Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 089
  • 421
  •   1
Отговори
# 15
В новата визия реклами между мненията няма. Нито в сегашния вариант, нито в обновения.
Както и преди писахме, в новата визия няма да има и реклами върху съдържание, а са изнесени отстрани.

Що се касае до обновената визия, смятам, че са изпълнени максимално всички изисквания и поставени проблеми по отношение на шрифтове, цветове, подредба, контраст. Тествана е визията на различни монитори, включително много стари, при които първият вариант на новата визия имаше проблем с цветовете, контраста и яркостта.
Визията е много по-подредена и изчистена. Предлага варианти, които всеки да може да настрои според желанията си - с малки/големи аватари, с повече или по-малко информация за профила и т.н.
Полето за текст е чувствително разширено и изместено към центъра, а не плътно в ляво.

# 16
  • София
Дааа, "обновената нова визия" е доста по-добре от първоначалния вариант... И е доближена към широко използваната в момента стара визия (като изглед).
Все се сещам за шопската приказка "Оти ги ручахме жабетата", но карай...

# 17
  • София
Знам ли newsm78, гледам старата версия и има реклама между мненията, еднократно/не между всяко/
И аз ги виждам тези реклами в старата версия, дано наистина в новата визия да ги няма, защото са много неприятни.

# 18
Рекламни полета има под темата и отстрани. Това е.

# 19
  • София
В старата визия наистина има текстова реклама между постовете, но в настоящата нова визия и в обновената от понеделник няма такива.

# 20
  • Някъде на път....
Рекламни полета има под темата и отстрани. Това е.
Чудесно!  Peace

# 21
МЕЖДУ мненията НЯМА реклами.
Има има!

# 22
Lemy, въобще не коментираме старата визия.

В новата визия реклами между мненията няма. Нито в сегашния вариант, нито в обновения.

# 23
  • София
Lemy, това, което показваш е старата визия.

В старата визия наистина има текстова реклама между постовете, но в настоящата нова визия и в обновената от понеделник няма такива.
  Peace

# 24

Именно, сега има в старата версия и е доста неприятно. Нито откъм удобство, нито откъм естетика му е там мястото.
Скрит текст:

Едит - писали сте преди мен за съшото, извинете.

# 25

Полето за текст е чувствително разширено и изместено към центъра, а не плътно в ляво.

Не се хващам за думата, но не ми става ясно, центрирано ли е или просто не е плътно вляво?

# 26
  • Sofia
А рекламите, където и да са в новата визия, ще могат ли да се скриват или ще трябва да разчитам на странични програми?
Не гледам реклами/не се интересувам (така или иначе няма да ги гледам и да кликам на тях)... и заради тях (но не само) не гледам ТВ, та какво остава да ги желая във форума, където влизам само за да чета каквото ме интересува.

# 27
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От трите възможности коя е по подразбиране- тази без аватари, тази с малки или тази с големи?

# 28
МЕЖДУ мненията НЯМА реклами.
аз имам

# 29
  • София
Oткакто тръгнаха всякакви новости по форума /което явно се налага и няма да коментирам дали ми харесва или не/, е абсолютно невъзможно да отворя и да не се ядосам, защото четенето ми няма как да се случи без Адблокер. Между постовете, от ляво, от дясно, по диагонал- рекламите нямат подходящ вид, така че да не изморяват окото- пльоснати текстове и това е; в момента спрени с Адблокер 14 /на стара версия по желание/. Без Адблокер нещата бяха /и от тогава не съм пробвала нови версии/ направо размазани- липса на каквато и да било центровка на каквото и да било по страницата.
Успех от 24-ти!

Общи условия

Активация на акаунт