Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 075
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Какче, да разказваш.
Честит празник и от мен, бъдете здрави и се обичайте Simple Smile

# 181
Момичета, ММ тази седмица има юбилей става на 35 години. По принцип не сме романтици, не си разменяме подаръци, но все пак е юбилей. Дайте идея за някакъв интересен подарък, че нищо не ми идва на акъл. Обикновено гледам подаръците да са практични, но в случая ми се иска нещо по- интересно и майтапчийско. Чудя се за някакъв шарж или колаж, но и времето ми е ограничено  newsm78

# 182
  • sofia
Рали, Ралиии аз никога не съм успявала да измисля хубав подарък, но ще следя.
Кога е Рд?
Успешна седмица от мен и целувки за всички.
Ние тази седмица си взимаме Лия и съм щастлииииваааа

# 183
KakaRala Миии картинка с бебе  Laughing и отдолу под бебето пише "Comming soon"

# 184
KakaRala Миии картинка с бебе  Laughing и отдолу под бебето пише "Comming soon"

да бе, та после да имам да обяснявам от кой е бебето Simple Smile))))

# 185
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Честит имен ден на всички които пропуснах тези дни,желая им много здраве и усмивки!  Hug

Тази събота и неделя си изкарахме чудесно.На Таня приятелката имаше РД,та аз майката на рожденичката и шест деца се качихме на Цигов чарк.Времето беше чудесно,децата се забавляваха на макс/от вчера Нели не е спряла да пита кога пак ще ходим на РД  Grinning / а ние/двете майки/си починахме и заредихме за новата седмица.

КакаРала,ами някакво преживяване-рафтинг,бънджи,пътуване ,има ли си хоби?

# 186
  • sofia
Аз за пътуване имам идеи Simple Smile, даже имаме нова дестинация вече. Апропо вече има круиз тръгващ от Бургас, разгледай ги, добри са и цената е добра

# 187
како рала, аз съм правила шарж. бях измислила горе-долу закачката, казах я на мацката и тя я изработи на компютър. получи се много добре и мм умря от кеф. и досега е закачено на стената, макар че реално вече не е актуално Simple Smile

иначе аз много се кефя на една идея на приятели, но понеже вече я осъществиха не мога да я приложа. Simple Smile те накараха всичките си приятели да си направят профилните снимки във фейсбук със себе си и надпис "Честит рожден ден, еди кой си" имаше уникални хрумвания. примерно надпис с капачки, надпис с копчета, надпис на лигавник на бебе и т.н. уникално беше!

какче, как мина? харесахте ли се с димитров?

# 188
Това е наистина супер хрумка с ФБ, само дето ММ няма. Хич никаква ме няма в тоя тип неща

Какче, ти към Димитров ли се насочи? Сега пак ли ще си секцио?
Аз точно преди малко засякох Илиев в квартала и ми стана едно мило, налегнаха ме спомени Crazy

# 189
  • София
Да дам отчет от днешния преглед! Simple Smile
Прегледът беше кратък, но важното е че всичко с бебешора е добре. Димитров първо ме разпита за първото раждане как и защо и после ме гледа на видеозон. Каза че плацентата ми е ниско, била на 3,9 см, а под 2 било рисково, та сега е ниско, но е ок.
Бебето се е обърнало вече, та затова така яко ме рита в ребрата! Mr. Green  потвърди и пола! bowuu
Записах час, като свободен имаше чак за 19.05 и после ще ходя всяка седмица за тонове, което ще е може би 2-3 пъти макс.
Иначе се насочих към него, заради това че го хвалят като добър при секциото. Първо нали първият път в крайна сметка стигнах до секцио, второ-заради ниската плацента, трето-оказа се че съм с двурога матка и най-вероятно това е довело до първото секцио. И не на последно място не ми се рискува пак да раждам и по двата начина, веднъж ми беше достатъчно! Mr. Green
Иначе бебето е вече 1630 гр. и си отговаря на седмиците.

Използвах че сме в Токуда, а и Вики беше с нас, че малко покашляше, та му пуснахме кръвни изследвания профилактично. Всичко е горе долу в норми, хемоглубинът и той е добре-120, та съм доволна!

Иначе от днес вече не съм на работа. Ей, голям кеф! Няма кой да ти къса нервите и да се прибираш като труп, заради странните амбиции на някакви каки.  Crazy

Рали, идеите на всички момичета много ми допаднаха, та каквото и да избереш няма да сбъркаш! Heart Eyes

# 190
какче, тъкмо щях да кажа, че може да се засичаме в токуда, ама то при теб не остана Simple Smile)) то и аз не знам още колко ще ходя там де. да минава пустата амниоцентеза, та всичко да е ясно вече!
хубаво е, че сте се харесали с доктора. ще разказваш после как е минало раждането Simple Smile

# 191
  • София
Елч, да ходиш, да ходиш, колко да ходиш в Токуда, до деветия месец и после заедно с бебоците в Заимов! Heart Eyes Hug

# 192
А този план пък най-много ми харесва! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз отсега съм се запритеснявала, че този път няма да има с кого да бутам количка Sad

# 193
  • sofia
Елч, Дара ще е първа помощница в разходките. Ех, как ме върнахте в големите разходки. Блазе ви

# 194
Люба, Дара понякога и с топ не мога да я изкарам от къщи. Ако не обещая площадка или нещо за ядене просто нямам шанс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт