Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Ловеч
Мойто със сигурност не знае азбуката-виж да смята, и да изрежда числата със сигурност,да брои  а на английски също.И аз както винаги нямам заслуга за това.Познайте дали съм му оправила спуканата гума на колелото,което не може да кара дори с помощни колела?
Всъщност може всичко ,но се варди да не би да се преумори Mr. Green
Толкова съм разсеяна че май имам нужда  от барокамера или от венозен кислород.
За пералня не мога да кажа нищо-моята е вече на 11 години -обикновена Индезит- при липса на по -нова и по усъвършенствана с която да сравня -тази  е бомба.
Останаха още 2дни иииииии кеф LaughingТака се забърках с тези почивки ,бях и болничен,вече нямам спомен кога съм на работа ,кога не newsm78

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 15:39 от tobito

# 136
  • София
Има едно апчи Винпроцептин се вика - с ефекта на Барокемрата. Моята диагноза е, че ВИНЦЕтина ти е малко  Wink

# 137
  • Ловеч
Има едно апчи Винпроцептин се вика - с ефекта на Барокемрата. Моята диагноза е, че ВИНЦЕтина ти е малко  Wink
Баш hahaha
Нали съм на диетка и я спазвам стриктно -никакви алкохоли,захари и подобни.На светица заприличах Joy
Дони ,ти пък публикуваш само разни вкусотии и аз ,аха да се изкуша-ама неееееееееее Laughing
Мечтая си да изобретят телепортацията -едно копче и хоп -детето прибрано от градина!

# 138
  • София
дони Joy Joy
Това лекарство и на мене ми е малко.
А за пералня ние взехме Уърпул.Аз съм много доволна.
Дойде ми и ми е едно никакво.
след малко сме на ден ден от детската.Тези рожденни дни вече са ми фаворит

# 139
Здравейте, мацки!

И на мен ми малко това лекарство, ама ми забранено в мойто състояние  Cry

Дони, взехме AEG с горно зареждане, събира 7 кг пране, 1200 оборота, A++ клас на икономия. На нас мястото за пералня ни е ограничено и там влизат само от тези с горното дареждане, дето са 60 см. Прах 5 пъти - чудна е в сравнение с 10 годишния Indesit дето имахме
Психоложката е Жулиета Темникова, от темата за трудното проговаряне някой я беше изрекламирал, май Saule. Много се надявам, да не ни разочарова, че много ни хареса, ама аз скептична малко, да не остана излъгана в надеждите Mr. Green. Браво на Гого! Сами буквите не знае още и да смята до 10 му е трудно, мъча го да ми преразказва приказки сега. За барокамерата ще почакам, че трябва пари да подсигуря първо за нея, че при 60 лева на процедура, поне 3000 налични трябва да имаме първо Thinking
Ралче, сдобрихте ли се с мъж ти? Оправихте ли паркета?

Лека от мен  bouquet

# 140
  • София
Добър вечеееер. Аз съм на Винцетин, червена опаковка. Гледам като 2 капки вода и ме мързи да уча Embarassed На нищо не прилича Sad
Еспа, за барокамерата ще ти пиша на лс Wink
Ох, и аз едно АЕГ харесах, но нещо ми е малък бюджета заради всичките тия разходи. Не ви се оплаках и че имаме 1000 лв вода Confused Спукала се тръба. Разбрахме след 2 дни, щото мазето беше под вода...Ходи се оплаквай на арменския поп - теча е в нас, не на улицата...
Тоби, шса затриеш с таз диета  Wink
Моите от градината никой не ги е канил на РД. Като гледам и от класа няма. Хриси не може да играе като хората с децата и това си е. Все се заяжда, реве, защото иска по неговата да снтане. Гого така или иначе не играе с децата...Тази вечер го взимам, той легнал на земята. Защо си на земята Гого - бои шите - беше адска лудница и явно шума го е издразнил много Sad
Бе нещо ФБ хич го нЕма. Аз си знаех, че няма да върви...Прекалено много лицемерие цари там

# 141
  • Ловеч
И нас не са ни канили от градината на РД-не страдаме хич!
Кофти е това с водата -да плащаш на вятъра ,пък и поразия станало Sad
Отивам на пеене ,ами се спи....
За групата от ФБ-Дони -аз предупредих, че ако не потръгне ти си виновна hahahaОбичам те да знаеш!!!!

# 142
  • София
Espa- не сме сложили нов ламинат още, оголихме детската стая, преместихме всички мебели по другите стаи, там махнахме стария ламинат и мократа подложка и сега искаме да видим като направят балкона на съседите дали ще мокри пак и чак тогава ще слагаме нов ламинат. Малко стана като катун вкъщи, навсякъе мебели, дрехи, играчки Mr. Green.
Иначе, решихме, че няма да купуваме нова колаа, с тези пари от главницата, която сме изплатили досега ще оправим нашата си и ще се дооправим- хладилник, телевизор, а и ще заделим малко за моренце, този път искам в Гърция Whistling.
На теб честита ти пералня  bouquet
И пази леглото и бебчо- име измислихте ли вече Heart Eyes
Дони- много ми хареса това лекарство, ще взема да го прилагам от време на време Heart Eyes И Йоето не са я канили досега деца от градината, ама иначе си празнува с тях там.
Йоето знае азбуката и да брой до сто, ама не съм си поставяла за цел непременно да се научи, ами от баба си, от разговори, от четене. Да е жива и здрава, нещо не съм от тези майки, дето треперят детето им какво знае и какво може и да мисля само за това...

# 143
  • Русе
Привет и от мен!
Ние веднъж сме ходили на детски РД от градината и два пъти на детски РД въобще.
Ама и нямам много приятелки с деца.
Днес Карина ми стопи лагерите за два часа на три площадки. Аз по принцип не обичам площадките, но реших да и направя кефа. Вече съм доста тромава, пък нямам спокойствието да седя на пейка докато тя е най-горе на катерушката.
Утре стягаме багажа. В тази връзка, Варненки, ако някой има желание за среща давам телефон на лични. Планът е на 01.05 да минем преди обяд през Гранд мола, за да обера H&M, а на 04.05 да отидем в Делфинариума от 12ч. През останалото време сме в Албена. Ако изобщо могат да се правят планове на път...
Тоби, аз отдавна мечтая за телепорт, ама не са го измислили.
Хайде, приятна вечер!

# 144
  • Ловеч
Добър вечер!
Люби ,весело изкарване!
Ние пак отложихме ходенето до Севлиево-времето е лошо.И без това след всичките истории ,вече не ми се ходи там.
Дони ,май до никъде с проучването за пералня.Всъщност то се знае каква ,ама друг път.Каквато и да вземеш ,дано да ти служи дълго и без аварии.

# 145
  • София
Как сте момичета?
Голямо затишие.
Явно всички сте на някъде.Весело изкарване

# 146
  • Ловеч
Всички хванаха пътя за някъде ,чакам с нетърпение да се върнете и да разказвате!
Аз се уморих от почивка-6 дни абсолютно нищо-у дома ,чат-пат разходки като не вали  и така.
Толкова свикнах че утре не знам как ще се нагодя.В петък следобед съм на лекар в Плевен след работа ,после на купон с колегите-още се чудя дали да си го причиня newsm78.Съботата -празник на училището -спортен се води ,ама се иска присъствие и ентусиазъм.
ще мисля и подарък за една мома у,че ни поканиха на Рожден ден.
Румънската одисея предстои ,но ме чакат едни документи ,бележки ,декларации....Сега се чудя какви дрехи да си взема ?Абе, не ми е лесно.
Мъжът ми за сега е отпуска чак през август,ще трябва да помисля и за кратко море .
Почти 3 кг захар съм свалила, едно ми е леко,чак странно .Накрая ще взема да влезна във форма и пак ще забременея и язък ми за усилията  hahaha
отивам да стягам цирка за градина ,къпане ,рязане на нокти,лакиране -все хубави неща  Laughing

# 147
  • София

Почти 3 кг захар съм свалила, едно ми е леко,чак странно .Накрая ще взема да влезна във форма и пак ще забременея и язък ми за усилията  hahaha

е хади де, както казва Гого. Аз съм в отпуск, от 2 часа ровя за пералня, баси мамата. Не мога да реша и това си е А ме чакат 11 двойни прозореца Sick Хората си вземат отпуск да почиват, аз да чистя.
Бяхме при нашите за малко. Вчера обедна сбирка в нас, следобеден рожден ден и вечерта Гого се натресе на имен ден на комшията...Килата отиват къмто горе Cry

# 148
  • София
Момичета, чувствайте се почерпени, днес имам годишнина от сватбата, а на 8 мсй /то май вече сие днес/ имам рожден ден! Най-вече здраве си пожелавам, другото всичко може и сам човек да го постигне Hug
Обичам ви и ви благодаря, че все още пишете и влизате тук Hug
ние след всички валежи взехме спонтанното решение вместо на Орешака, да дойдем на Видин, при моите родители Heart Eyes. Многооо готино, починах си, наспах се, напих се и се наядох Mr. Green. Направих си маникюр и прическа, събрах подаръци Heart Eyes.
Единствено ме е яд за Йоето, че влачи сополи, преди да дойдем ходихме и на спешен преглед, че каза, че я боли ухо, уж не й изписаха АБ, ама мисля другата седмица да си остане при баба й, да позакрепне малко, че ми писна от сополи, лекарства и Аман вече Crossing Arms
Еспа- как си? Praynig
Тоби- браво за килата Hug
Дони- успех с прозорците Praynig
Люби- как изкарахте на морето Heart Eyes

# 149
Добро утро!

Ралче, да си жива и здрава, много късмет, любов, пари, сбъднати желания, нова добре платена работа, която да ти е на сърце! newsm59 Честита годишнина със закъснение, да се обичате и разбирате вечно!
Тоби, страхотно за килата!
Люби, чакам снимки с коремче от морето Heart Eyes
Дони, леле не ти завиждам с тея прозорци и за чистенето. Тази година мързелувам, мъж ми чисти и търка, но прозорци няма да  го мъча да мие. В неделя ми фурна и печка и се разби от търкане и само обесняваше- божееее как си правила това сама, това е ужасно Mr. Green ама изми печката по-добре от мен накрая

Аз съм добре, в понеделник съм на лекар и нямам търпение да види какво-що. Бебка рита повече от Сами, направо ми мести корема вече. Купихме 10 тина бодита, мацката вече има на първо време какво да носи. Не знам за изписването какви дрехи да взема, уж топло ще е - боди, шапчица, памучно клинче и одеало, дали ще са достатъчни? Thinking

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт