Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Понеже никой не пише, аз ще пиша пак.
Днес ходих на ЖК. Със смесени чувства съм - бебето е ок, голямо е за седмиците си - 1300гр,
но на мен докторът ми установи леко завишено кръвно налягане и ми изписа хапчета. До сега винаги съм била с ниско кръвно и не смея да си ги взема, за да не се смъкне прекалено и да започне да ми прилошава. Ще ходя при съседи да ми го мерят няколко пъти, за да се проверя. Може пък да е инцидентно.   Sad С Карина пих само Магнезий и Фолиева к-на, а сега ми изписаха куп лекарства.

# 121
  • София
Баси, пак на никой почти не му се пише в темата...
Аз съм горе-долу добре, в офиса шефката реши, че няма да назначава друг човек на мястото на напусналия колега, което означава, че поне до към есента ще има нужда от мен и ще имам повече работа Rolling Eyes. Иначе вчера Стани ударил колата на кръговото на паметника В. Левкси като се прибирал, не е много, ама на капака личи Tired, май има нещо вярно за дупката 40 дни, преди рождения ден, моя е на 8-ми май. Първо паркета, сега това. Ама да сме здрави.
Йоето тези дни си ходи на градина, ами като ходи е по-разбрана, по-се вслушва както й казвам, има някакво значение, като се гледат с баба си е по-лигава и капризнеща. Не знам, но понеже от миналата година, като разбрах, че не мога да действам за второ, започнах още повече да ценя повече миговете с нея, наистина всеки ден я преоткривам Heart Eyes, старая се колкото и да съм ядосана, уморена и всякаква да намеря поне час да й чета, да поиграем, да ми разкаже как е минал денят й, какво са правили Heart Eyes. Гледам я, радвам й се, осъзнавам колко безкрайно много я обичам! Опитвам се да ценя всичко около нея, че не знам занапред как ще се развият нещата и не искам докато аз се терзая ще мога ли да имам второ или не, да изпускам моментите с нея Rolling Eyes.
Утре съм на работа, въпреки, че е почивен ден. Нямам търпение за почивните дни от 1-ви май, там ще си взема и 7, 8 май и ще ми се съберат повечко.
Люби- ако се наложи, пий лекарствата, защото високото кръвно не е шега работа по време на бременността. В смисъл, хубаво е да го проследиш да, но ако има наистина тенденция да е високо, пи каквото трябва, да не стане беля. Радвам се, че е добре бебето Heart Eyes А пък моята бременна приятелка ще има момченце Heart Eyes.
Мони- съжалявам за мъжа ти, дано скоро си намери работа, даже и по-хубава. Praynig Не се отчайвайте само....прегръдки Hug.
Дони- прегръдки и на теб Hug

# 122
  • София
Чета ви,но не ми се пише.
Няма какво само мрън.
Люби дано е било временно с кръвното.Пииши как си.
РАЛИ с този кредит хич не съм спокойна.

# 123
  • Русе
Ами вчера ми го мериха 100/65, днес се пробвах сама с на баба ми апарата - 110/60. То по принцип ми е такова, за това не избързах с хапчетата. Док го мери с дигитален апарат, а аз хич им нямам вяра. Сега ми се струва, че имам гъбички на ноктите на краката -2 от тях са по-удебелени и с по-тъмен цвят. Записах си час в понеделник при личната да искам направление за дерматолог. Междувременно си взех от аптеката Nailner лака, ей така за да не бездействам до тогава. Записах и час за зъболекар след празниците за мен и Кари. За мен - за профилактичен, че да отида докато мога. Като се роди беба няма да имам време. А Кари - понеже до сега не съм я водила, а яде много сладко и 1-2 пъти казала на майка ми, че я боли зъбче. На мен нищо не казва, явно я е страх. Да видим как ще я залъжа да отидем.
Рали, по тв казаха, че Марс се движел наобратно тези дни и за това се случвали кофти случки. А шефката ви като е решила да не наема друг човек, поне да ви повиши на вас заплатите. Така, де!
Мони,  Hug

# 124
  • Ловеч
Ето ме!
Аз пък съм в Сатурнова дупка Rolling Eyesтъй ми пише в хороскопа.Освен че съм завеяна и загубена,бях толкова заета Whistling
Най-после тържеството мина-беше хубаво!Даже  е като изненада ,защото изобщо не знаех моят хубавец с какво участва.От всичкото накрая е сополив -днес им го заведох в градината ,като са го разболяли да му бършат те сополите.
От диетата - съм минус два пакета захар.Не било толкова трудно ,важното е да си постоянен.
Сега пак съм сама,запалих парното ,сипах си чашка вино и похапвам спагети ,пиша си тук-направо кеф Heart Eyes
Споменах ли че отивам на екскурзия до Румъния ?!Май не.Уж исках да се запиша като редови пасажер,ама нямаше много желаещи-организираме я заради ученици.Предложиха ми да намеря 10 деца, накрая ме писаха и ръководител група Rolling EyesТа уж отивам на екскурзия ,ама ще съм на работа.Дано времето е хубаво и всичко е ок.

# 125
  • София
Тоби, кат гледам си открила комунизма Rolling Eyes Да ти завиди човек. Нямам търпение да дойдат вече почивните 6 дни. не че ще почина, но това ранно ставане ме убива.
Е, вчера мина и нашето тържество. Беше от 16,45. Аз още в 16,10 бях там. Казаха ми да се скрия, били го облекли в носия. Той щастлив, доволен и викал ИХУУУ. на репетицията танцувал с госпожата. Дадох апарата да го снимат. Ударих един рев от нерви, че още не ме беше хванало хапчето. Почна тържеството, той се поизплаши от многото хора, шум. Легна на земята. Показах се и го гушнах. Шчвека реши, че можем да си ходим и не пожела да гледа и те така.
Люби, според мен инцидентно си вдигнала кръвно. Спокойствие и силна храна  Wink
Ралче, дано и парите ви вдигнат  Hug
Аз съм под пълна пара. Вечер Гого ме чака чинно на вратата и дори не влизам в нас - директно излизаме. прибираме се към 8. Докато ядем, да ги натръшкам по леглата и тн станало 11. А до края на април 2 курсови трябва да приключа. Въобще не виждам как ще стане SadТолкова неща са на главата ми, че ученето ми е последното нещо. Вечер отделно четем с Хриси, че с баба си не иска, а лично директорката ще ги изпитва  - ще имат големи тестове и каквото изкарат на тях, това ще пише във свидетелството. Всичко свързано с четене е омразно за него. По матика решава много добре задачите. Текстови ли са обаче го мързи да прочете условието и до там  ooooh!
Те тъй...размечтах се и аз за винце.

# 126
  • Ловеч
Дони,че то си страшно -всички те зяпат ,я върви танцувай ти да те видим Mr. GreenИ мойто гледаше като гърмяно и с таз шапка ,тип ушанка все едно е болен от зъб Laughing
Уфф,моята майка пътува за морето ,тръгна уж към 9 сутринта-ми да го вземе тоз телефон и да се обади.След 2000 позвънявания най-сетне го чу,не била стигнала и затова не се обажда ooooh!

# 127
  • София
А, така по ми харесвате Hug
Уф, утре съм на работа, има обучение, мрън Tired.
Ще трябва да сменяме ламината в детската и ще се наложи да изнасяме леглата и гардеробчето Crazy. Ааааа, и ще си търсим нова кола /на старо де/, но Стани иска да сменяме вече окончателно тази след удара, така че май всяко зло за добро Whistling.
Люби, да те електронните апарати понякога дават отклонения, дано всъщност да е било моментно и да не се наложи да пиеш лекарствата Praynig. И аз трябва да отида до зъболекарката ни, че имам да ми се чисти зъбен камък и мисля да я помоля да погледне и Йоето, че одавна не е сме ходили, по принцип не й давам да яде много сладко и поради това, че не искам да излиза от нормите за тегло, но и за зъбките си имам едно наум, да видим как ще е.
Щях да те питам количка купихе ли, коя избра, нали май се колебаеше коя да бъде? /ако помня правилно/ Rolling Eyes
Мони- прегръдки Hug Желая ти сили!
Дони- Много е готин Гого на снимките Heart Eyes. Иначе, аз мисля, че във фейса достатъчно хубави неща са ти писали. Аз само ще ти кажа, че евала ти правя за всичко, с което се справяш, имам да те питам едни други неща, ама не знам, във фейса може ли да ти пиша Rolling Eyes
Тоби- хареса ми това с виното, наздраве Mr. Green и приятно изкарване в Румъния, кога ще заминавате Hug

# 128
  • София
Питай Рали  Hug

# 129
  • Русе
Щях да те питам количка купихе ли, коя избра, нали май се колебаеше коя да бъде? /ако помня правилно/ Rolling Eyes
Не сме. Тя ще е последната покупка. Спрях се на Cangaroo-то, може би.
Всъщност съм доста назад с покупките, другия месец започвам по-сериозно, че не остана. Само да мине почивката, че и там пари трябват. Трябва да купувам помпи, стерилизатори, повивалници, разни други неща, дрехи няма да купувам много, защото освен че има от Карина, ами и най-често дрехи се подаряват. Мислех, че ще е по-лесно. Направих ориентировъчен списък и свят ми се зави.  Simple Smile
Тоби, приятно изкарване в Румъния.
Дони, почини си хубаво поне тези 6 дни, много ти е високо темпото. Хриси като мен - и аз предпочитам математиката пред разните му там разказвателни предмети..Скука! Ми налей си винце, де. И аз от време на време удрям по една стограмка бяло.

# 130
  • София
Люби бая пари си трябват наистина.Няма ли кой да ти даде нещо.Или искаш да си купиш ти всичко.Аз като родих нямах прителки родили.Само една .Тя ми беше дала една люлка.Направо се бях родила с нея.
Рали и вас някакъв карък ви гони.Важното,че сме живи и здрави.
Нищо че в момента се чувставам на дъното като емоционално състояние.вярвам обаче ,че изведнъж нещата ще тръгнат.
Тоби весело изкарване на екскурзията.
Дони  Hug определено имаш нужда от почивка.Аз ще съм сама 6 дена.
Утре Моника има концерт от латиното.ще бъде в някаква зала в центъра.

# 131
  • Ловеч
В Румъния в средата на май чак.Имаме и свободни места ,но на който познат да спомена ,че ще има ученици -бяга hahahaЧе то си е страшно един автобус дечурля Mr. Green
Люби,това пазаруване е най-приятното!
Еспа се изгуби,дано всичко е на ред  Praynig

# 132
Здравейте, мацки!

Тук съм и съм добре. Нещо и на мен ми е тръгнало наопаки последната седмица-две. То какво ли не беше, пералнята се счупи, купувай друга, неуредици с общините и бюрокрация - пари и там ръсихме, банкови неуредици, загубили ми едни документи. Отделно предучилищната ми къса нервите - нали е задължителна за 5 годишните (в същност не знам дали е на всякъде различно пише), а Сами не ходи на градина - ще го записвам в училище, то хубаво ама около нас 3 училища с предучилищни групи - заети били вече, записванията са обявени оня ден ooooh! В най-близкото училище стаята е 4 квадрата и в нея ще натикат 20 деца за целодневно обечуние Shocked  Е, къде да го запиша - в частна градина - 600-700 лева на месеца, 3 месеца предплата ooooh! Въобще живеем в един параграф 22 - искам да си платя глобата и да не го пускам никъде, само не знам само с глоба ще го приемат ли първи клас Laughing но съм почти готова да рискувам
Ох, оплаках се, извинете

ДониHug Не мога да спра да ти се възхищавам. Аз съм много слаба, огъвам се. Браво за изпитите ти си гордостта ни Hug
Скрит текст:
Мъж ми води Сами при нова психоложка и логопедка за обследване. Нашата явно нищо няма да свърши. След срещата най-накрая не се чувствам като малоумна, жената каза че вижда същите неща, от които ние се тревожим - поредици, краткотрайна памет, говор-писане, абе като я слушах на записа приличаше ми много на начина по който говори в книгата си Мел Ливайн. Препоръча ни барокамера, според нея ще има много добър ефект за детето. Това е първи психолог или логопед, който ни го препоръчва. Имал объркване на дейностите в двете полукълба, защото е десняк, но водещи крак и око са левите и неравномерно развитие -  в някой облести е много по-напред за възрастта си - логика, креативност, любознателност, а в други много назад - стратегии, времево ориентиране, вербализиране. След празниците сме на още една среща и ще ни даде заключение. Но така или иначе мисля да я посещаваме известно време, дано е за добро

Мони, много съжалявам за работата на мъж ти, дано бързо намери нова Praynig
Рали, и при теб е почнала една серия - паркети, коли...уф, аман, айде стига вече, викам аз
Любито, според мен кръвното ти е било моментно високо, аз като видя лекар и вдигам инстантно - викало му се синдром на бялата престилка Laughing Следи го за всеки случай. Предстои ти много приятно пазаруване за бебка. Като лежа се ровя из сайтове за дрешки за момиченца, е страшни сладурски неща има. Бях на Фетална - бебето е супер, докторката е много доволна, остава аз да стискам крака, че въпреки серклажа имам още скъсяване на шиййката, сега нося колан всеки път като ставам от леглото дори до тоалетна и пия една шепа хапове през 2 часа. Ама не се оплаквам - мътя си Laughing

Иначе лежа нон стоп, боли ме дупето от лежане вече, ама няма как. От цялата работа има полза - Сами прояде яденетата дето не ядеше, от както мъж ми готви Mr. Green Ще дойде, че не е капризен, просто не харесвал как готвя. Аз мисля да използвам повода да приплъзна това задължение за след раждането на мъж ми Mr. Green

Айде стига толкова, че се разприказвах много Embarassed
Лека нощ!  bouquet

# 133
  • София
Вчера уж имаше мъжа ми хубава новина, че му увеличават малко заплатата, накрая се скарахме Tired. Оф, аз съм си такава една емоционална, и завъртях разговора пак към моята си болна тема /за второто/ и накрая стана скандал Tired. Абе аз си бях и много уморена, той пък е нервен заради колата и паркета, ама и съм виновна, че не беше тогава момента да говоря такива неща и затова стана това мазало, а днес ми е криво и се чувствам кофти, че съм на работа, а не спах добре и изобщо Confused. Няма да можем да теглим още един кредит за кола на този етап, обаче, ще се възползваме от една опция, част от това, което сме изплатили да ползваме пак и с това ще закърпим Аудито и ще бутаме с него засега Crossing Arms.
А Стани е пренесъл всичките мебели от детската и е разкъртил част от ламината, за да не намокри и мебелите и хората от долу, сега вкъщи е паднала бомба, а тъкмо се бяхме понаредили и си ми беше спретнатичко и хубаво, даже и фикусчетата си бях наредила Mr. Green.
Да вземе да ми мине РД и да дойдат по-хубави дни Mr. Green.
Но, пак това не са толкова гоолеми проблеми де, просто използвам темата да си излея каквото ми е на душата. Мислех и във фейса да пиша, ама се отказах...не мога някак си да пиша така.
Дони- мерси за съвета Hug
Люби- тези неща се купуват лесно, има ги сега навсякъде, имам предвид помпа, стерилизатор и така, отивате и за половин час си готова. Аз питах за количката, че тя е малко по-сложна. А за списъка- абе аз мисля, че като се роди бебето, няма да имаш време Mr. Green. А и само да сте добре, другото ще го наредите Hug.
Тоби- аа, супер. То с деца си е отговорно де, ама дано и хубаво си прекарате. Ивко как е Hug
Мони- Дано скоро мъжът ти намери работа Praynig
Еспа- радвам се, че бебето е добре Heart Eyes. А ти стискай зъби и лежи, да добутате по-прилични седмици, представям си какво ти е почти само да лежиш, но живота и такива изпитания дава, прегръдки от мен Hug. Влизай и пиша тук, винаги когато и ако ти се споделя, каквото и да било, аз поне съм тук, на разположение Hug За другите неуредици, банковаи и пералня, съжалявам, тях обаче, не ги мисли толкова. За Сами, какво, глоба ли има, ако не го запишеш предучилищна ooooh!. А тези пък с частната с трите месеца предплата са се поулели малко, не малко, ами направо много Crazy. Все едно хората ги копаят тези пари, пък даже и такива, които да могат по принцип да си я позволят тази частна градина.

# 134
  • София
Аз на бързо и телеграфно Wink
Еспа, коя е таз добра жена - психоложката де. Търся за Гого. За барокамерата ако решите - пиши ми. Аз нямам търпение да започнем втория курс. То вярно, че ефекта с вижда при почивката, но го има и с 2 ръце ти препоръчвам тази процедура. Ама защо нямаше кой да ми каже по-рано. Онзи ден Хриси се опитал да го врътне и му бутнал счупения таблет в ръцете. Идва при мен и ми се оплаква - Туа чупен Mr. Green Балами няма. Вече на 80% съм сигурна, че знае азбуката. Изловихме го онзи ден на нашето кафе с една приятелка, че си я мрънка, докато играе на таблета. Знае геометричните форми, цифрите...стига да е на кеф да покаже, че ги знае Simple Smile
И моята пералня се счупи и съм в чуденка каква да взема  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт