Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 201
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И това с "интересното от днес" много ми харесва на мен. Нямам време да ровя форума, често и не искам, а така последно време попадах на разни теми, които са интересни.

Благодарение на това открих места, в които не бях влизала и едва ли скоро щях да вляза  Joy
Аз не искам да откривам нови места Sick. Искам да разкарам тази колона! Ако е възможно с адблок, а аз не знам как, моля някой по-компетентен да ми обясни Praynig

Защо се маркира в яркосиньо? Неприятно е.

И да, форумът зарежда супер бавно.

# 106
При мен няма разлика в скоростта, а маркирането е по-скоро в пастелно...

За адблока - идея си нямам даже какво е  Joy

# 107
  • София
При мен са с раздалечени букви и залепени един за друг редове. newsm78 И понеже го гледам на 150% , свалих до 100%, надявайки да е от увеличението, но не е.

Снимай екрана, защото въобще не зацепвам  Embarassed
По-горе някой го е снимал.Anik@.

# 108
На мен ми зарежда съвсем нормално.

Кое е ярко синьо? Като се маркира текст когато цитираш ли?

Някои неща според мен не са толкова зле и не са саществени. Например за да видиш пола, така или иначе трябва да идеш на профила. Скрито е, което де факто прави абсолютно безразлично това дали ще е символ или ще пише жена, мъж. Simple Smile

# 109
Нали подписите щяха да са в нормални размери? Прощавайте, но моят определено е смален.

Вече е с пълен размер.

# 110
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз се върнах сега на старата версия Laughing
Знам, че за рекламите се обсъжда сто пъти, но какво да направя като продължава да ги има...
Защо да ми казвате, че ги няма, като аз ги виждам...това е Peace
Пък и дали ще ги има или не не ми е работа, просто се твърди, че вече няма да има реклами в новата визия. Имам предвид в края на страницата на дадена тема Peace

# 111
Знам, че за рекламите се обсъжда сто пъти, но какво да направя като продължава да ги има...
Пък и дали ще ги има или не не ми е работа, просто се твърди, че вече няма да има реклами в новата визия. Имам предвид в края на страницата на дадена тема Peace

Това са предложения от гугъл. Не са реклами.

# 112
  • София, България
И това с "интересното от днес" много ми харесва на мен. Нямам време да ровя форума, често и не искам, а така последно време попадах на разни теми, които са интересни.

Благодарение на това открих места, в които не бях влизала и едва ли скоро щях да вляза  Joy
Аз не искам да откривам нови места Sick. Искам да разкарам тази колона! Ако е възможно с адблок, а аз не знам как, моля някой по-компетентен да ми обясни Praynig

Защо се маркира в яркосиньо? Неприятно е.

И да, форумът зарежда супер бавно.

Можеш да махнеш колоната с Aдблок, но няма да ти центрира полето с коментарите. Просто отстрани ще ти остане празно място. Ето така:

# 113
  • Once there was a Hushpuppy...

Това са предложения от гугъл. Не са реклами.

Как да се спася от тази глупост???? Praynig

# 114
Мисля, че няма спасение  Mr. Green

# 115
  • Варна
Преминах съвсем плавно на най-новата визия.
Визуално нищо не ме затормозява, на пръв поглед.  

# 116
За маркирането - сега пробвах и в други сайтове, навсякъде е все с този цвят, при вас различно ли е  Rolling Eyes

Има разлика в старата визия, редовете се залепиха един за друг

При мен не се вижда така.

Ето стара и нова.

# 117
Не ми е правил впечатление цветът на маркирането до сега  Laughing
Все ми е тая.

# 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кое е ярко синьо? Като се маркира текст когато цитираш ли?
Да Peace
Или като искаш да триеш.

Полът се вижда под аватара ти във всеки пост.

Нали подписите щяха да са в нормални размери? Прощавайте, но моят определено е смален.
Вече е с пълен размер.
Определено е много по-добре   bouquet . Поне на мен подписите ми помагат да разделям постовете и да се ориентирам в страницата.

Purple_Peanut, не мога, само част от нея мога да махна- интересното днес остава Tired.

# 119
При натиснат катинар горе /за да стои синьото поле през цялото време/ се скрива онзи Х, с който се връщам откъдето съм влязла в темата. С Хром съм, ако е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт