Пролет-лято-есен-зима и таз година почти отмина- ЯНУАРСКА раздумка

• 59 183
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Люби, надявам се да те изненада, че да не се тревожиш, а да мине бързо като моето раждане - за 1 час.
Румъния никак не са зле, верно че има места, където е кочина, но при всички случаи са по-добре от нас. Още като видях снимките и бях сигурна, че си била там, пък не знаех Тоби.
Таис още един, продължаваме стиснатите палци.
Дони, стана ли тортата? Аз пък обичам да ставам рано, сега с малкото около 6.15 съм на крак. Верно че не ходя на работа, но голямото не ляга по-рано от 11 и ми идва нанагорно.
Ралче браво за стипендията. Аз откакто оставих Мартин в къщи, забравих тотално за болести и лекарства. Много ми е нанагорно понякога, но детето е ок.
Мони ще се справите, София е голям град, упоритост и търпение.
О, а настроенията на ММ отдавна не са ми в категорията за забелязване, той да не би да забелязва моите а?! КАто иска да се цупи - на майка му, аз имам деца, с които да се съобразявам.

# 181
  • Русе
Ели, и аз така се надявам. В понеделник ще ходя до АГ да се срещна с лекарката, която съм избрала.
Малко мрън - вчера се обади сестрата от градината, че Кари вдигнала температура и ходих да я прибера на обяд. Заведох я при личната в 16ч. Гърлото било зачервено, изписа Осцилококцинум и Тонзилотрен, а на гърба на рецептата антибиотик, ако продължава да вдига температура и в събота. Снощи вдигна на няколко пъти, днес за сега още не е. Дано да се пребори. За капак едното зъбче е доста разклатено и я боли и не иска да яде от страх. Лекуваме възпаленото гърло с ванилов сладолед.  Mr. Green Давам обилно течности, друго не иска. Иначе днес е жизнена, за разлика от вчера. Беше отпусната като кашкавал. От средата на декември не беше боледувала.
Лекарката каза и аз да изпия една доза Осцилококцинум превантивно, и май ще я послушам, че нещо се разкихах.

# 182
  • София
И аз идвам да се оплаквам, може ли. Моят Стани се оказва, че все още не се е оправил от бронхита, явно АБ, който пи не му е подействал, вчера мина през личната, продължавал да има спазми Tired ooooh!. Днес пак има преглед при пулмоложката, ще настоява да изпише друг АБ и се надявам този вече да започне да действа, че вкъщи е ад така, момичета Tired. С глас ми идва да рева. Той като му е кофти, ляга, пъшка и охка, обаче започва и да си го изкарва на мен, Йоето и бабата ни. Аз го питам с какво да му помогна, отнасям си го. Йоето нещо си пее, изобщо него не го закача, той обаче влетява в стаята и започва да й крещи ooooh!. На майка си също, изобщо всички сме му виновни Tired. Като за капак днес сутринта подхлъзнал се в банята, паднал и сега има огромна цицина на слепоочието #Cussing out.
А мен кой ме пита какво ми е, като тези дни за всичко аз мисля вкъщи него не го закачам за нищо, а в същото време се опитвам и на него да помогна...и Йоеот прибирам от градина след работа, и пазарувам, и други текущи неща си движа...ааааа, аз на кой да си го изкарам!?

# 183
  • Варна.....
Много, много съм ви благодарна, че тия  дни сте се сетили за мен.
Много ми е трудно да ви опиша колко много се притеснявах за Алекс и как ще се справи. вероятно бях по- притеснена от него  Mr. Green
Но, минаха изпитите, детето е доволно от себе си. Чакаме резултатите. Прогнозата е за добри оценки, но докато не ги видя на сайта на МОН едва ли ще повярвам. Все се притеснявам как ще му, зачетат отговорите.
Ралче, болен мъж е по- лошо от и от болно дете! Аз се старая да не му обръщам внимание в такива моменти, но не винаги се получава.
И понеже днес имам празник, виртуално ви черпя за мое здраве  Heart Eyes

# 184
  • Ловеч
  bouquetТаис -жива ,здрава -красива,щастлива  и усмихната!!!!
ЕЕЕЕ ще почакаме за резултатите-то нали е една секретност,не ви и трябва да знаете.Те секретните служби го карат по-така в сравнение с нас Mr. Green
Разходката в Плевен беше чудна ,с изключение на прибирането с микробус- миришеше  ужасТно-баба с торба лук и корени домати,младеж с парче пица в найлонов плик ,в съчетание с жегаааааааа.Така не ми е било лошо от както бях бременна ooooh!
Купих на младежа сандалки,бях на МОЛюхууууу!
Утре не съм на работа -кеф голям-ама бойлера не работи и ще съм дежурна по майстор-от сега знам -за смяна на щракалката на бойлера-50лв Twisted Evil
Казах ли ,че отивам с тигрите от 5 клас на Пловдив след две седмици -благодарение на Кокосчето намерих хотел-чудя се тур оператора за къв го ползваме????

# 185
Рали, не му се връзвай на мъжа. Според мен просто трябва да намалите малко напрежението. Нали знаеш откъде минава любовта на мъжа - през стомаха Wink една хубава вечеря си спретнете, после малко продължение и ще видиш как ще намалите стреса. А ако го повтаряте някокко вечери поред, ше забравите за болести и сърдене Wink
Тоби, кой хотел избра? Одобриха ли го родителките? Simple Smile))))) радвам се, че съм помогнала и ще има екскурзия Simple Smile
Таис, стискам палци младежът да се е представил според очакваното Simple Smile
Аз се отдавам на почивка преди поредната рабоотна седмица. Приятна седмица и на вас!

# 186
  • Ловеч
Кокосче ,НаздравИ!
хотелът е Метропол-гледах местоположение ,места ,цена.Към 18 ч колежката ми пише ,ако може децата да носят по 30лв за капаро за хотела във вторник.Само че, в понеделник не сме на училище,аз деца от моите във ФБ не допускам,нямам намерение да звъня на майки и да разказвам   #Crazy
И целият цирк заради онази от фирмата защото в сряда заминава с абитуриенти на бал и нямало кога.И накрая учителките са патки hahaha
Все пак имаме тайна група в която фигурират 8  бр родители -пуснах инфо като споменах децата да се информират по -между си и така.Да се надявам ,че като е за хубаво вс. ще е ок .
Дони??? Засрами се-откри летния сезон на терасата и ни отсвири Whistling

# 187
  • София

По един за Таис-чето и за Тобито. Да сте живи и здрави  Heart Eyes
Тоби, не съм открила сезона още Sad Ама и в нас не съм се задържала...Ако имах възможност сериозно бих наела една жена да поизчисти в нас, защото ме е срам да кажа от кога не съм чистила  Embarassed
В събота излязохме в 9.30 за барокамера. Процедура до кум 11.30. Обяд в капанчето срещу нас на принца, след това седна в колата и заяви - пъързалка. Научи се диването, че когато си каже, еле пък правилно и аз веднага се съгласявам и айде на пързалка. После с него ходихме до Джъмбо - голяма прецаквация. на паркинга сложили батут и въртелебки - добре, че след час и половина заваля, зада влезем в магазина. Нямяше лиминт и познайте - половин час на въртележка, един час на батута. Баба им даде пари да им купя баскетболен кош със стойка. Той си хареса флумастри и едни карти с азбуката. Оставихме само багажа в нас и се обади една приятелка и с нея излязохме...Прибрахме се в 9.
Вчера монтира баща им коша - няма такъв кеф. Толкова беше впечатлен и се е радвал, защот на него пускането в дупки на разни неща му е самостимулация. Леко му е високо, но се мъчи завалията. После барокамера. След нея ни дойдоха гости. Водихме ги на конната база, на която ходим. два часа убихме там. Търча покрай конете, те идваха при него. Този път обаче нещо не искаше да язди - само ги гали. И си викам - гледай какво нещо е природата. Един не му посегна или да избяга, сами идваха при него.Хрисчето , понеже искаше да води за юздата един лекинко пострада, защото коня му се дръпна. Та после в нас на батута. Децата щуряха, ни е пихме бира. Гого толкова се измори, че в 9 беше в леглото. Не стигнах и да гласувам дори - кога? Вчера особено много му дойдоха емоциите Simple Smile
Ето Тоби , докладвах Wink

# 188
  • Ловеч
Дони ,Благодаря Hug
Много изчерпателно ,но и доста изморително -изобщо не знам от къде имаш сили ooooh!
Освен че нямам бойлер ми спряха и водата -да не се дразня hahahaОсвен да звънна в енергото и тока да спрат Mr. Green
подаръкът ми е машинка за домашна паста-отиде ми диетата...

# 189
  • Варна.....
Тоби!!
Да си жива, здрава и все така позитивна!!

Може да сложиш и картинка!
Аз след последният ти РД сериозно се зачудих дали има какво да ти честитя, но  като видях че Доника се е включила викам си тоя път няма грешка  Mr. Green

Дони, хич да не е похойкваш си! Колко е трудно и сама си знаеш!

# 190
  • Ловеч

Поправих се!
Таис ,благодаря-много яки мъжове ни избрала Доника Mr. Green
Все още съм в добро разположение на духа -въпреки битовизмите около мен.
Ивко ,от сутринта пере с една детска пералня и простира чорапи-половината ми щипки са пред блока.
Люби,Еспа как са коремчетата?

# 191
  • София
Тоби, честит рожден ден и тук  bouquet Да си жива и здрава и всично най-най-най Hug
Тайс- и на теб всичко най Heart Eyes Ще стискам палци за детето и за изпитите Praynig.
От сутринта съм тръгнала да пиша този пост и ме завъртяват служебно нещата и не стигам до тук, нали сме си само двете с колежката Crazy.
Та, накратко, да, Кокосче- твоя съвет съм последвала, и без да го прочета Whistling. Наваксахме с личните отношения, сега сме в добри отношения, щастливи, още повече той Mr. Green.  Вчера гласувахме, после ми купи блузка, да ми купува гласа Mr. Green.
Най-хубавото е, че в един от разговорите ми каза, че и той иска второ дете, колкото мен, че даже и повече и дай Боже като спра Синтрома за кръвта, ще мислим да действаме и ще спрем да се пазим, не зависимо, че може и аз да не съм започнала друга работа Crazy. Каза, че да сме живи и здрави все ще гледаме да се оправим някак си финансово. Честно ви казвам, че не очаквах от него да подхване тази тема и то точно така да ми каже. В предишните ни разговори, аз ви споделях и ревах, че той не се чувства като мен готов и че това всъщност най-много ми тежи. И много ми е леко сега на душата, независимо, че сега наистина все още не можем да действаме, обичам го този човек Heart Eyes.

# 192
  • Русе
Еее, Рали, как ме разчуства! Много се радвам за вас!
И аз да споделя - днес се срещнах с лекарката, която искам да избера за раждането. Чаках от 13 до 16:30 в родилното - беше на операция. Първо ме пуснаха на тонове, после висях на регистратурата. С 2 думи подлудЕх. Като се освободи започна да ни приема по ред на номерата. Бяхме се събрали 4 жени. Прегледа ме на видеозон, каза че всичко е наред. Тоновете ми били хубави. Ако нямам проблеми да отида пак след месец, т.е. като вляза в деветия. Пита ме колко се е родило първото и като казах, че 4100 се пошегува да гледам да не преносвам пак, че това щяло да е 4500.  Laughing Девойката е с дълго бедро. И така.
Каринка е добре още от събота. Като извадихме зъбчето спря и температурата. Но реших да не я водя на градина още поне 2 дни. Днес ми стопи лагерите по площадките.
Отивам да правя спагети, че това поръча за вечеря.
Тобева, весел празник и наздраве!
П.С. Снощи бях на бал на дъщерята на една колежка и се видяхме пак нашия отдел. Много ми е хубаво така като се обадят.

# 193
Таис, Тоби, Чести Рожден Ден! Да сте живи и здрави, много обичани и успешни! newsm59 Весел празник!
Таис, стискам палци за резултатите на момчето ти!
Ралче, много съм щастлива за развръзката при вас Hug
Дони, ти живееш на страхотни обороти, просто ми взимаш акъла Sunglasses
Люби, при теб съвсем наближило, не се страхувай – всичко ще е наред! Как ти понасят жегите?
При мен – нищо кой знае колко ново – днес бях на лекар и новините не са лоши - бебка е 980 грама, шийката се е скъсила само с 2 мм, и е 1.6 см вече, броят на контракции 2-4 на ден са в рамките на нормалното при мен, за по-ниският белтък в кръвта, ако продължава да пада ще ми изпишат добавка с белтъчини (ще ставам като Киро Скалата явно  Mr. Green), както каза лекарката от нея бебето ще расте супер, но и аз ще раста, последното не ме радва особено Twisted Evil Ако се взема в ръце и увелича още приема на белтъчини, може и да се размина с нея. Кортикостероидите за дробчетата на бебето ще ги почвам след 2 седмици, няма да лежа в болница заради тях, мъж ми ще ми ги слага мускулно. Бебето е още седалищно, но това за момента не е проблем…надявам се
Ето едно снимка от мен с корем и Сами
Скрит текст:

# 194
  • Русе
Прекрасни сте!  Hug Колкото до жегите - с Кари излизаме към 9 и се прибираме преди обяд. А вчера точно в големите жеги бях на закрито.  Wink Започнахме да пускаме климатик. Аз винаги съм обичала лятото, но сега се моля да не е много жежко, поне да не става 40 градуса. На морето нека да е топло, за тези, които ходят. Иначе в парка до нас, където е по-хладно има доста комари. Дано скоро да напръскат. Имало съвместна инициатива с Гюргево.

Общи условия

Активация на акаунт