Декемврийчета 2013

• 33 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да картонена но надписа е син и и има някакво аб,сигурно моя е объркал млякото.Утре ще ида до агазина да проверя,добре че имаме още от старото

# 661
  • София
Jaska, и мен това ходене всеки месец на преглед ми идва в повече, а камо ли за бедното ми детенце. Затова бавя и този ортопед.
Днес по обед излезнахме в дъждовния парк. Беше приказно: зелено, чисто, спокойно и свежо. Без тълпи и с чист въздух. Все едно не бяхме в гадната София.
Лека нощ от нас! Аз кърмя Анна за успокоение. Мисля че понякога сънува страшни сънища, защото почва да плаче на сън Sad

# 662
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Гледам за ортопеди и проходилки сте отворили дума - на нас също не ни казаха нищо за градуси, само, че всичко е нормално, но ще ходим пак на 6м., защото нали бяхме седалищно и се правило профилактика. Като цяло и нашия ортопед не е голям привърженик на всякакви помощни средства за прохождане, но не ги забранява, съветва, ако може без тях. Аз му вярвам и съм много доволна, все пак и баткото водих при него и той седалищно беше, никакъв проблем не сме имали. С Борко ползвах проходилка, то иначе щях да полудея с него  Joy  той беше все едно на силни стимуланти - вечно енергичен, не се спираше - спане "йок"  Crazy  та слагах го в проходилка и въпреки това на 1 година вървеше между масите на рождения си ден, подпирайки се ест. по пейките (бяхме на открито юли месец)  да си получи подаръците  Laughing  а като пролази беше като войник - по корем първо с ръцете по лакти се придвижваше напред, после вдигаше дупето и така... все едно гледате тренировка ала Boot Camp на US Army  hahaha  после вече лазеше както трябва и проходи и най-интересно беше отиваме в парка и както си върви като човече и изведнъж застава на 4 крака и започва да пълзи по алеите  Joy  явно се изморяваше  Thinking

За майчинството искам да ви кажа, че жестоко са ни прецакали - не знам как са го направили, но аз виждам осезаема разлика! С Борко взимах едно 30% отгоре - един и същи доход, при един и същи работодател, дори осигурителния доход ми е малко отгоре, около 4% увеличение имам и... не знам дали защото ни смятат 2 години назад, а с него беше 1 година само, но просто ...  не съм политически настроена към никого и не искам да политизирам темата, но.... абе да са ни честити магистралите   Tired

Яйца още не съм боядисала. Борко отиде в четвъртък да боядиса яйцата на баба си, вчера пък цирк имало в техния квартал (на баба му) и днес вече го очаквам да се завърне  Party

А, да и за паузите вечер гледам сте писали- моята последните няколко дни започна да си прави паузата от 8 часа през деня - от 11 до 18  Shocked  и вечерта пак да ме вдига  Confused  обаче не е познала, снощи станах сигурно 10 пъти да бутам бибата, люлея кошарата, но АМ не дадох - да ги нямаме такива  Crossing Arms тъкмо махнахме нощното и сега пак ... ще яде през деня!

За течение някой беше питал - ние имахме такова в началото, малко след като ни изписаха и док. каза, че е нормално. Все пак аз ако бях бих проверила  Peace

Да засегна и малко женска, не бебешка тема - някоя от вас вече да е със спирала? Аз ще слагам в края на месеца, та какво да очаквам  Rolling Eyes  няма да е хормонална, нормална ще е . Боли ли поставянето? Цикъла променя ли се? (най -добре да го няма, вече не ми трябва  Joy)

Уф, дълго стана, но наваксах с темите от 5-6 стр. назад  Joy

# 663
  • София
Аз също планирам спирала в началото на май и то  нормална. Хормоналните ме притесняват малко. Ще следя как се развиват при теб нещата Simple Smile

# 664

Да засегна и малко женска, не бебешка тема - някоя от вас вече да е със спирала? Аз ще слагам в края на месеца, та какво да очаквам  Rolling Eyes  няма да е хормонална, нормална ще е . Боли ли поставянето? Цикъла променя ли се? (най -добре да го няма, вече не ми трябва  Joy)

Уф, дълго стана, но наваксах с темите от 5-6 стр. назад  Joy

За да не помисли някой пак, че обобщавам, или говоря от името на всички, подчертавам, става въпрос за МЕН:
- дали боли поставянето на спиралата- да, хич не малко
- цикълът- по-обилен, ужасно се чувствах.
Не я изтърпях дълго време.

Абе....., не знам дали бих сложила втори път такова нещо!

# 665
  • София
Каква е била спиралата?

# 666
Тази седмица не ми върви и това е. Снощи към 12 станах да храня Роси и я гледам цялата в пъпки. Сърби я, върти се. Милото ми момиче. Страхотен подарък ми направи за Р.Д.- ходене до спешното. Оказа се, че е някаква алергия към нещо, което съм яла. Най вероятно е към шоколад, защото вчера изядох 1 тоблерон, а аз попринцип не ям сладко.

# 667
Каква е била спиралата?

Голд Т мисля, че беше.

# 668
  • София
Ама че тъпо Sad
Аз много разчитах на тая контрацепция, не ми се занимава с никоя друга. Дано да е индивидуална реакция!

# 669
И аз се замислям за контрацепция...Не съм се решила обаче на спирала, нещо ме е шубе  Thinking

# 670
Дано при вас няма странични реакции.

# 671
  • София
Повече се страхувам от другите методи, нали не бива да забременявам, а какъвто съм карък.  Rolling Eyes

# 672
и аз ще слагам спирала,даже трябваше да е сега,този месец,но ми свърши днес и нямаше как да отида нито вчера нито днес,така че ще остане за другия месец  Simple Smile   сестра ми вече близо 4год е с спирала и от нея знам че поставянето никак не боли (явно зависи и от лекаря как я поставя) ,след като я сложат 2 дни не трябва да се вдига нищо тежко за да не я изхвърли организма и после....после всичко си е по нормално му,цикъла си й е както е бил винаги...явно наистина всичко е индивидуално...на мен АГ-то ми предписа да си взема най-старата като вид спирала,която била най-хубава Копер-Т......Весел празник,момичета  easter easter

# 673
Не зависи само от лекаря, а и от пациента болката при поставяне. Ходихме с една позната заедно, нея не я боля почти, а мен много. Е, все пак е моментна болка, ама опищях всичко  Crazy.

# 674
Трябва ли да имам цикъл, за да се постави? В смисъл, на мен не ми се е възстановил още заради кърменето (с баткото откарах повече от година без цикъл  Crazy ), това значи ли, че не може да се постави спирала?

Общи условия

Активация на акаунт