Декемврийчета 2013

• 33 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен 2-ма ми стигат, не че се оплаквам, много си ги обичам...
И аз така си казвах допреди година, даже раздадох всичките си бебешки и за малки деца неща. Но ей го на изненада.. Малко изтърсаче се появи, няма да го махам я.. На 40 тата ми година. И хайде всичко отначало, с майки на по 15 г по- млади от мен Simple Smile Така че не се заричай, всичко се случва

Ааа не,не... аз дори и в периода си на работохолик исках да имам още едно дете, за да има Борис човек, на който да разчита и да го обича безрезервно, както само братя могат. Аз самата имам 2-ма братя.... който има брат/сестра ще разбере за какво говоря. Но 2-ма наистина са ми достатъчни, сега чакам да ми дойде МЦ и бягам за спирала  Peace

# 76
Аз съм чувала за случаи, в които се забременява въпреки спиралата. Случва се да се размести или не знам точно какво, та да стане работата. Ако ти се случи без да го очакваш, ще го махнеш ли?

# 77
И аз така си казвах допреди година, даже раздадох всичките си бебешки и за малки деца неща. Но ей го на изненада.. Малко изтърсаче се появи, няма да го махам я.. На 40 тата ми година. И хайде всичко отначало, с майки на по 15 г по- млади от мен Simple Smile Така че не се заричай, всичко се случва
A аз май се надявам тайничко да ми се случи някаква подобна изненада след годинки. Искам, но съзнателно на трето бебе едва ли ще се навия. Най-вече защото при нас отглеждане на трето детенце, ще означава повече компромиси за сегашните две от гледна точка на финанси, на време и внимание, на най-добри възможности и т.н.
Много са хубави бебешорите, момичета!  Hug То какви бебешори, вече си имаме малки човечета с оформени муцунки, прически, тоалети - страшно бързо лети това време...
Слагам и нашата кипра в редиците:
Скрит текст:

# 78
Здравейте момичета, поздравления на всички за съкровищата. Да ви попитам на какъв интервал храните дечицата си? Моят калпазанин е почти на три месеца, предлагам му да суче всеи път като ревне и излиза че яде супер начесто. Някой има ли такъв проблем? Притеснявам се да не му малее кърмата, макар че на килограми си е добре  (6500гр), наддава си и не мога да разбера защо яде толкова често?

# 79
  • София
Дойчинова, слъмчице съкровищунско си имаш   Heart Eyes
За кърменето на често - моята само на мен виси и вмомента дори. Аз съм се изпопритеснила тези дни пък че не ака.
Кърмата се усвоява по-бързо от АМ, затова е все гладен. Тя е по-лека като храна.

# 80
Дойчинова, слъмчице съкровищунско си имаш   Heart Eyes
За кърменето на често - моята само на мен виси и вмомента дори. Аз съм се изпопритеснила тези дни пък че не ака.
Кърмата се усвоява по-бързо от АМ, затова е все гладен. Тя е по-лека като храна.

Ние също сме на кърма ,понякога му предлагам често  , на поискване... понякога удряме 3-4 часа пауза....но и ние имаме проблем с акото. Не знам защо , но доктора каза , щом детето се изхожда до 5тия ден и детето си е добре ,няма проблем .....Обикновенно го правим на 3тия или 4тия ден...течно си е ...

# 81
Doichinova страхотна е  Mr. Green апък аз си мислех, че ние нямаме коса  Laughing

# 82
За акането рядко си има обяснение - в момента децата ни наддават и израстват най -много и най-бързо и съответно усвояват цялото количество кърма и не остава почти нищо за изхвърляне Simple Smile Щом акито е рядко като консистенция и е жълтеникаво значи всичко е наред - може и до  7 дни да не се изхождат Wink

# 83
Ааааа, Jaska, коса имаме - половин сантиметър, полупрозрачна  Joy
Ще изчакаме някоя друга годинка за прически ние  Laughing
doneto_nik, пък при нас кърменето няма постоянни по време интервали - преди обяд хапва по-рядко - стига до 3 часа, следобяд намалява на 2 и половина до 2, вечерно време 2 часа й е максимумът. Нощем обаче си направи сама режим да спи по 6-7 часа. Засега това ме устройва.

# 84
Е значи сте супер, моя преди обяд яде на половин час, после навън не се буди 4-5 часа, следобед и вечер имам чувството, че постоянно е на гърдата. Нощем е различно, но най-често яде в 3-4 и после към 6-7.

# 85
  • Плевен
и ние се кърмим по начесто през деня ,нощем някой път спи повече друг път не . Сега е хубаво времето и сме на село и все на вън спинка и му е много приятно

# 86
Здравейте мами! Днес с Хрисито бяхме цял ден на вън. Doichinova и ние сме така с косата имаме даже и малко по малко от половин сантиметър мисля ахха голяма сладурана Simple Smile

абе да ви питам тези които ходиха в Горна баня на ортопед там как е процедурата? Че мен педи ми е препоръчала Д-р Алексиев обаче не знам каква им е процедурата с час ли е без час ли е ?

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 20:12 от verinka123

# 87
Здравейте и от мен момичета!

За съжаление много рядко пиша, но се опитвам да следя какво става в темата.

Страхотни дечица!!! Да са ви живички и здравички!!!!

Ние се храним на 3 часа(само кърма), а през нощта правим пауза от 5 часа.
verinka123 , ние бяхме на ортопед в Горна баня миналата седмица. Прегледът ни беше при д-р Ефремов  - много приятен, даде ни доста информация и ми отговори на всички въпроси, които ме вълнуваха. Не трябва да запазваш час предварително. Отиваш на регистратурата, казваш при кой лекар искаш да влезнеш на преглед и ти искат направлението от педиатъра. Платихме 18лв за ехограф, защото направлението не го покривало.

А ето ни и нас: http://prikachi.com/images/930/7188930D.jpg

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 22:28 от stoyanka7717

# 88
  • София
На бебе косата вече ѝ е доста редичка, но пък много дълга. Ако не слагам фибички ще ѝ влиза в очите Grinning

А за храненето - съкратих интервалите от 4 на 3.5 часа, за да мога да вместя петото хранене и да направи поне 650 милилитра.  Иначе ядеше по 550, но все ми се струва, че бяха малко за 3 месечно бебе  Thinking

А вечер заспива в 22:00 и се буди чак в 8.00 на сутринта като по часовник, което прави 10 часова пауза.

# 89
На бебе косата вече ѝ е доста редичка, но пък много дълга. Ако не слагам фибички ще ѝ влиза в очите Grinning

А за храненето - съкратих интервалите от 4 на 3.5 часа, за да мога да вместя петото хранене и да направи поне 650 милилитра.  Иначе ядеше по 550, но все ми се струва, че бяха малко за 3 месечно бебе  Thinking

А вечер заспива в 22:00 и се буди чак в 8.00 на сутринта като по часовник, което прави 10 часова пауза.
благородно ви завиждам за режима  Tired   ние си търсим на 3 часа и това си е то....коли го,беси го,най-много 4 часа и вика че е гладен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт