Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 126
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това в момента при мен е по-шарено и по-затормозяващо, отколкото беше при първия вариант на визията.
Дори самата идея, че задължително трябва да присъства информация колко човека са харесали ФБ страницата, кои са активните теми и шарена реклама (заради която в първия момент реших, че имам проблем с компютъра) мен лично ме дразни. В предишния вариант с възможността за затваряне беше доста по-добре.

# 61
В предишния вариант имаше една колона със сайдбар и още една колона с банер, като само колоната с линковете към интересни и активни теми можеше да се затваря.
Сега колоната е една и не се затваря.

# 62
  • в морето до колене
И на мен новото синьо ми идва малко в повече... На згалвната страница и при писане на нов пост са други нюансите на синьото. Така ли ще останат - три различни нюанса?

На мен също ми липсва възможността за скриване на дясната колона - мисля, че беше удобно.
И все още ми липсва бутон "надолу", макар вече да свиквам да ползвам клавиатурата за придвижване нагоре/надолу. Друго си беше, като имаше бутон.

Засега експериментирам с аватарите и подписите - малки, големи, скрити/явни. Да си избера такъв вариант, който да ми е най-удобен.

П.П. Ване, мисля, че това с фейсбук профилите се маха с Адблок. При мен го няма, което значи, че съм го "изгонила" на някакъв етап...

П.П.2 - Сега видях и как изглеждат анкетите - когато не съм гласувала, изглежда по-добре от преди, по-компактно някак / след като грласувах, обаче, нещата станаха зле - полето някак се "сви", текстовете станаха тук-там на по два реда... не ми хареса.  Tired

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 15:49 от мячик

# 63
Да кажа и аз Mr. Green Аз съм с адблок,но дясната страна си стой и определено не ми харесва така.
Второ,като натисна Х или се върна в подфорума,всичко ми е сгъчкано в ляво и дясната страна ми е бяла.
Трето - отгоре заглавието на темата,в която съм е твърде грамадно,пък и с допълнение на големите картинки(които все още не разбирам защо са,много шарения става така).

Това е само за първите ми 3мин тук,после като и ако се застоя ще кажа и други сигурно неща.

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Щом дясната колона остава, бройте ме крайно недоволна. Предишната нова версия поне от този ужас ни избавяше.
п.п. толкова ли е трудно да се проумее, че ние сме мислещи същества и сами решаваме кое е "интересното днес"?!

# 65
  • София
Ето как изглеждат нещата при мен преди и сега.
Ами не ми харесва ая колона. Знам, че трябват реклами, нямам против тях, но... в момента полето за четене при мен е силно вляво и т.н.

Освен това не мога да вдигна размера на текста повече от това, което вече съм вдигнала.
Лаптопът ми е 13 инча. На практика не мога да чета.

# 66
e, това вече е друга работа - на мен ми харесва, на фона на старата "нова" версия  Peace

+1  Simple Smile

# 67
големите картинки(които все още не разбирам защо са,много шарения става така).

Картинките се добавят по желание от авторите на темата.
Не са задължителни.
Не ги добавяме и ние (редактори/модератори/админи).

Всеки може да зададе в настройките на изгледа в профила си дали тези изображения да се показват на всяка страница от темата или само на първа страница.

# 68
Успешен старт на новата версия!   bouquet

Смалих аватарите, скрих подписите, и всичко е прекрасно  Laughing

Сивите нюанси в новата версия много ми харесват, но се "бият" малко със сините в прозореца за отговор... Предвиждат ли се промени и в този прозорец, че засега не виждам такива?

Честно казано, тъкмо свикнах с по-тесните колони, и сега текстът пак се "разля", надявам се на домашния компютър да успея да стесня малко нещата, там мога да си играя с резолюциите.
Другия вариант е да намаля шрифта, но това си е мой проблем, и ще си го реша някак.

# 69
  • в морето до колене
Един проблем все пак отчитам.

Ето така се застъпва информацията в дъното на страницата, когато отворя от заглавната страница някоя тема на последния непрочетен отговор. В момента, в който мръдна нагоре или надолу с мишката - и се оправя.
Работя с Мозила, но нямам идея какви са ми пикселите на монитора (а вероятно има значение...).

П.П. - и нещо не ми работи "бързата редакция"... ако реша да редактирам с долното "моливче", не се получава  newsm78

# 70
Ето как изглеждат нещата при мен преди и сега.

Показаните две изображения са на две различни резолюции.
Първата - на 1280, втората - на 1024 пиксела.

Съвсем естествено е на толкова малка разделителна способност като на втория скрийншот и немаксимизиран прозорец да изглежда доста по-тясно, отколкото на първото изображение.

Що се касае до размера на шрифта - той Е вдигнат в сравнение със старата визия.

Успешен старт на новата версия!   bouquet

Сивите нюанси в новата версия много ми харесват, но се "бият" малко със сините в прозореца за отговор... Предвиждат ли се промени и в този прозорец, че засега не виждам такива?

Благодаря!

Постепенно всички страници, разбира се, ще се унифицират като цветове.

# 71
големите картинки(които все още не разбирам защо са,много шарения става така).

Картинките се добавят по желание от авторите на темата.
Не са задължителни.
Не ги добавяме и ние (редактори/модератори/админи).

Всеки може да зададе в настройките на изгледа в профила си дали тези изображения да се показват на всяка страница от темата или само на първа страница.

Нещо не се ориентирам - от къде по-точно да ги махна?

# 72
Смалих аватарите,
тъкмо свикнах с по-тесните колони, и сега текстът пак се "разля",

При смалени аватари се получава това. Аз ги оставих големи. Така текстът е прибран.

# 73
  • София, България
Е добре де нали можехме да си скриваме отстрани лентата и така ставаха по-центрирани мненията, сега защо го махнахте. Ползвах си новата визия, бях си свикнала с нея и изведнъж пак изместихте всичко вляво.  Не ме интересува "Интересното днес", нито колко човека са харесали бг-мама във фейсбук... Пак ли трябва с Адблок да го махна това?!

# 74
Успешен старт на новата версия!   bouquet

Смалих аватарите, скрих подписите, и всичко е прекрасно  Laughing

И на мен така съвсем ми харесва! Много благодаря!

Преди ми липсваше малко контраст, а и това, че са по-широки полетата ми е супер!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт