Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 226
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ето как изглеждат нещата при мен преди и сега.

Показаните две изображения са на две различни резолюции.
Първата - на 1280, втората - на 1024 пиксела.

Съвсем естествено е на толкова малка разделителна способност като на втория скрийншот и немаксимизиран прозорец да изглежда доста по-тясно, отколкото на първото изображение.

Що се касае до размера на шрифта - той Е вдигнат в сравнение със старата визия.

Мамма, благодаря за отговора, че е "съвсем нормално".
Разделителната способност не съм си сменяла. Все 1280 си е от 2010 на този компютър. Първото изображение е направено на Snow Leopard, а второто на Maverick. Ъпгрейднах си операционната система и от това идва леката разлика във визията. (Както и от програмата, с която правих скрийншотовете) На първото изображение бях натиснала Cmd+, за да бъде центрирано. На второто не съм го натиснала. Мога да го натисна и изображението се намества - факт, но с него се увеличава и колоната. Ако го натисна втори път, за да докарам предишните големини на шрифт и пр. въпросната колона заема 1/3 от екрана. Заедна с ярко-синята реклама на нещо си, което не погледнах какво е става нетърпимо меко казано. Изобщо нямам претенции за широчината на полето на писане. Става дума за по-голямата шарения, която създава въпросната колона. Полето за писане СЕГА е по-изместено в ляво отколкото преди.

Разбра се, че аватарите са най-важното нещо в мамма-та, но включвайки функцията те да се виждат по 1000 начина и изключвайки функцията за прибиране на колоната не мисля, че промените са особено успешни.

Прибавям и скрийншот след увеличение, в което на мен ми е приятно и незатормозяващо да чета буквите. http://prikachi.com/images/744/7190744l.jpg

# 91
Ох, а аз си тъна в блажено неведение, че това, което виждам е новата версия. И си викам, супер, центрирано ми е, всичко друго бих могла да преглътна. А то било променената стара....  ooooh!
Новата версия отново е в ляво, но има малко изместване към центъра заради бутончета някакви.
Ами ще ползвам старата докато може, след това каквото сабя покаже.

От чисто любопитство, какво показаха статистиките, колко потребители каква версия ползваха?

Geia, там е възможността за ползване на старата версия, но е с много ситен шрифт.

# 92
  • София
   Днес не бях влизала и сега виждам как са залепени редовете един за друг, без никакво разстояние между тях.Така ли ще останат.Все повече стават неприятните неща.

# 93
  • в морето до колене
Защо не ми работи бързата редакция?

Вече писах, че и при мен не работи, но засега няма отговор. Да се надяваме, че се опитват да го оправят и ще ни отговорят, когато вече е наред.  Simple Smile

# 94
И това с "интересното от днес" много ми харесва на мен. Нямам време да ровя форума, често и не искам, а така последно време попадах на разни теми, които са интересни.

Благодарение на това открих места, в които не бях влизала и едва ли скоро щях да вляза  Joy

И аз, и аз!  tooth

# 95
  Днес не бях влизала и сега виждам как са залепени редовете един за друг, без никакво разстояние между тях.Така ли ще останат.Все повече стават неприятните неща.

Никаква разлика няма при мен м/у редовете в старата и новата  newsm78

# 96
  • София, България

Ако я имаше дали щях да пиша, че е изчезнала?
Отделно форума зарежда ужасяващо тромаво Confused

Я виж :

Ако я нямаш значи само при теб има бъг.

# 97
Изглежда по-центрирано от това няма да има  Rolling Eyes

Изписаната информация за пола "жена/мъж" ми идва малко повече  Crazy
Мисля, че с пиктограмите беше по-добре

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Еми няма я, иначе щях ли да пиша тук. Няма как да имам бъг. Реших да проверя новата версия и край, преминах окончателно на нея. Няма начин да се върна обратно Close

# 99
Има разлика в старата визия, редовете се залепиха един за друг

# 100
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз също съм с новата версия, продължава да има реклами в края на страницата....
Така ли ще останат, и само аз ли виждам реклами....защооо newsm78

При мен редовете не са залепени, има си разстояние Peace

# 101
  • София

Никаква разлика няма при мен м/у редовете в старата и новата  newsm78
При мен са с раздалечени букви и залепени един за друг редове. newsm78 И понеже го гледам на 150% , свалих до 100%, надявайки да е от увеличението, но не е.

# 102
С големите аватари верно е по-центрирано Simple Smile Голям спец станах, пипам си настройките, гледам, струвам. По-малко индианец съм.

# 103
Аз също съм с новата версия, продължава да има реклами в края на страницата....
Така ли ще останат, и само аз ли виждам реклами....защооо newsm78

При мен редовете не са залепени, има си разстояние Peace

Това няколко пъти е обсъждано - не са реклами  Grinning  Peace

# 104
При мен са с раздалечени букви и залепени един за друг редове. newsm78 И понеже го гледам на 150% , свалих до 100%, надявайки да е от увеличението, но не е.

Снимай екрана, защото въобще не зацепвам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт