Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тобева, не се стискай и почерпи с една картинка за НЕрождения ти ден. Да пийна нещо докато съм се опнала в камерата. Покрай Любито и Еспа така да ми е домиляло за бебеее, ама няма; ( Ще гушкам чужди вече. Ма ни брата, ни зълвата ще ме зарадват скоро.

# 166
# 167
  • София
въх котьоооо Flutter

# 168
  • София
Ми, Тоби, видях, че ти честитят, викам и аз да не остана по-назад Heart Eyes Mr. Green. Поне, приеми, че са ми изкреин пожеланията и си важат.
Почерпката е супер Hug
Аз днес съм многооо по-добре- май преборих тръшването с компреси с мен и ракия, чай с мента и мед и капки за нос Praynig. Стани и той е по-добре, изкарва секрет от откашлянето, ама аз му казвам, че така е по-добре, защото иначе тази гадост му стои затлачена в гърдите Sick.
Йоето днес баба й ще я заведе на контролен преглед, изглежда много по-добре и тя, да видим какво ще каже лекарката. Надявам се и тя да подкрепи усещането ми Praynig.
И от днес си подновявам режима на хранене, че последните дни беше много омазване ooooh!. Мисля и следващите дни да съм стриктна, едно, че ме е страх да не са излязли пак нещата от контрол, друго, че все пак идват по-топлите дни и да не съм като хипопотам в по-тънките дрехи  Tired.

# 169
  • Русе
Ами аз получих известие на АБВ-то, че имаш. Верно, стори ми се странно, че никой до обяд не беше честитил, ама.. newsm78 Нищо, пак да си жива и здрава!  Laughing
Рали, не напазарувах от Хиполенд, защото половината артикули ги нямаше налични, та спретнах една поръчка онлайн и днес си я чакам до 12:30. Иначе Карина пак намаза, де, една рокля и тениска от Waikiki. Ей, като видя момичешки парцалки и не мога да се стърпя. Вчера идваха свекитата и им показах комплекта за бебка. Коментарът беше, че не било хубаво малко бебе с черна шапка. Обяснявам аз, че това са ушите на Мини, ама ефект 0.
Ради, не си се включвала скоро, но аз да си кажа. Много сте хубави цялото семейство! И честити християнчета! Много се умилих от белите рокли на трите ви.  Heart Eyes
Рали, да оздравяват твоите хора, а теб да не те хваща! Венци и той вчера нещо се оплаква от гърло. А като вземах Кари от градината имаше бележка на едно дете на шкафа, че е с обилна хрема и не е удачно да посещава ДГ. Беше подписана от сестрата. Като питах Кари ми каза, че имал зелени сополи.  Sick

# 170
Ех, все по-редки и по-редки стават посещенията ни тук.
Ама какво да се прави.
При нас всичко е по старому - Марти и малкото са все с мен, сили нямам. Не за друго ами все се къпя за 5 минути, често крем дори не си слагам  Sad. Навсякъде е пълен безпорядък. Непрекъснато има нещо за пране и прибиране. Не успявам да си обърна грам внимание. Където и да ходя все има някой с мен и все бързам, бързам та да не ми крякат и да се чудя какво да правя. Хубавото е, че поне за готвене не мисля толкова.
Иначе е чудесно, че навън е свежо и пролетно.

# 171
  • София
Зор беше за ФБ , но и там една активност...
Онзи ден минахме ТЕЛК, че стария изтече. Оставиха го 90% с чужда помощ. Сега се почва разправиите със документации при социалните.
С Гогича сме на морска вълна вече. Само ме мъкне до кашона на басейна и ми вика - хади удата. Не се наваля значи Sad
Уикенда ни е социалноангажиран - и двата дни сме на рождени дни.
Кокос, не видах снимки от Командировката. и един въпрос ме мъчи - каквато си малка и крехка - кой ти носи куфара? Не з а друго - да ме вземеш следващия път да ти помогна. Яка съм - моем да носим Wink
Тоби, ти стегна ли багажа?

# 172
Ааа Дони, щом е за ходене, хич не ми тежи куфарът Wink търкалям си го с мен навсякъде като се наложи, само пътуване да има Simple Smile ти ела все пак, но заделяй пари, че за съжаление не покриват разходи за носач на куфари Simple Smile

При нас откриват една временна позиция (3 месеца, за летния сезон само). Ако се сещате за някой с мн добър английски, работил в туризъм/ хотел... Комуникативен човек, да е готов на много динамика, натоварване... Мога да давам повече инфо на лични. Да кажа, че и се говори много по телефон, защото не всеки може да се подложи на този стрес (да имаш към 30-40 обаждания на ден и да имаш търпението и спокойствието да обясниш всичко).

# 173
  • Ловеч
Момичета ,приземих се успешно !
Екскурзията мина чудесно.Препоръчвам горещо !Въпреки че бяхме с 40 деца си изкарах фантастично! И повече не искам да чувам как Румъния била на последно място , а ние преди тях NaughtyОбещавам да кача и снимки,но като имам повече време.
Баба и дечко си отживяли без нас -не помня дали споменах ,че сестра ми пътува с мен.
Имаме и 3 риби -подарък ,плуват в в един леген заедно с шепа царевица и хляб-утре мисля тържествено да ги пуснем в реката ,ако са живи разбира се Mr. Green
Утре последен ден на работа за тази седмица,в петък съм квестор по математика ,в събота на дефиле по -случай 24ти май.В неделя разходка в Плевен ,ако не ни мине котка път.
Таис ,стискам палци и на краката  Hug
Дони ,приготвяй басейна че го дават топло Wink

# 174
  • Русе
Привет!
И ние бяхме на детски рожден ден в неделя на едно момиченце от групата на Карина. Мина добре, успяхме да си поприказваме с родителите.
Днес бях на консултация. Бебето е добре развито - така каза докторът. Обърната е главично и готова за старт (малии), около 2кг. Ще ходя пак на 10.06 за 45-дневния. Все по-често се присещам нощем и започна да ме хваща страх. Нали знаете, че много ме е страх от раждането и за това не исках да си го причинявам пак..
Вчера поръчахме допълнително 2-крилен гардероб за детската от същата фирма, за да има къде да слагам нещата на беба. Ще ни го доставят на 06.06 и ще започвам да пера и да редя. Трябва да изперем и кошарата, да наглася багажа, да си направя уговорка с лекар..Пффф! Изобщо не съм готова.
А на Таис за какво трябва да стискаме палци? Пак съм неразбрала. Ще стискам, дано да не е късно.  Peace

# 175
  • Ловеч
Имам няколко по-големи мами от моят клас -ми не са лоши жените,винаги с прически,лак ,токчета стараят се Laughing
Ти сега искаш нещо да ми кажеш ли?  Crossing Arms

За зъбчето и чурката казах, нали?
Днес заведох пубера на поредният урок….
Но, само месец и половина остана   Hug
На датите на изпитите ще стискате палци, крака и каквото още имате  Mr. Green
Та тигъра на Таис утре има изпит,в петък също.Късмет!!!
Люби,страх не страх то не остана  Hug
Дони,Честито Ви завършване на 1ви клас-ми то детето грее,вдига ръка,баба и тя удостоена-Весела Ваканция!

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 21:11 от tobito

# 176
  • София
Ох, мерси. Ще си отдъхна 3 месеца от ранно ставане, че ми беше дошло до гуша. Утре на спокойствие в работата ще ти разгледам снимките. Мернах, че и Кокосчето е качила, но не ги разгледах обстойно. Днес, понеже вчера се ядосах в офиса и си взех цял ден. Поне си изпекох блатовете за  тортата, която ме помоли една позната да спретна. Да видим какво ще излезе, да не се излагаме Simple Smile))
Люби, и ние сме за гардероб. Искам обаче цялостно детско обзавеждане, ремонт...който и тази година няма да ме огрее Sad Догодина...уж
успех на Алекс утре  Hug

# 177
  • София
Здравейте,
Аз се изгубих, защото тези дни не ми се пишеше. Йоето се оправи от бронхита, от понеделник е на градина, но баща й- аххх, баща й, все още не. Tired Все още влачи кашлица, пие лекарства, обаче явно не се е оправил напълно. А и се убедих, че когато боледува мъж, е по-кофти от когато детето е болно. Голямо мрънкане, голямо чудо Tired. Онази нощ така жестоко се скарахме, че още и държи ooooh!. После сутринта аз му правя кафе, той отказа. Такааа ли, ми тогава и аз няма да пия, той като направи Crossing Arms. И уж колкото и аз да се питвам да му помагам и да се грижа за него, толкова повече накрая нещата се объркват. Уффф, горчи ми и ми е едно такова смотано така.
Иначе, да се похваля, класирана съм за стипендия за успех и до средата на юни ще ми изплатят паричките Party.
Друго, подписах декларация, че Йоето от юни няма да ходи на градина. Ще се гледат с баба си, те там ще са сборни групи и да не рискувам пак да лепне нещо.
Люби- тук сме /поне аз де/, ще стискаме палци и всичко ще мине добре. Радвам се, че всичко върви засега добре Heart Eyes.
Тоби- много хубави снимки от Румъния Hug
Таис- стискам и аз палци за детето. Успех му желая! Praynig
Дони- много хубави снимки от завършването, наистина детето грее Hug Сега го дават хубави почивните дни, дано да стигнете до басейна. И хубаво изкарване на рождените дни!
Кокосче- за временно не ме устройва тази позиция, а и на другите неща не отговарям, тоест да съм работила в хотел или да съм за вършила туризъм. Жалко. Си гурно ще си америте някой де.
Съвсем оредяхме наистина, и Ради, и Мони даже не пишат вече....

# 178
  • Русе
Ти сега искаш нещо да ми кажеш ли?  Crossing Arms

За зъбчето и чурката казах, нали?
Днес заведох пубера на поредният урок….
Но, само месец и половина остана   Hug
На датите на изпитите ще стискате палци, крака и каквото още имате  Mr. Green
Та тигъра на Таис утре има изпит,в петък също.Късмет!!!
Люби,страх не страх то не остана  Hug
Дони,Честито Ви завършване на 1ви клас-ми то детето грее,вдига ръка,баба и тя удостоена-Весела Ваканция!
Ама съм и аз  ooooh! Таис, стискам палци! Успех на Алекс!
Дони, честито завършване на първи клас!
Рали, честита стипендия! А вие да се сдобрите, ей!

# 179
  • София
Тук съмммм....

Не съм писала,но ви чета.
При нас нищо ново и нищо интересно.Мъжа ми още е без работа.Притеснено ми е.
Мене малко ме повишиха.
Мони е ок.Тя само август няма да ходи на градина.
ДОНИ честитито завършване.
РАЛИ дано се оправите с мъжа ти.Ама и той е инат Wink
ЛЮБИ наистина не остана

Общи условия

Активация на акаунт