Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 196
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
Мен знаете ли кое много ме дразни  Mr. Green  но това е, защото аз съм Монк.

Заглавието на темата е дълго за полето и се е пренесло отдолу само "т"-то

Просто полудявам  Joy

hahaha  И аз го забелязах това  Laughing 

Аз признавам, че е нагло обсъждането на Адблок и се извинявам на Мамма!   bouquet
Имам един друг въпрос по-скоро общ, отколкото свързан с новата визия. Защо и в предишната нова визия и в сегашната има бутон да си изтрием мнение, след като той не работи и така или иначе няма да работи, защото според правилата не може да се трие мнение, за да не се нарушава диалогът в темата и т.н. и т.н.?

# 136
  • Ямбол
Можеш да изтриеш мнението си, само, ако то е последно в темата. Постне ли някой след теб, вече не можеш да триеш.

# 137
  • София, България
Можеш да изтриеш мнението си, само, ако то е последно в темата. Постне ли някой след теб, вече не можеш да триеш.

Ахааа благодаря много за разяснението  Hug

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НСЧ, нямам идея от какво зависи, при мен навсякъде се маркира в маслиненозелено, само тук в яркосиньо.
Последен пример, ето и със съвсем различен вид сайт
Скрит текст:

Purple_Peanut, не мога, само част от нея мога да махна- интересното днес остава Tired.

Добре де, какво толкова ти пречи, не разбирам?
Като не те интересува, не му обръщай внимание просто.
Или те е страх да не те изкуши нещо извън твоя кръг на интереси, че няма излизане от форума?  Laughing
Не, не се изкушавам да чета за хламидията. А ти?
Пречи ми, защото освен че ми стеснява полето, но и ми затормозява периферното зрение с текст и картинки, които НЕ желая да чета.

много отрано се почна с тънките намеци и заяждане...

# 139
  • Once there was a Hushpuppy...
Чак пък квалификации.....при това нагли.... Tired
Къде отиде добрия тон, можеше просто да ни кажете да се питаме на лични Peace

Много ви се извиняваме, Мамма............че разводнихме темата!

# 140
Мамма и аз се извинявам, простете   bouquet

Разгледах си нещата, няма проблеми и смятам да напусна темата, ако има нещо ще пиша.

Още веднъж благодаря, чудесна е тази нова визия!

Успех от мен.

# 141
При натиснат катинар горе /за да стои синьото поле през цялото време/ се скрива онзи Х, с който се връщам откъдето съм влязла в темата. С Хром съм, ако е от значение.

Вече не се закрива, а се "лепи" под лентата на менюто.

Мен знаете ли кое много ме дразни  Mr. Green  но това е, защото аз съм Монк.

Заглавието на темата е дълго за полето и се е пренесло отдолу само "т"-то

Просто полудявам  Joy

Оправено - пренася цели думи.

# 142
Пречи ми, защото освен че ми стеснява полето, но и ми затормозява периферното зрение с текст и картинки, които НЕ желая да чета.

много отрано се почна с тънките намеци и заяждане...

Е, щом си мислиш, че някой ти прави намеци и се заяжда с теб... Не мога да ти помогна.  Confused

И да махнат интересните теми, няма да ти се разшири полето, няколко пъти вече го обясниха. Ще ти стои гол, празен участък. Нагласи си го така, щом повече ти харесва. Само не се опитвай да налагаш собствените си вкусове на останалите, може ли? Аз като съм си разкарала подписите, не протестирам срещу правото ти да им се радваш. (Щом държиш да се заяждат с теб.  Laughing)

# 143
когато чета темите с настройки за големи аватари на потребителите, дали е възможно подписите на постващите да са подравнени по текста от постовете /както е в старата версия/, а не по аватарите им? това е едното, което не ми допада, другото е, че когато пиша отговор, постовете под полето за отговор /т. е. по-старите постове/ са с огромни и тлъсти букви - ако трябва, ще направя скрийншот

всичко друго в новата версия ми допада  Grinning

# 144
Подписите минават под аватарите само при резолюции под 1280 пиксела ширина.

За големината на шрифта под полето за писане видях, сега ще го оправим.

# 145
благодаря!   bouquet

# 146
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И да махнат интересните теми, няма да ти се разшири полето, няколко пъти вече го обясниха.
Вече обясних, че ми пречи и самият текст там и защо.
Останалото няма да коментирам, освен това- ти имаш опция да виждаш или да не виждаш подписите, аз нямам опция с или без странична лента. Дали налагам вкусовете си с желанието си да ми се предостави избор? (не се заяждам, отбелязвам факт Peace)

# 147
когато пиша отговор, постовете под полето за отговор /т. е. по-старите постове/ са с огромни

Оправено.

# 148
Някой питаше за изчезналата опция Използвай старата визия, появява се като се деактивира ад блока. Ако е активиран, не се вижда. Peace

# 149
аз нямам опция с или без странична лента.

Така е.  Peace
Но ми е любопитно къде се предлага такава опция? По-горе беше показала скрийншот от дир.бг - там също ли протестираш и настояваш да махнат дясната колона?
Това е положението. Не може всичко да бъде според индивидуалния ни вкус. Аз съм доволна, че има достатъчно възможности да наглася изгледа според това, което ми е най-удобно лично на мен, съобразено със зрението ми, браузърите, операционната система и разделителната способност, ако щеш. За разлика от много други места, които посещавам всеки ден и където такива опции изобщо няма.  Simple Smile
А в крайна сметка - всичко е въпрос на навик. Важното е да има какво да се чете и пише тук, а не толкова кое как било направено. Ще свикнем.

Общи условия

Активация на акаунт