Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 154
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
При мен се вижда така:
http://s14.directupload.net/images/140325/murhjli8.png
Заради колоната текстът ми е изместен в ляво, но темите наподобяват стария изглед - харесват ми и със сигурност ще свикна  Simple Smile Единствено моля да се разграничи по някакъв начин колоната от темата!  Praynig
Например така:
http://s1.directupload.net/images/140325/s23t3ovu.jpg

# 211
Може ли да отделите визуално полето за четене от рекламното поле? В началото на полето за четене в дясно разграничението е много ясно, защо не е така и в края на полето, граничещо с рекламното (при белия цвят за мнение)?

http://prikachi.com/images/695/7192695A.jpg

# 212
Как да си редактирам мнението? Не виждам никакъв бутон.Иначе да си кажа-и най-новата версия на нищо не прилича-окепазихте си хубавия сайт.Кога ще приключите най-после с промените?

P.S.Намерих бутона на старата версия...

# 213
  • София
Как да си редактирам мнението? Не виждам никакъв бутон.Иначе да си кажа-и най-новата версия на нищо не прилича-окепазихте си хубавия сайт.Кога ще приключите най-после с промените?
има химикалка горе в дясно - това е Peace

ПП Точно до цитирай

# 214
Как да си редактирам мнението? Не виждам никакъв бутон.

Има бутонче - молив. Както горе до Цитирай, така и долу в дясно, над Информирай модератор.

Кога ще приключите най-после с промените?

Всъщност сега започваме.

# 215

Всъщност сега започваме.

И на мен ми се иска да се приключи колкото се може по-бързо с промените и да ни дадете време да отдъхнем и свикнем  Crazy
Какви промени  са предвидени да се направят още?
Новата версия наистина не е лоша и според мен не се нуждае от някакви сериозни и радикални промени, а само може да се направят съвсем леки  подобрения и ако има някакви бъгове да се изчистят.
Вече като прочета думата промяна и ми призлява  #Silly

# 216
Варианта с големите аватари, наподобява доста старата визия и ще се опитам да свикна, но нещото което ме дразни е, че дясната рекламна лента избутва полето за писане пак леко в ляво. Да по-центрирано е от колкото беше преди, но пак е една идея в ляво - не е удобно така нито за четене нито за писане.

# 217
  • в морето до колене

Всъщност сега започваме.

Какви промени  са предвидени да се направят още?

Аз предполагам, че визията надали ще се променя още много.
Мисля, че Мамма има предвид функционални промени, които да позволяват персонализирането на форума. Поне това мисля, че обещаваха като следващ етап на развитие на "платформата".

# 218
Когато влезнеш в Отговори - всичко там е центрирано,както и като публикуваш мнение,когато обаче влезнеш в темата - всичко е по-вляво и погледа идиотски се мести,очакваш както си писал или кликнал на непрочетена тема,така и да си стои погледа ти в средата. Не знам дали ме разбрахте,но някак си ги синхронизирайте.

# 219
Не само страницата за нов отговор, но и страницата на форум и заглавна ще бъдат унифицирани с визията на темата.

Аз предполагам, че визията надали ще се променя още много.
Мисля, че Мамма има предвид функционални промени, които да позволяват персонализирането на форума. Поне това мисля, че обещаваха като следващ етап на развитие на "платформата".

Именно това имах предвид. По визията на тема има да се направят изглаждания и леки промени с цел подобряване. Следва преправянето на визията на форум с цел унифициране с визията на тема, заглавна страница, менюта и после следват само нови функционалности.

# 220
В сравнение с първоначалната нова визия, тази е много добре. Peace

# 221
Анкетите са коригирани.

Премахнато е ФБ карето отдясно.

Добавена е възможност за увеличаване на шрифта до 18 px

Оправен е проблемът със зареждането на голям банер в тема само с едно мнение, който разпъваше.

# 222

Новата, нова версия е ОК за мен.

# 223
  • София
....... но нещото което ме дразни е, че дясната рекламна лента избутва полето за писане пак леко в ляво. Да по-центрирано е от колкото беше преди, но пак е една идея в ляво - не е удобно така нито за четене нито за писане.
Точно с това не мога да свикна и аз.
Мненията в бъдещи майки не се ли отчитат вече?

# 224
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има ли възможност огромният хикс да не се движи при скролването, а да си остане най-горе на страницата?

Общи условия

Активация на акаунт