Интериорен стил по аматьорски - 22

• 70 009
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • ту тук, ту там
Assos, може и да си казвала преди, но каква ще ти е кухнята, плотът? Питам, защото май сме на една вълна! Simple Smile

# 616
  • София
Ох, замислих се какво да ти отговоря, защото аз самата не съм наясно Simple Smile
Подът е този (вече нареден):
Скрит текст:
За гръб и плот обмислям плочките от същата серия, но се притеснявам, че ще стане твърде мише:
Скрит текст:
Въобще - голяма съм мъгла Simple Smile Но факт е, че това не ми е особено спешно в момента, така че не го мисля много.

# 617
  • ту тук, ту там
Аха, значи тогава онова шахматно подреждане на плочките за гръб няма да е актуално при теб! Защото аз ще слагам плочки точно като онези, които показа, само още се чудя дали да ги редя шахматно или в правилни редици и колони! А плот искам масив  от Икеа, явно се подведох по последната снимка, която показа!  Peace

Много са ти хубави плочките иначе!  Simple Smile

# 618

Знаете ли коя фирма, къде, мога да поръчам такова стъкло за душ, като това в банята?
Въпреки че вратата на банята вече замина….
Много съм търсила, но точно такова никъде не съм виждала. Може и плексигласово, но прозрачно, а не тонирано в цвят.

Вратите са страхотно решение за малка баня, точно такива съм харесала и аз. Казват се "летящи" врати, и разбира се, че се отварят и в двете посоки, стига мястото да позволява. На пода няма нито праг, нито поддушово корито, а самите врати имат силиконова лента отдолу, за да се ограничи мокренето на другата част на банята. Предимството е, че се прибират към стената, и когато не се използва душа има повече свободно пространство. В темата за баните имаше показана такава баня, но беше отдавна.

# 619
  • Пловдив
Не вярвайте твърдо на идеята, че силиконовата лента под вратата спира водата от душа. Ограничава, но пропуска достатъчно.

# 620
Не вярвайте твърдо на идеята, че силиконовата лента под вратата спира водата от душа. Ограничава, но пропуска достатъчно.

Това е така, имам го в предвид. Мисля си,че ако не се окаже удачно, винаги може да се залепи един праг на пода допълнително.

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 12:46 от Аз Веси

# 621
Решението е с линеен сифон (душ канал), обаче са неприлично скъпи  Cry

http://topgroup.bg/products/12-dush-kanali/415-aco

# 622
  • Пловдив
Решението е с линеен сифон (душ канал), обаче са неприлично скъпи  Cry

http://topgroup.bg/products/12-dush-kanali/415-aco
И такова имам, има и по-евтини варианти. Обаче когато 5годишното пее и се кефи като размята душа..... водопади извън душ кабината.

# 623
# 624
  • София
На 100% подкрепям написаното от Янтра, нашите стъкла в родителската баня са от Керагласс (това ни беше "втора" цедка, първата фирма ги чакахме 2 месеца и ни сервираха укрепване с перпендикулярна металка рейка насред душ-кабината (нещо като простор насред кабината, що не?)...е, върнаха ни парите и после отидохме при Кераглас, които изпълниха точно това, което искахме.

Пръскането и заливането в душ-кабината обаче не спира на 5, моя дечко номер 3 и на 12 продължава да го прави.

От линейния сифон и аз съм много доволна.

# 625
Ами...какво е решението тогава? Парна баня затворена отвсякъде  newsm78

# 626
  • София
Bingo! Точно такава е душ-кабината, в която се къпе малкия...сега, на новото място е вече и с хидро-масажна вана, та престоите му стават все по-дълги, добре че сме с газов бойлер Embarassed

Забравих да добавя: и много пее в банята ...

# 627
Кухненски гръб от текстил и стъкло:
Скрит текст:

Мисля, че вече сме виждали същото нещо с тапет и стъкло, така че идеята не е чак толкова екстравагантна.

Провокира ме тази снимка с шантавата щампа, която ще седи жестоко в една супер праволинейна и супер бяла кухня: Mr. Green
Скрит текст:

# 628
  • Пловдив
Ами...какво е решението тогава? Парна баня затворена отвсякъде  newsm78
Или свикваш с мокрото извън кабината, аз например имам втори сифон извън душ кабината, щото си познавам стоката  Mr. Green

# 629
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 Мами на момиченца, вие тия проблеми имате ли ги? (Моята кака, когато беше малка, бяхме на общежитие, а и много спомени вече нямам, толкова е голяма).

И ние сме във всички бани с по два сифона...обаче за честта на пагона трябва да кажа, че и ММ мокри сериозно, обаче като излезе от кабината, където мине, остават големи мокри следи (все едно си имаме  Йети  у нас), решението: ето тези постелки от ИКЕА, лесно се перат и сушат http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86555

Общи условия

Активация на акаунт