Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 207
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
Нещо не се ориентирам - от къде по-точно да ги махна?

Ако авторът на темата е добавил заглавна картинка, то ще я виждате винаги на първата страница от темата.
Ако не искате да я виждате на вътрешните страници - Профил - Настройки изглед и подредба - премахване на отметката Показвай снимка на темата на всяка страница - Промени профила

# 76
Смалих аватарите,
тъкмо свикнах с по-тесните колони, и сега текстът пак се "разля",

При смалени аватари се получава това. Аз ги оставих големи. Така текстът е прибран.

И аз ги оставих големи. Не са прекалено големи, за да дразнят, а същевременно стесняват и центрират полето за четене и така, поне на мен, ми е по-удобно. (Още не съм се престрашила да включа подписите обаче.  Mr. Green)
Като цяло ми харесва изгледът на тема, връзва се идеално с вида на заглавната страница. Само междинната контрастира, но... Да се надяваме, че скоро и нея ще преработят.
Успех и от мен!  Simple Smile

# 77
Смалих аватарите,
тъкмо свикнах с по-тесните колони, и сега текстът пак се "разля",

При смалени аватари се получава това. Аз ги оставих големи. Така текстът е прибран.

И аз ги оставих големи. Не са прекалено големи, за да дразнят, а същевременно стесняват и центрират полето за четене и така, поне на мен, ми е по-удобно.

Убедихте ме. Наистина "прибират" малко полето  Peace

Но подписите няма да пусна. Пък.  Crossing Arms

# 78
Добре,махнах големите картинки Mr. Green .Сега ако може и това дясно да има вариант да се махне.... Rolling Eyes

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ме интересува "Интересното днес", нито колко човека са харесали бг-мама във фейсбук... Пак ли трябва с Адблок да го махна това?!
Не се маха с адблок, пущината.

Бърдс, моят подпис е хубав пък smile3534

Защо не ми работи бързата редакция?

# 80
  • София
Ето как изглеждат нещата при мен преди и сега.

Показаните две изображения са на две различни резолюции.
Първата - на 1280, втората - на 1024 пиксела.

Съвсем естествено е на толкова малка разделителна способност като на втория скрийншот и немаксимизиран прозорец да изглежда доста по-тясно, отколкото на първото изображение.

Що се касае до размера на шрифта - той Е вдигнат в сравнение със старата визия.

Мамма, благодаря за отговора, че е "съвсем нормално".
Разделителната способност не съм си сменяла. Все 1280 си е от 2010 на този компютър. Първото изображение е направено на Snow Leopard, а второто на Maverick. Ъпгрейднах си операционната система и от това идва леката разлика във визията. (Както и от програмата, с която правих скрийншотовете) На първото изображение бях натиснала Cmd+, за да бъде центрирано. На второто не съм го натиснала. Мога да го натисна и изображението се намества - факт, но с него се увеличава и колоната. Ако го натисна втори път, за да докарам предишните големини на шрифт и пр. въпросната колона заема 1/3 от екрана. Заедна с ярко-синята реклама на нещо си, което не погледнах какво е става нетърпимо меко казано. Изобщо нямам претенции за широчината на полето на писане. Става дума за по-голямата шарения, която създава въпросната колона. Полето за писане СЕГА е по-изместено в ляво отколкото преди.

Разбра се, че аватарите са най-важното нещо в мамма-та, но включвайки функцията те да се виждат по 1000 начина и изключвайки функцията за прибиране на колоната не мисля, че промените са особено успешни.

# 81
Ясно е, че няма да се разминем без новата версия на форума но докато имам право на избор между двете, ще се възползвам използвайки старата.
За няколко минути изпробвах новата. За мен тя е най-добрата от тестовите версии, които пускахте досега.
Единствено не ми допада, че дясната част е все още прекалено широка.
Ако е възможно свийте я още и разширете полето за четене/писане! Praynig

# 82
  • в сърцето на един мъж...
Бих искала да попитам къде изчезна препратката - върни се в старата версия? Не желая да ползвам новата, всичко ме дразни, освен всичко друго ми е накачулено горе в падащите бутони едно върху друго като букви, и изобщо не виждам някаква промяна, особено към по-добро. Бих искала да си ползвам старата версия, докато не се откажа окончателно от форума. Та, бихте ли ми казали от къде да си върна стария вид?

# 83
Бих искала да попитам къде изчезна препратката - върни се в старата версия?

Не е изчезнала, горе си е. В дясната част на екрана.

# 84
  • София, България
Не ме интересува "Интересното днес", нито колко човека са харесали бг-мама във фейсбук... Пак ли трябва с Адблок да го махна това?!
Не се маха с адблок, пущината.

Тогава ще трябва да се примирим.  ooooh! Еми... здраве да е, ще свикнем   Wink

# 85
Mamma, още нещо, което ми допада и благодаря, защото аз лично много исках да е така - бутончетата долу рифрешват, тези над темите  Grinning Супер!

М/у другото аз много трудно свикнах с предишната нова визия, а с тази нямам проблеми.

И това с "интересното от днес" много ми харесва на мен. Нямам време да ровя форума, често и не искам, а така последно време попадах на разни теми, които са интересни.

Още веднъж успех!

# 86
Бих искала да попитам къде изчезна препратката - върни се в старата версия? Не желая да ползвам новата, всичко ме дразни, освен всичко друго ми е накачулено горе в падащите бутони едно върху друго като букви, и изобщо не виждам някаква промяна, особено към по-добро. Бих искала да си ползвам старата версия, докато не се откажа окончателно от форума. Та, бихте ли ми казали от къде да си върна стария вид?
Преди малко и аз имах същия проблем.
На същото място си е, горе в дясно на страницата.
Разликата е, че надписа-премини към новата версия е с боднати букви, а надписа-премини към старата версия е с много бледи и едва забележими букви.

# 87
И това с "интересното от днес" много ми харесва на мен. Нямам време да ровя форума, често и не искам, а така последно време попадах на разни теми, които са интересни.

Благодарение на това открих места, в които не бях влизала и едва ли скоро щях да вляза  Joy

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Бих искала да попитам къде изчезна препратката - върни се в старата версия?

Не е изчезнала, горе си е. В дясната част на екрана.

Ако я имаше дали щях да пиша, че е изчезнала?
Отделно форума зарежда ужасяващо тромаво Confused

# 89
  • Куциндрел
Тази стара визия не е баш старата визия...
Какъв е този зор да се прекроява старата визия? Да не би на дизайна й да й е изтекъл договора за ползване?

Общи условия

Активация на акаунт