Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 216
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Рали, недей, че ще вземе да забрави новороденото в родилното. Аз знам един как мрънка, а 3333333

# 481
  • София
Смейте се вие на моя гръб, смейте се! Mr. Green

# 482
 Laughing и аз се посмях с вас  Hug

# 483
Честит празник на нашите прекрасни деца! Пожелавам на всички да са живи и здрави, да са щастливи, безгрижни и винаги усмихнати!  baloni baloni baloni

# 484
  • sofia
Весел празник! Ние ходихме на кино!
Децата ви на какво се радват. Искам да купя изненада на Лия , давайте идеи. За петък е

# 485
Привет.

Честит празник на всички малки и вече пораснали деца   ura  bigdance2  Party Time  costumed034 Tada - здраве и късмет на всички.

Ние гледахме "Омагьосаната къща" - супер филмче - киносалона беше пълен - може би заради времето , но пък настроение не липсваше на всички.Моите сладури се радват на всичко................ за приблизително 2 часа  Mr. Green - след това минава в графата "старо".

За това от време на време прибирам половината играчки (от здравите останали  Confused - а от Нати няма много такива - голям"майстор" е.) и като мине време докато играят в двора вадя прибраните и обратно и така. Тя си ги разпознава вече ( преди мислеше че са нови - като по- малка Laughing) , но пак им се радва.

Позитивен ден и весел празник.

# 486
  • София
Честит празник и от мен на всички малки и големи дечица и на всички пораснали, запазили детското в себе си! Heart Eyes

Ние днес бяхме на рд на дядо ми, сега ще отидем до парка.

За подаръци-от извесно време взе най-накрая да се радва на типично момчешки играчки, като коли и мотори, защото до скоро предпочиташе да готви! Mr. Green
Започна да се заиграва и с конструктори и пъзели.

Едно от любимите му неща е тротинетката, с две ръце препоръчвам тези на Микро, заслужават си всеки лев!

# 487
  • София
Честит празник на сладките ни деца!
Подаръци - глина, пластелини и хартии за декорация - подаръци, наложени от каката.
Боян не си играе с момчешки играчки и категорично не желае да кара скутера Micro Mr. Green. Признава само колело, а на мен ми е жал да го продам - за 2 години го е карал общо към 10 минути. Михаела му го взе и много го кара, но вече и е малък...
Отиваме на концерт, приятна вечер на всички!

# 488
  • София
А мойто дете днес 3 часа си игра с пластилин, сериозно. Накрая я прекъснах, за да вечеря. Simple SmileСамо идея

# 489
Зоринка се радва на пъзели - все по-сложни купуваме вече. С кеф си кара тротинетката и иска колело да купуваме. За 1ви юни й подарихме часовниче детско, голяма радост, спи с него - естествено не го познава още, но лека полека ще се учим.

# 490
и дара играе с часове с пластелин и то много отдавна, няма омръзване. цялата ни къща е като арт инсталация - има лук от пластелин, торти от пластелин, дръжки за шкафове от пластеин, спондж боб от пластелин, слънца и какво ли още не. всичко това се закача на видни места и седи там, докато дара не иде при баба си и майка й не ги изхвърли Mr. Green Mr. Green Mr. Green излишно е да казвам, че има пластелин и при всяка баба Simple Smile

иначе и дара много искаше часовник. вече има 2 и само ни обяснява колко е часът, ама чете цифрите една по една Laughing Laughing Laughing

тя нещо не се справя с колелото. нали е страхливката на мама. желание има, но като се позаклати и веднага слиза. тротинетките и тях само ги бута. кога ще се престраши не знам.

# 491
  • sofia
Колко цола са ви колелата?
Аз сега съм извадила едно от Ирен и се чудя дали няма да е голямо

# 492
  • София
Боян е висок 110 см. Колело 14 му е идеално, справя се чудесно и с 16-ка.

# 493
Нашето е 12 цола. Кара го с помощните колела, но бързо й писва. С баланса се забавлява повече и го кара доста диво. Последният хит е една количка за яздене, която извадих за бебето. Тя е нейна, но изобщо не я харесваше преди. Сега е голям кеф да се спуска по нашата улица, която е доста стръмна. С колелото не й давам да се засилва, а с количката не я спирам. И да падне, ще е от ниско. Надолу се спуска, нагоре си я бута сама, не се налага да тичам след нея.

Пъзели не може да реди изобщо. А пластелинът го реже с една ножичка и го маже из цялата къща.

Фея, сега как сте? Децата ли бяха болни?

# 494
 Момичета къде сте? Как сте?

Дейзи  Hug

Не искам да се оплаквам , но пак сме по лекари - вкупом ,семейно - да се не мине някой  Mr. Green
Вируси ли са , чудо ли е.

Нашето колело е 14 цола ако не се лъжа (не най- малкия , а следващия размер ли, как да кажа). То ни е от каката, но той падна и сега не иска да кара - само тича и го бута  Crazy. Тя пък без да е падала с ролери - не пожела да се научи и това си беше. Нати миналото лято с такъв слон на колела (пластмасов) такъв челен удар направи ,че ще го запомни - слава Богу без тежки последствия.

Какче как си , и останалите в очакване?

Позитивна вечер момичета.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт