iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Получих две поръчки от 16 и 18 март.Липсва ми продукт, който е отбелязан като шипнат. Ето тази стевия http://www.iherb.com/Now-Foods-Better-Stevia-Liquid-Sweetener-Da … fl-oz-60-ml/16571

Тогава беше 1$. Не ми е голяма драма, но ще им пиша. Очевидно има разлика в последните поръчки. Комплиметчета не ми слагат от началото на годината - ок, ама сега и намалените продукти ли няма да пращат?

# 571
Ау, и аз я чакам, поръчах на 19 март, но все още нищо....

# 572
и в мойто кашонче липсваше подарък

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 573
  • София
Забравих да спомена, получих и коластрата на 21st century, все още е новозеландската. Явно имат запаси от сайта и за това не са сменили снимката.

Толкова неща съм напоръчала, обърквам се как да ги пия сега. Така съм ги разпределила:

сутрин: 4х коластра, 3х колаген, 2х ХК

след обяд: 3х рибено мадре лабс, 2х вечерна иглика-http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Primrose-Oil-1300-mg-2-Bottles-60-Softgels-Each/20478

1х вит Ц , 1х антиоксидант на Now Foods

вечер: същото като по-горе

Според вас ок ли е? Ако нещо пия в по-малко или по-голямо количество, ще се радвам да ме коригирате.
И ми стана интересно, понеже съм си набелязала още добавки, вие по колко вида пиете максимум...в момента имам чувството, че гълтам с шепи, а какво ще стане като си поръчам летните  Thinking

# 574
Искам да ви постна едно инфо

Предпазни мерки селен

Погълнат в излишък, селен може да бъде токсичен. Когато дневната доза е по-голяма от 1 000 микрограма на ден, косата става чупливи нокти са чупливи и имат хоризонтални ивици, кожата се инфектира лесно се превръща кисел дъх и умората.

Максималната доза не трябва да надвишава продължително приложение се оценява на 400 микрограма на ден за възрастни и 280 микрограма на ден за юноши. Бременните жени и кърмачките трябва да ограничат приема на селен 70 мкг на ден.

от тук
Sources : EU Register on nutrition and health claims, EFSA, 2012. PDR for Nutritional Supplements, Thomson Healthcare, 2001. Directive 2008/100/CE du 28 octobre 2008

Хората, които страдат от гуша трябва да избягват добавки на селен.

# 575
Мама Сметана, изчисти си пощата, че се опитвам да ти пиша на лични Praynig

# 576
Искам да ви постна едно инфо

Предпазни мерки селен

Погълнат в излишък, селен може да бъде токсичен. Когато дневната доза е по-голяма от 1 000 микрограма на ден, косата става чупливи нокти са чупливи и имат хоризонтални ивици, кожата се инфектира лесно се превръща кисел дъх и умората.

Максималната доза не трябва да надвишава продължително приложение се оценява на 400 микрограма на ден за възрастни и 280 микрограма на ден за юноши. Бременните жени и кърмачките трябва да ограничат приема на селен 70 мкг на ден.

от тук
Sources : EU Register on nutrition and health claims, EFSA, 2012. PDR for Nutritional Supplements, Thomson Healthcare, 2001. Directive 2008/100/CE du 28 octobre 2008

интересно, мерси!

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 577

Това е доста хм...... "неточно" твърдение. И какво значи "гуша"? Има няколко вида заболявания на щитовидната жлеза, които предполагат различно лечение. Едно например от тях е моето-Хашимото и за него се препоръчва пиенето на селен.

# 578
Тази омега http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg- … 00-Softgels/37790 в хладилник ли се съхранява?
А коластрата http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621?
Благодаря предварително!  bouquet

# 579
  • София

Не е задължително
Когато омега 3 се съхранява в хладилник е по-приятна за пиене и не създава СЧДискомфорт.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 580

Не е задължително
Когато омега 3 се съхранява в хладилник е по-приятна за пиене и не създава СЧДискомфорт.

Денис, много благодаря за бързия отговор!   bouquet  И за коластрата ли се отнася?

# 581
  • София
ina21
Да, коластрата се съхранява при стайна температура  Peace
Тя се приема на гладно с повече вода - поне 30-40 мин преди хранене

# 582
  • София
ina21
Да, коластрата се съхранява при стайна температура  Peace
Тя се приема на гладно с повече вода - поне 30-40 мин преди хранене

да попитам ДЕНИС, тъй като в предни постове пишеше, че съхраняваш коластрата в хладилник, дали при различните производители съхранението е различно? В момента ползвам тази на Symbiotics и на нея пише- на стайна температура?

# 583
  • София

да попитам ДЕНИС, тъй като в предни постове пишеше, че съхраняваш коластрата в хладилник, дали при различните производители съхранението е различно? В момента ползвам тази на Symbiotics и на нея пише- на стайна температура?

За коластрата на капс. или табл. - при стайна Т., но за коластрата на прах е по-добре да се съхранява в хладилник, особено по-големите разфасовки

# 584

Това е доста хм...... "неточно" твърдение. И какво значи "гуша"? Има няколко вида заболявания на щитовидната жлеза, които предполагат различно лечение. Едно например от тях е моето-Хашимото и за него се препоръчва пиенето на селен.
Момичето се опитва да бъде полезно. Под "гуша", обикновено, по народному, се разбира хиперфункция на ЩЖ, защото е издута и видима. Нали си чувала, че някои "имат кръвно".Е, ясно е че става дума за високо кръвно налягане. А между другото има методи от народната медицина, които лекуват "гуша" и "кръвно", като например здравеца нормализира кръвното, високото към нормално и ниското към нормално, а по същият начин еньовчето нормализира функциите на ЩЖ (не и в твоя случай)Peace

Общи условия

Активация на акаунт