Румъния никак не са зле, верно че има места, където е кочина, но при всички случаи са по-добре от нас. Още като видях снимките и бях сигурна, че си била там, пък не знаех Тоби.
Таис още един, продължаваме стиснатите палци.
Дони, стана ли тортата? Аз пък обичам да ставам рано, сега с малкото около 6.15 съм на крак. Верно че не ходя на работа, но голямото не ляга по-рано от 11 и ми идва нанагорно.
Ралче браво за стипендията. Аз откакто оставих Мартин в къщи, забравих тотално за болести и лекарства. Много ми е нанагорно понякога, но детето е ок.
Мони ще се справите, София е голям град, упоритост и търпение.
О, а настроенията на ММ отдавна не са ми в категорията за забелязване, той да не би да забелязва моите а?! КАто иска да се цупи - на майка му, аз имам деца, с които да се съобразявам.
. Днес пак има преглед при пулмоложката, ще настоява да изпише друг АБ и се надявам този вече да започне да действа, че вкъщи е ад така, момичета
.
Таис -жива ,здрава -красива,щастлива и усмихната!!!!
една хубава вечеря си спретнете, после малко продължение и ще видиш как ще намалите стреса. А ако го повтаряте някокко вечери поред, ше забравите за болести и сърдене
))))) радвам се, че съм помогнала и ще има екскурзия 

Ама и в нас не съм се задържала...Ако имах възможност сериозно бих наела една жена да поизчисти в нас, защото ме е срам да кажа от кога не съм чистила 

.
.
Весел празник!