл от тях и заживял при баба си...
Днес толкова да ми е зле - ужас Sick Лошо ми е, костите ме болят...А така да ми се правеха козунаци

# 116
# 117
  • София
Христос Воскресе!
Желая ви, момичета, да сте здрави, щастливи, да имате светлина в душите си и късмет да ви се сбъдват мечтите, така както искате или възможно най-близо до това, че то в реалния живот, май никога не става напълно, както го искаме Mr. Green Heart Eyes
Благодаря ви за подкрепата Hug. А ми прави сте, ама в петъка направо ми се плачеше...от днес съм си влязла в работния си ритъм в офиса и си продължавам засега така, ще видим по-нататък какво ще става. Принципно си ми остава идеята, де.
Иначе празниците прекарахме и добре, и не Mr. Green. Добре, защото се наспах, нагушках с Йоето /заради паркета в детската стая спи при мен тези нощи на спалнята/ Heart Eyes, боядисвахме яйцата, четохме приказки, вчера са поразходихме. Обаче, явно не ми понесе великото ми преяждане на яйца, агнешко и козунак Tired, защото прекарах невероятно кофти нощ с гадене, повръщане и болки в корема Sick. Аз вярно и че попрекалих доста и това рязко в разрез с моите си принципи заради инсулина, но явно и наистина в повече ми е дошло. За днес още не смея да ям нищо, взела съм си едно кисело мляко.
Люби- радвам се, че нямаш контракции Hug Дано и Кари се оправи и да не излезе нещо сериозно Praynig. И успешно довършване на ремонта. Много сте хубави с Кари, ти сияеш на снимките, много хубава бременна си Heart Eyes.
Елена- дано сте си прекарали добре в Родопите, леля ми е от там и за мен това е едно от райските места в България Heart Eyes
За пубертета, още не мисля, да ви кажа честно, да ми е жива и здрава Йоето Praynig, да стигнем до там, зная само, че щея  обичам безусловно и определено няма да се правя, че този период го няма и че детето не е пораствало, сигурно ще има и кофти моменти, но това е част от отглеждането на това дете, няма как да не мине и през този период.

# 118
  • София
Ехооооо
Голямо затишие.
При нас нищо ново.
Мъжа ми го съкратиха Sad
На мене ми предлагат работа,която ми харесва но за по малко пари.отказах се.

Дани всичку сте ок

# 119
  • Русе
Привет!
Празниците не ги усетих как минаха, а днес не съм се спирала.
Рали, благодаря за комплиментите! Преяждането е кофти - и на мен снощи ми стана зле у свеки и давах зор да се прибираме.
Мони, съжалявам за мъжа ти. Много неприятно. Дано скоро да излезе нещо!
Днес ходих на лекция за кърмене. После пазарувах в Лидл (купих си и от онези XXL дрехи  hahaha) и едва се домъкнах с торбата. После готвих и излизахме на разходка.  Crazy Мисля да гледам Фамилията и да се хоризонтирам.
Кари е вече ок, за сега. Трябва да се задържи - другата седмица сме на море.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт