Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 132
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Това ми приличат на разбъркани снимки от някакъв апарт хотел, който е обзаведен типово от строителя. Най- вероятно нито едно от тия не е жилището му. Не вярвам да има един голям хол с висок таван и един малък, с нисък таван, малка трапезна маса и кухничка сблъскана в кюшето.
Иначе не ми харесва, да.
В статията пише, че е комплекс, мисля че това е "типовият" показен апартамент в комплекса, не лично неговият.

# 331
Някои май са общи помещения като лоби бар. Или има по- малки и по- големи апартаменти, също е възможно. Аз не бих живяла в такова. Още повече като имам финансови възможности.

# 332
Някой дали има у тях шлайфана мазилка? Представлява нещо като бяла стена с латекс, но е по-груба замазката и се прави с вар. Имам въпроси!

съпружка хладилника е страхотен, точно това искахме и ние, но си взехме доста по-евтин вариант, но пък е супер изчистен и няма дръжки най-вече - нещо, което малко ме дразни в хладилниците. Мисля, че варианта иноксов хладилник е най-подходящ на бяла кухня. Нашата също ще е бяла и някак си не си го представих "черно петно" в цялото това обзавеждане, а белите са ми вече много демоде. Взех си бяла вградена кухня, но тя е бяло стъкло, не е онази бялата ламарина.

# 333
Alexanass, радвам се че хладилника ти харесва. За кухня сме се спрели на нещо такова -  http://luluto.blogspot.com/2013/07/mission-completed-almost.html, но без ретро ел. уредите. Сега сме в търсене кой да я изработи...

# 334
Да, Vintage style - на мен той също ми харесва много, но нашето обзавеждане на целия етаж не е просто в този стил. От много мислене и 5 проекта се побърках по това бяло и сега и плота ще ми е бял и гърба.
Всъщност виждам, че тук хладилника си е с кухнята и бяло не стои толкова лошо, но все пак мисля, че вашия вариант е много по-сполучлив. Просто нашият хладилник е отделЕн от кухнята. А и щом и уредите няма да са ти vintage ще й придадеш по-модерна визия.

Забелязах и друго на снимката, за което се сетих в момента - мивката. Голям проблем се оказа... с оливник ли, без оливник ли...  Crossing Arms нещо ме дразнят тези сушилници. Новите идеи, със сушилниците в горния шкаф, също не ми допадат.

# 335
Съпружка, виж кухните на Абанос Севлиево. Имат и с масив и с МДФ. Някои, които са тъмни на сайта, могат да изработят в бяло. Мисля, че Бали беше тъмна, а я правят и бяла и става хубаво. Нашата е Модена (дано не бъркам), с масив, бяла е. Дръжките са ни по- модерни и не стои толкова рустикално, но имат и разкошни рустик дръжки, ако това търсиш.

# 336
Идвам да се оплача ooooh!
Преди време споменах, че мои близки търсят интериорен дизайнер за офис. Намериха. Получиха 5 цифрена оферта и.....познайте какво стана - Ема, идвай да помагаш. Ема, понеже е добра душа, понякога до наивност, се съгласи. Всичко на приятелски начала, никакво заплащане, приятели сме все пак. Дотук добре, но като започнах да им предлагам варианти, непрекъснато получавам отпор. Изморих се вече! На път съм да тропна с крак и да им тегля една майна. Искат си бежово-кафеникаво-дрискавото и в офиса. Не стига, че къщите им дрискави, ами и офиса искат да осерат. Не ставам за дизайнер аз. Не мога да робувам на чужди вкусове.

# 337
  • софия
Ама остави ги да си трошат главите. Ни вкус, ни стил се купуват с пари.

# 338
Ема, не ти ли казаха в каква цветова гама искат да е офисът....от всички предавания които съм гледала това е едно от първите неща, който се уточняват.

# 339
Идвам да се оплача ooooh!
Преди време споменах, че мои близки търсят интериорен дизайнер за офис. Намериха. Получиха 5 цифрена оферта и.....познайте какво стана - Ема, идвай да помагаш. Ема, понеже е добра душа, понякога до наивност, се съгласи. Всичко на приятелски начала, никакво заплащане, приятели сме все пак. Дотук добре, но като започнах да им предлагам варианти, непрекъснато получавам отпор. Изморих се вече! На път съм да тропна с крак и да им тегля една майна. Искат си бежово-кафеникаво-дрискавото и в офиса. Не стига, че къщите им дрискави, ами и офиса искат да осерат. Не ставам за дизайнер аз. Не мога да робувам на чужди вкусове.
Тъй, тъй, няма ненаказано добро. Всъщност съм стигнал до извода, че има два вида дизайнери — творци и подкрепящи. Творците правят каквото имат на ум, а вторите аплодират идеите на собственика...

# 340
Ема, не ти ли казаха в каква цветова гама искат да е офисът....

Първоначално бяха тръгнали от идеята за цветен офис, нещо пъстро и весело. Макар да не съм фен на много пъстрото, реших, че може и да стане, щеше да ми е изключително трудно, но го приех като предизвикателство. Тъй като не работя с програми за визуализация на идеите си, започнах да им показвам картинки от нета. Оказа се, че виждането им за цветно се свежда до цветни картини. Оттам нататък какъвто и цвят да се завъртеше в разговорите, все бил не знам си какъв, докато не се оказа, че само бежовото и кафявото са хубави цветове. Нямам нищо против тази гама, даже цветовете на естественото дърво са ми любими, но когато всичко е кафеникаво, се получава една голяма боза.
Ще се помъчим още малко взаимно, накрая все някой ще се предаде.

Ето една кухня с доста кафяво, която много ми харесва, но в комбинация с бяло и сиво.

# 341
Ема, те затова дизайнерите взимта много пари! Хем, че като си го платиш солено и повече го цениш, демек слушаш какво ти се говори, хем пък и за потрошените нерви. Аз не бих се хванала. От тази тема, за 3 години, научих, че хората не знаят какво искат, много трудно взимат решения, все едно купуват имота, а не просто да му боядисат стената, дето винаги може да се пребоядиса дори за 20лв. Също има категория, дето си е наумила нещо, ама пита, да се чудиш защо, не приема съвети, коментари и критики, въпреки, че ги е поискала и накрая си прави каквото си е била решила още в началото. И твоите хора накрая сами ще си обзаведат, ти само ще си изгубиш времето. То за тая професия трябва да си повече психолог, от колкото дизайнер. Един иска да си изхарчи парите и му трябва някой, който да го насочи към по- скъпо и най- скъпо, също и някой пред когото да се изфука. Друг иска да има оправдание накрая, като не му хареса, защото има хора, които нищо и никога няма да харесат... и т.н.

# 342
  • София
Ема, уби ме с тази кухня. Просто великолепна!

# 343
О, кухнята е много яка, да! Аз забравих да я погледна  Laughing  Аз обичам кафявата гама.

# 344
Ема, уби ме с тази кухня. Просто великолепна!

Много хубава!

Ема, виж как и от кафяво-земната гама извади най-добрия пример! Сигурна съм, че ще успееш да си полезна с идеите си, въпреки окастрените крилца. Hug

Общи условия

Активация на акаунт