Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 074
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Емили Ами например днес Калин го заведох на лекар, че снощи дигна 39 градуса и рева че го боли ушето, пак е с отит, гърлото червено. Изписаха ни оспамокс, сироп за кашлица, който го забъркаха в аптеката, витамини, капки за нос. И отивам аз в аптеката и давам листовете с лекарствата, всяко лекарство е на отделен лист с бар код. В аптеката като го маркираха видяха в какви дози е лекарството и здравната каса поема 90% от сумата. Платих 13 евро за всичко  Laughing
Бягам че ме зоват.

# 166
Люба, ужасна новина!  Sad Отвратително, дано повече никога да не ви се случва! Важното е да сте живи и здрави, другото не го мисли.  Hug

Емили, надявам се да си по-добре вече, наистина си вземи пробиотици, аз например от аугментин направо се разсипвам, ужасно ми действа. А за шефовете, майната им! Не ги мисли! Научи се да пускаш филтъра, върши си работата и се старай да гледаш по-повърхностно на нещата, защото файда от похабени нерви за работа няма! Знам, че си чувствителен човек и ще ти е трудно, но се опитай, защото е важното ти да си добре.

Тути, случвало ми се е и е ужасно да не можеш да тръгнеш на работа, защото някой идиот ти е блокирал гаража. Бях звъняла в Общинската фирма за паяк, но ми казаха, че почвали работа в 9ч и викането на паяк тук струвало не помня колко беше мисля 25лв ли 30 ли... Т.е. така или иначе щях да закъснея зверски. И въпреки това инвестицията си заслужава, ако ще спре да спира пред гаража ти.  Peace

# 167
  • sofia
Благодаря ви. Оказва се, че бандата от 3мес тормози района, мм ги е подплашил вероятно. Полицаите са много близко, миналия ден за 30сек са ги изпуснали.
Зайка, а в Кипър е безплатно за деца в аптеката.

# 168
Буби, много ти благодаря! Аз пия в момента Аугментин, утре ще взема Линекс сигурно.
Как сте вие? Започна ли да отбиваш Митето?

Ах Зайка, друго си е да се чувстваш в една държава като нормален човек,  аз миналия ден изръсих 45 лв.за лекарства, за Сами дадохме 40...кеф да живееш в България. Обичам си родината, но мразя държавата.
Когато можеш разказвай, много ми е интересно.

Люба, как са твоите красавици?

# 169
  • ул. "Мечтание"
Емили, добре съм, мила!  Hug Нищо интересно край мен. Растем с човечето.
Искрен си е вкъщи с мен, Божидар на предучилищна и така...

Всички болнички да оздравяват бързо!  Hug

Зая, Божидар имаше хроничен отит. Минат не минат 2-3 седмици и се почваше "шоуто". Започнах да го водя при моята Боуен терапевтка. Направихме три или четири процедури. След първите две се обади за съвсем малко, като болката продължи около час и от тогава нищо. Препоръчвам тази терапия!  Peace

# 170
Емили, аз Митето го отбих окончателно преди 10-тина дни, но още не сме се разделили и спи при мен. Той го понесе горе-долу добре, вече по-малко се буди, но тепърва ще се учим всеки да си спи в леглото Simple Smile Не ми тежи, знам, че ще ми липсват някой ден тези моменти.  Heart Eyes Иначе сме добре, аз съм се разчекнала между 100 задачи тези дни, карам един курс по допълнителна квалификация и нещо не мога да се събера, а трябва да се напъна.

Люба, дано ги хванат тези мизерници, но дано има и правосъдие за тях, защото липсата на наказания ги кара да са още по-нагли.

Нощни, на мен тази терапия нищо не ми говори, къде мога да прочета?

Елч, ако не беше Митака да ми прави фасони с яденето, никога не бих те разбрала, защото Зори е като пробито канче - всичко коз и то в добри количества. Но покрай Митето видях какво е злоядо и те разбирам. Макар че вече и той си хапва много добре. Дано и Дара почне вече.  Peace

# 171
  • ул. "Мечтание"
Нощни, на мен тази терапия нищо не ми говори, къде мога да прочета?

В България сравнително от скоро има обучени терапевти.
Ето тук има повече инфо: http://www.bowtech.ro/bg

# 172
Ехоо, здравейте момичета!

Не съм влизала от 100 години, сега се връщам да чета, но първо искам да поздравя всички Лазарки, да са ни живи и здрави, и винаги усмихнати и щастливи.

# 173
емили, знаех си, че ти ще ме разбереш за яденето Simple Smile наша Дара си е бухте и мен това ме ядосва, защото яде основно хляб и сладки тестени неща. затова и като готвя не й давам хляб. бутам и много моркови и плодове да й пълня коремчето. изобщо опитвам се от ужасния й хранителен режим да изкарам най-доброто, защото това определено е най-големият ми провал Sad

буби, относно яденето Дара напоследък ми обяснява, че отваряла голяма уста като Зори Mr. Green Тя нали си разрови спомените от миналата година и явно тогава съм я давала за пример Mr. Green
а сутринта се буди и още  в леглото започва "мамо, Зори, мамо, Зори" викам й "Какво за Зори, мамо?" а тя "Ами искам да ме заведеш на гости на Зори!" голям смях падна, докато й обясним, че това не е така лесно както тя си го представя Laughing Laughing Laughing

пепита, замисли ме. не познавам нито една лазарка Simple Smile но може би понеже са пролетни празници обожавам и лазаровден, и цветница, а колко обичам великден да не говорим! Tada

# 174
Елч, имах предвид тези лазарки  Simple Smile :
"На този ден се изпълнява обичаят Лазаруване. Младите жени, наречени „лазарки“, берат цветя за венците, които ще оплетат за празника Цветница (на следващия ден). Момите са пременени в традиционни фолклорни носии. Те обикалят къщите на селото, пеят обредни лазарски песни и благославят за здраве, щастие и берекет. Стопанинът на дома ги дарява с яйца, пари, плодове и дребни подаръци. В миналото на Лазаровден момците от селото са поисквали ръката на своята избраница.
Празникът носи пролетно настроение и се очаква с нетърпение както от участничките, така и от жителите и гостите на селата и градовете. Вярвало се е, че мома, която не е лазарувала, не може да се омъжи. Затова е било задължително всяко момиче от селото да лазарува"

Успях да прочета всичко пропуснато, но няма да пиша, че ще стане много дълго. От тук нататък ще се включвам своевременно / надявам се  Grinning /

Ще ставам, че Дребо май ще спи.

# 175
пепита, и такива не познавам  Mr. Green

# 176
Честит празник на всички цветя и дръвчета сред нас! Бъдете здрави, бъдете щастливи и усмихнати! Весел празник!

# 177
Нощни, мерси за линка!  Hug

# 178
Честит Имен Ден на празнуващите днес. Бъдете здрави, слънчеви и усмихнати. Hug

Буби, явно съм пропуснала, че вече си отбила Митаче. Надявам се, че вече ще имаш повече време за сън. Спането заедно е приятно, наистина после липсва. Heart Eyes Успех с твоите задачи, с които си се захванала.

Пепита,  бъди по-редовна в писането,! Hug

Сами вече като го питам как се казва, отговорът е "Батко Сами". С баща си малко са поразвалили дисциплината докато са се гледали тази седмица, но иначе ММ се справя много добре.

Елч,  хранителните навици на Дара ще се променят тепърва, не се тревожи, и не приемай сегашното положение за твоя грешка. И наистина шапки много ти отиват, едва днес видях снимката ти, много си готина.

Много мами не са писали скоро, драснете как сте!

Целувки и хубав ден от мен!  bouquet

# 179
  • София
Честит празник на всички именници, и малки и големи! Да сте живи и здрави и много щастливи! Heart Eyes

Днес ходихме на църква, запалихме свещички и си закачихме върбова клонка на вратата за здраве и благополучие!

Иначе Вики от вчера кашля, днес май е с малко т. Писна ми, ама това е положението! Хубавото е поне, че от утре вече няма да ходя на работа. До края на месеца съм в отпуск, после започва 45-дневния и после ... Уел към ту тъ джангъл! Mr. Green
Утре съм на преглед в Токуда да видим колко е пораснал бебо и да се запозная  с лекаря, който съм си харесала за раждането!

Общи условия

Активация на акаунт