Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 173
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Добро утро и от мен!
Рали, да си ни жива и здрава, много щастлива, да ти се сбъднат мечтите и да получиш желаната работа!  Heart Eyes
Espa, ами аз съм качила снимки във фейса. Между другото, твоята е страхотна! В момента избягвам да се снимам, че не се харесвам, но ме има тук-там.
Аз за изписването си купих от Варна от H&M това:

http://www.hm.com/bg/product/23594?article=23594-A

Купих и чорапки и остава да харесам нещо като пелена. Това мисля да е. Но моя термин е юли. За теб не знам, но мисля че добре си го измислила. Лятното бебе ми се струва сложна работа. Зимата си е студено и си знаеш - обличаш го, топлиш вкъщи..А сега- то да не го претоплиш, да не се изприщи, пък да не го разголиш прекалено първите дни..
Вчера ходихме с Кари на зъболекар. И двете нямаме кариеси.  Mr. Green Аз имам доста плака и зъбен камък, но каза да отида като родя. На нея и беше за пръв път. Две зъбчета се клатят. Май скоро ще ни посети Феята на зъбките. И като ме хвана едно шубе. Започнах да мисля да не я боли, да не падне докато спи и да се задави и т.н. Не знам от хормоните ли е. Вчера, например гледах серията на Приятели, кадето Рос целуна Рейчъл за първи път на звуците на With or without you на U2 и като му дръпнах един рев..
Май е време да спра, че започнах да пиша е.ати глупостите.  Laughing

# 151
  • Ловеч
Ралче Hugмного сбъднати желания!!!
Люби ,размечтах се от този тоалет, и много са ти готини постовете-ти поне имаш причина да се държиш странно,аз нямам ,но не пропускам ден без изцепки-замислих се да не би да ме пипна критическата hahaha
През почивните дни се събуждам посред нощ-не знам къде съм,коя съм,по едно време се свестих -ами сега какъв ден следва ,на работа ли съм ,детето на градина ли е?Реших ,че май имаше някакъв празник и 3 март ми се стори подходящ Mr. Green
Дони ,кво стана с пералнята ???И нещо друго да се похвалиш?
Радосчо ни забрави Rolling Eyes
Имам поръчка за спагети  chef

# 152
  • София
Люби много е хубаво комплектчето.
Рали честито и тук.Весело изкарване.
Тоби  rotfImao   Добрече не е март Simple Smile
Дони сподели за напредъка на Гого

# 153
  • София
Люби много е хубаво комплектчето.
Рали честито и тук.Весело изкарване.
Тоби  rotfImao   Добрече не е март Simple Smile
Дони сподели за напредъка на Гого

# 154
  • София
Благодаря, благодаря за милите пожелания Hug
И понеже много хубаво не е на хубаво, първо се оплаквам - Йоето ми е с бронхит Tired, днес пак са й били Урбазон, изписала е личната АБ, някакви други сиропи, сигурно са отхрачващи, баба й не може да ги прочете, аааа направо ми идва да вия вече. Както се беше закрепила няколко месеца, сега за месец и половина- ларингит, ухо и сега това.
Иначе, много хубав рожден ден си имах Heart Eyes. Събрах си подаръчета, много хора се сетиха за мен да ми честитят, което много ме трогна. Вечерта дойде сетра ми, а в събота ще е с моите приятелки, от детството, семейно. И после минавам пак към режима, че тие дни яко омазване се получи- торти, сосове, не искам да мисля колко съм качила инсулина ooooh!.
Сега мисля с паричките от колегите какво да си купя, за да ми остане за спомен, такъв проблем на всеки пожелавам Mr. Green
Еспа- радвам се, че сте добре Hug
Тоби- и аз съм така от време на време, нещо не съм в най топ формата си от към стегнатост
Люби- много сладко компектчето Heart Eyes А иначе, ми това е от хормоните, сега т е паднало да ревеш от такива неща, после няма- време няма да остава Hug
Дони- да, сподели за Гого, ще се радвам да науча Hug

# 155
  • София
Айде да идва понеделника, та да си почина ooooh!. А май бях в отпуск. Сутринта ставане в 6.30, водене Хриси на училище, Гого на логопед, после градина, напазарувах - опааа, време да прибирам Хриси от училище. Опънах се на дивана точно за 30 минути, мих терасата, че от миналата година не и се беше случвало. Беше зазимена. После на кучетерапия, както и казва Хриси, при другия логопед, барокамера и благополучно в 9 кацнах в нас  Confused А дори и прозорците не измих.
За Гого - предписах му една добавка, която в комбинация с барокамерата се оказа вълшебна. Всеки ми казва колко много почнал да повтаря, да се опитва да говори. Е, с по една до 2 думи, но все е нещо. Много по-адекватен е вече. Показва мисъл - не е стария свободен електрон. Мерило, че нещата са надобре е едната му терапевтка, която е много критична по принцип...От 3 дни пишка като мъжете  Rolling Eyes че досега все седнал.
За пералнята - бях набелязала 4 модела, купихме 5ти и то заради гаранцията. Обще взето съвет от майстор - всички модели са един дол дренки. Гледай да има по-голяма гаранция. Е, Електролукс предлагаха с 55 месеца и мъжо каза тази. Викам Ок Wink Та набързо туй от мен. Като ида на работа повече Wink

# 156
  • Ловеч
Оживях!!!
Вчера до обед на работа,после до Плевен на мамограф-всичко е ок.След това на ресторант до 1.
Тази сутрин -спортен празник с тигрите от 5 клас .Прибрах се и спах до 15.30.После с детето на вън да ритаме топка и той вече премигва на парцали.
Дони ,много се радвам за Гого! Hug
Честита ти пералня -дано не се налага да и ползвате гаранцията!!!
Мъжът ми ще се прибере чак през август-ще ми се изчака чакалото Mr. GreenИска да отидем до Слънчев бряг за няколко дни -баш в най-голямата лудница-ама нали там ни е като втори роден дом ще го преживея.Ивко като чу за море ,почна да прави планове и да напъва да стяга багажа hahaha
До Румънската одисея остава седмица-тез деца ще ме побъркат-родителите им не знаели от къде да си обменят леи.Сигурно чакат да ги заведа групово в банката ooooh!
Нещо имаше в групата във фейсбук -но нали съм леко обикновена -не можах да схвана  newsm78

# 157
  • Русе
Добър вечер!
Тоби, а ти защо на мамограф? Имаше съмнения ли? Радвам се, че всичко е ок при теб.  Hug
За групата във фейса не мога да ти кажа - не следя твърде нещата там.
Дони, честита пералня! Със здраве да си я ползвате! И браво за Гого! Дано да споделяш все по-често такива добри новини!
Рали, да оздравява Йоето!
И аз се сетих скоро за Радост. Тя не трябваше ли да е в БГ тия дни?
Днес се видях с колежките - ходихме да хвърляме яйца в Дунава (традиция в отдела) и после на биричка. Беше ми много хубаво, наприказвахме се.
Карина е станала ужасна - тръшка се и реве за щяло и нещяло. Не знам как ще се оправяме с нея занапред..

# 158
  • София
Тоби браво за мамографа.Трябва да се следим.И аз не можах да схвана за какво става на въпрос във фейса.
Дони честита пералня.
Люби може да идва момента с ревността.
рали бързо да оздравявате.
Мони се мъчи да кашля.
Нещо съм страшно уморенаЛюби как беше на Албена

# 159
  • Ловеч
Добро утро!
Люби ,стандартните изследвания от службата -решихме да са две -или мамограф или костна плътност-пари за друго няма.
И Ивко го хапе шаро напоследък,тръшка се за щяло и нещяло-криза на растежа явно.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 17:50 от tobito

# 160
  • Русе
На Албена беше..скучно, мъгливо и ветровито. И като отидохме във Варна като пекна едно слънце..Ние бяхме в Гергана - първия хотел откъм Кранево. Не беше лош самия хотел, но аз по принцип не обичам да ходя на море извън сезон. Басейнът, който ползвахме беше през един хотел и за това ходихме само веднъж. Карина си беше намокрила цялата коса и ме достраша да повторим. Варна, обаче ми е любим. На отиване напазарувах неща за децата - на бебето к-та и на Кари рокля и сандали, а на 03.05 ходихме на Делфинариума и остана очарована. На 04.05 като се връщахме не сме се отбивали.
Колкото до ревността, не ми се вярва, защото за сега е единствената. По-скоро ни пробва на акъл. Точно за това се притеснявам, че от сега като е такава, каква ли ще бъде после?
Дано да не е нещо сериозно при Мони.
Чакам една пералня и ще ходим на разходка. После ще идем до Хиполенд да напазарувам помпа, шишета, крем за зърна и такива неща.  Laughing

# 161
Здравейте мацки Simple Smile

Аз се завърнах от Барселона. Прекрасен град, страхотна атмосфера, архитектура... Времето беше супер, имаше хора на плажа. Първите 2 нощи спах на хостел в дормитъри (обща стая). Цените бяха ужасно високи, аз бях сама и реших, че това ще е моят избор. От една страна по-евтино, от друга имах шанс да се запозная с някакви хора и да не скучая. Припомних си студентските години направо Simple Smile 2 дни се отдадох на обикаляне и разглеждане. Единствено не ми хареса, че е ужасно пълно с туристи. Огромни тълпи навсякъде и огромни опашки. Но е неизбежно с това хубаво време и толкова популярна дестинация.

Ден 3-4 изкарах в офиса (обучение), мечтаейки си за плаж Simple Smile след това нощен полет в петък, събота на работа в полузаспало състояние и днес на мач на детето. Представям си колко ще са забавни децата.

От Барселона му донесох малко летни дрешки за подарък. Имаше нужда от подновяване на гардероба. Единствено обърна внимание на двата футболни екипа Simple Smile и само разпитва дали тези отбори са добри. с баща си са едно към едно в това отношение. Дай им футболни екипи, футболни маратонки и мачове, за да са щастливи Simple Smile

Отивам да си направя едно кафе Wink

# 162
Здравейте! Наборчетата ни пораснаха и е добре вече да си имаме темичка в подфорум "Деца в училищна възраст". От опит с дъщеря ми мога да кажа, че подобна тема и комуникация ми е била доста полезна и продължава да се развива по класове. Който желае и има интерес може да се включи, заповядайте - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781241.msg28157847#msg28157847

# 163
  • Ловеч
Хей!Нямам РД!
Най-вероятно детето ми е спретнало номер -той е главен заподозрян-постоянно ми кани приятели,други изтрива-аз виновно се извинявам.

# 164
  • София
А, добър ден.
Дойде ми днес м съм като прегазена от влак, а и се опитвах да се разболея тези дни, та се тъпча яко с чай, неонгин и каквото се сетя още, включително и компрес с ракия и черен пипер, а дано ме подине поне мен, че вече ми се реве с глас- Стани и  той се оказа с бронхит Tired. Сле дкато влачи една кашлица няколко дни поред и накрая стана кънтяща, та все пак реши д аотиде на лекае и то станало бронхит. Сега пие и той АБ и ходи на работа, толкова не можа поне един ден да си вземе, ако не болничен, то поне отпуска Crossing Arms.
Единственото, което мога да споделя хубаво покрай мен от тези дни е, че се видях с бременната ми приятелка по повод рождения ми ден и много й се радвам, много й отива, сияе Heart Eyes.
От моите колеги, дето ви казах, че се колебая какъв подарък да си избера, измислих часовник, има го във фейса, много ми хареса Heart Eyes.
Иначе Йоето е по-добре, утре са на контролен преглед, надявам се, и лекарката да потвърди моите виждания, че се оправя. Иначе и тя е станала една такава крива от време на време, пазари се за всяко нещо, еййй това да отиде да си измие зъбите от 5 минутни занимание се превръща в половин часово...вече имам чувството, че съм като латерна- Йоанна, обуй се, не ходи боса, Йоанна, облечи се, прибери това, виж къде изгуби онова, ааааа. Особено използва и при баба й, най минават номерата. Crossing Arms
Тоби- честит рожден ден и тук  bouquet Всичко най-най-най Hug
Дони- много се радвам за Гого Heart Eyes Честита пералня  bouquet
Люби- напазарува ли от Хиполенд за бебчо Hug
Мони- как е малкото Мони, дано не е нещо сериозно Praynig
Кокосче- Hug
Еспа- как си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт