Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 150
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
Според мен е по-добре да се движи. Така може във всеки един момент да го натиснеш, а не да превърташ.

# 226
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тогава поне да е по-малък или позициониран отляво или зад рекламната колона. Така стои като постоянно петно пред погледа ми, докато скролвам.

# 227
....... но нещото което ме дразни е, че дясната рекламна лента избутва полето за писане пак леко в ляво. Да по-центрирано е от колкото беше преди, но пак е една идея в ляво - не е удобно така нито за четене нито за писане.

Избутването в ляво не е повече, отколкото преди беше в дясно (с изключение на най-слабите резолюции под 1280 пиксела).
Да, полето е изместено в ляво, в сравнение със старата версия, но е по-центрирано, отколкото в старата визия.
И за да не съм голословна - ето точните цифри за резолюция 1280 пиксела ширина.

https://cdn.bg-mamma.com/P58l/453d91e2.jpg

Мненията в бъдещи майки не се ли отчитат вече?

Отчитат се мненията. Няма промени по това къде се отчитат.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 15:48 от Mamma

# 228
Моят проблем с Х-а, който бива скрит от тъмносинята лента горе, пак се появи. Rolling Eyes

# 229
Да,Мама,но в старата версия има равнивесие от двете страни ,а сега натежава- дали рекламите и интересното за деня в дясно или плътно в ляво ,изместеното поле - не е ясно,кое повече,но тежи. Дори и от показаните Ваши снимки ясно се вижда за какво говоря.

# 230
....... но нещото което ме дразни е, че дясната рекламна лента избутва полето за писане пак леко в ляво. Да по-центрирано е от колкото беше преди, но пак е една идея в ляво - не е удобно така нито за четене нито за писане.

Избутването в ляво не е повече, отколкото преди беше в дясно (с изключение на най-слабите резолюции под 1280 пиксела).
........

Благодаря, за отговора.
Може би най-дразнещото за окото е, че преди имаше еднакво пространство от двете страни на форумното/текстово поле (като в него включвам и колоната с аватара) а сега тази дясна колона обърква изгледа. За мен лично е много неестествено да гледам така обърната на ляво...

# 231
Може би най-дразнещото за окото е, че преди имаше еднакво пространство от двете страни на форумното/текстово поле (като в него включвам и колоната с аватара) а сега тази дясна колона обърква изгледа. За мен лично е много неестествено да гледам така обърната на ляво...
На мен също ми е много странно.

# 232
А защо стана изведнъж толкова наложителна дясната колона, че се премахна опцията за скриване? Докато я имаше, всички бяха доволни.

# 233
Това го пиша за трети път поне.

Преди имаше 2 колони отдясно като едната се свиваше, другата - с банерите, не.
Двете колони избутваха вляво и колоната с текста бе залепена плътно в ляво.

Нека да напомня, че при първоначалния старт на новата визия не можеше да се крие нито една от двете десни колони. Опцията за скриване бе пусната заедно с опцията за старата визия, за да може да се измести колоната с текста към центъра.
Сега колоната е една и не се свива.

# 234
А тази, която оставаше, с настоящата ширина ли беше? Вярно е, че аз малко съм чела на старата нова, понеже ми беше неудобна, но не си спомням да съм имала точно това неудобство. Ще се върна да видя от скрийновете, които се пускаха преди, как точно е изглеждало.

# 235
# 236
  • Ямбол
Сегашното поле за четене е идеално. Нито е прекалено широко, нито е свито така, че да удължава поста.
Страничната лента не ми пречи или поне я понасям толкова, колкото понасям и шарените аватари и подписи, т.е. свикнах вече и то много бързо в сравнение с предишната нова, с която изобщо не свикнах и си ползвах старата.
Стига да няма мърдащи картинки, всичко друго е приемливо.

Интересното днес ми е чудно на какъв принцип се подбира. Като нито е интересно, нито е актуално, поне според моите предпочитания.

# 237
Добре,Мама, и това второто ви харесва повече ли???

# 238
  • Ямбол
Добре,Мама, и това второто ви харесва повече ли???
Това са старите нови версии. Които вече са преработени.

# 239
Аз пак казвам, че преспокойно може дясната лента да се направи по-тясна и пак ще имате достатъчно място за рекламите, спонсорираните теми и Интересното от днес!

Виждате, че всички ги дразни тази дясна лента, щом не може да се махне, поне я намалете и ще се реши проблема!

Понеже не мога да снимам екрана, измерих го и какво се получава - при 19 инча екран, резолюция 1360х768 - отляво полето с аватарите е 5.5 см, а дясното поле е цели 13см.  Според вас добре ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт