Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 079
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Хелоу! Simple Smile

Какче, честито излизане в болничен, почивай си и се глези, колкото можеш, много хубаво, че си се отървала от амбициозните каки - и аз хич не ги обичам! Браво и за хубавите новини за бебчо и изследванията на Вики!

Люба, и мен са ме завладели едни идеи за пътувания, много ми се шари напред назад! Наесен се очертават пътуванията през граница - до Гърция и до Италия (онзи ден се вдъхнових нещо и точно за 24 часа организирах едно ходене до любимия Рим). Твоите разкази ме заразиха!  Mr. Green

Елч, всичко ще е наред, ще разхождате количките, Дара ще помага първа! Wink

# 196
  • sofia
Буби, това са само хубави неща. Ние дадохме малък депозит за Бразилия и Аржентина, но през зимата. Живи и здрави ще доплатим ако ме пуснат от работа, че не съм питала  Embarassed

# 197
и ние се инспирирахме от люба и от "Живи легенди" (филмчето на Ники Илиев) и решихме с мм да идем пак до Френската ривиера за някоя годишнина от сватбата (там ни беше сватбеното пътешествие), ще отседнем на същата улица,  в същия хотел Sunglasses

аз нямам с какво да се похваля, освен че вече се търкалям, ама това си го знаете Simple Smile

абе я ми кажете помните ли кога започнахте да усещате ритниците на бебетата? нищо не си спомням от бременността с Дара, голяма съм шматка!

# 198
С Калоян в 4-тия месец. Бях си легнала и една вечер и усетих леко тупкане, но с него плацентата ми беше задна. С Деница по-късно. Не помня точно кога, но с нея плацентата ми беше предна.

Ще се вкл през почивните дни, че не ми остава време, а и съм много изморена напоследък.

# 199
  • София
Елч, този път усетих първите ритничета много рано, още в 14-та седмица. Но плацентата ми е ниско и може би за това.
Тази нощ заспах чак към 2.30 ч., това малкото не спря да скача, та ни на ляво можех да легна, нито на дясно. После заспах и ... Вики се събуди и дойде да спи между нас!  Mr. Green

Иначе и ние днес си припомнихме с ММ колко хубаво ни беше на сватбеното пътешествие! Heart Eyes Бяхме в Тунис, три дни изкарахме в пустинята на 40 и... градуса, ходихме до мястото, където са снимани Междузвездни войни, галихме лъвчета, посетихме подземни селища, ех, супер екзотика беше! Mr. Green  живот и здраве малко по натам планираме да направим едномесечно пътуване с кола из европа и по възможност с децата! Heart Eyes

# 200
  • sofia
Еха, Какче, какви планове само. Айде, дано.
Я кажете пак кога ви бяха термините

# 201
Аз късно го усетих Мартин,някъде 18 седмица. Ние пък въобще сме нямали сватбено пътешествие. Но и аз се запалих по круизите и смятам да резервиром за септември. Елч, кога ти беше амниото

# 202
како рала, амнио-то ми е във вторник. не остана! Laughing
сега се шашкам, че пак ми се обажда фарингитът, дано не попречи!

и да ви кажа, който залагал-залагал - МЪЖ е! Laughing Laughing Laughing
ама то беше ясно - само един мъж може да създава такива проблеми! Twisted Evil

освен това да се похваля, че днес видяхме набързо (и разбира се крайно недостатъчно) семейство буби-ви Laughing Laughing Laughing Дара не спира да говори за нейната приятелка Зори, а в момента, в който види по-малко дете казва "оууу, сладко бебе Митачеее", голямо умиление пада Mr. Green дори в момента се е разположила между нас и непрестанно дудне как си били играли, Зори какви игри играела, а Митачето колко било бързо ooooh! буби, вече на няколко пъти споменава, че имала намерение да храни бебе Митко, ама мамата му я изпреварила Mr. Green Mr. Green Mr. Green и е много разстроена, че забравила да каже "Мерси" на таткото на Зори, който й подарил заек. на всяки няколко минути ни кара да я увелим, че пак ще се видим, за да можела да каже "мерси" Laughing

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 21:41 от Елч

# 203
Еха,  аз съм от позналите,  Елч днес ли беше на преглед? Как си? Всичко ще е наред с малкия мъж, Дара как приема новината за братче?

ММ е болен, точно по празниците, чакаме обриви. Сами леко не слуша 2 дни, но пък ми е хубаво че сме заедно. Имах тежки дни на работа и чаках тези дни с нетърпение.

Много разкази от пътувания ще чакам, радвам се за всички ви.

Рали, какъв подарък измисли за ТМ, аз хич не умея да измислям.

Фея, как сте, отдавна не си писала?

# 204
Емили, никакъв не измислих. Но то факта, че съм му пристанала е най - големия подарък Laughing шегувам се, не можах да се организирам.  По-натам ще измисля нещо. То да съм жена като хората да врътна една торта, а то и това не мога:) принципно мисля да му търся билет за някакъв хубав мач, тъкмо ще е повод за екскурзия.
 Елч, честит ти мъж. Завидях ти. И на Какче също. Аз се надявам ако имам второ дете пак да е момче

# 205
како рала, билет за мач в някоя чуждоземска страна си е абсолютен хит. и ти печелиш! Simple Smile
като стане въпрос за подаръци и все се сещам за онази серия на "Семейство Флинстоун", в която Фред подари на Уилма топка за боулинг. И тя му казва:
- Но, Фред, аз не играя боулинг!
а той:
- Е, щом няма да я ползваш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green (един вид ще я вземе той) Laughing

иначе за какво завиждаш не знам, аз си исках девойка Sunglasses но постепенно свиквам с мисълта за пишка и топчета, де Laughing
емили, Дара е най-добре. тя от самото начало си каза, че ще има братче и дори за миг не допусна , че може да е сестричка. както и аз де. откакто съм забременяла му говоря на той, за ужас на мм Laughing

емили, много кофти за тм! значи все пак не го подмина шарката...

ние боядисахме яйцата. нещо се заиграхме с мм, чак се уморихме Mr. Green
аз съм малко разочарована де - от 40 яйца нито едно счупено. е, то бива-бива! а се бях настрила от днес да започне голямото ядене на варени яйца. мисля, че мога само това да ям  Mr. Green

# 206
  • София
Елч, честити ти сини гащи! Както знаеш и аз се бях настроила за розови, ама вече се пренастроих и съм вери хепи, че ще е момче!  Heart Eyes явно хормоните ми бушуват здраво, та си сменям емоциите непрекъснато! Crazy

Иначе боядисахме яйцата още в четвъртък с дейното участие на Виктор. Между другото се справи неочаквано добре, беше супер внимателен и не счупи нито едно яйце. Утре ще започне голямото чукане, голям кеф! Mr. Green

# 207
  • sofia
Елч, аз мисля, че е страхотно това, че са с различен пол децата. Много ми е любопитно дали ще имаш слабост към второто, момче, а и по малко.
Буби, при теб как е? Аз мисля, че мъжките майки много ги глезят и се опитват да бдят над тях.

# 208
Привет, момичета!

Значи да ви споделя, много хубава среща ни подариха вчера Елч и фамилия, но се почувствахме прелъстени и изоставени.  Laughing Много кратко ни дойде! Така че спешно се налагат коригиращи мерки. Wink Иначе много хубаво си изкарахме, обаче Зорница беше много трудно поносима, голям дивак е и на моменти просто й се чудя откъде й идват такива магарии. Цяла сутрин чака Дара на прозореца, да я видела как идва, но като дойде Дара беше на приливи и отливи - ту се заиграят, ту нещо изревнува или се разплаче...  Sneaky Та май наистина на неутрална територия се държат най-нормално.

Елч, вие 40 яйца!  Shocked Какво ще ги правите, ще ги продавате ли?!  Mr. Green Много са ви красиви, обаче! Ние се отчетохме със скромните 15.  Whistling

Емили, бързо да се оправя ММ!  Hug

Како Рала, много хубава идея за подарък на ТМ. АКо обича Формула 1, може и на Формула да го заведеш. Има и наблизо - Турция.  Wink Може и по-надалеч - Италия, Белгия.

Люба,една моя приятелка точно преди месец бяха на такава екскурзия Аржентина и Бразилия. Много са доволни, показва ми снимки, прекрасно! Само каза, че трябва стриктно да се спазват указанията на гидовете, за да няма проблеми, че там малко с престъпността са...  Confused
Иначе за Митачето, не мога да кажа, че го пазя и обгрижвам повече, но Зоринка на този етап към татко си е също толкова привързана, колкото и към мен. Все пак той пое голяма част от грижите по нея след раждането на малкия и това си личи. А Миташки открито ме предпочита, но мисля, че това е от възрастта, около годинката са много впити в мама. И Зоринка имаше такъв период помня.

Момичета, светли празници довечера! Бъдете здрави и се радвайте на семействата си!  Heart Eyes

# 209
какче, вярваш ли ми, че откакто съм забременяла дори за миг не съм допускала, че може да е момиче. с дара не бях толкова сигурна, но сега бях просто убедена, че е мъжага Laughing

буби, дребни са ни още шушките, колкото и големи да мислим, че са вече Simple Smile
сигурна съм, че нещата щяха да се развият по подобен начин, ако бяхте в къщи. борба за територия Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а за яйцата не съм ли ви споменавала, че на мен все ми малеее храната Laughing Laughing Laughing може да я изхръвля после, ама да знам, че има. ще каже човек, че съм израснала в сомалия Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт